Avoinna ma 11-14, ti–to 11–23, pe 11–04.30, la 12–04.30, su 14-18

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin tilat

Kerubin tilat

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin Baarin, Kerubin Salin, Kerubin Kellarin sekä kabinetit. Perusteellisesti kunnostetut tilat mahdollistavat kahden erillisen tapahtuman järjestämisen saman illan aikana. Pääasiallisena keikkapaikkana toimii Kerubin Sali, jonne on sisäänkäynti sekä lämpiöstä, että Kerubin Baarin ravintolasalista. Pienemmät keikat, perjantain yökerho ja Lauantaidisco järjestetään Kerubin Kellarissa. Sali ja Kellari ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi, jolloin kulku Kellariin käy myös lämpiöstä. Kaikki tilat ovat varattavissa yksityistilaisuuksia varten.

Vaikka tiloja on useita, Ravintola Kerubi on vaivaton ja viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa laadukas ruokaravintola. Baarin terassi tarjoaa kesäisin kaupungin rauhallisimman levähdyspaikan, josta on upea näkymä Ilosaaren laguuniin. Ravintola Kerubin kaikissa tiloissa on A-oikeudet ja asiakkaiden käytössä on ilmainen WLAN-yhteys.

Tilojen tarkemmat kuvat löydät klikkaamalla itsesi tilojen omille esittelysivuille ja pohjakartta löytyy tämän sivun kuvagalleriasta.

Ota yhteyttä ja varaa tila seurueellesi.

(013) 129 377

info@kerubi.fi | jarno.pitko@kerubi.fi | asko.piiparinen@kerubi.fi

Kuvat