Avoinna ma 10:45-14, ti - to 10:45 - 21 (keittiö 20), pe 15 - 04:30 (keittiö klo 21), la 12 - 04.30 (keittiö 21). Helatorstai suljettu.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin Baari

Kun marssitte sisään Kerubi pääovesta, tulette pääaulaan, jossa sijaitsee ravintolamme vaatenarikka ja wc-tilat. Aulasta nousette kolme rappusta ylemmääs Kerubin Baariin. 

Kerubin Baari on laadukas ja viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola, jossa istutte iltaa, kuuntelette hyvää musiikkia ja tapaatte mukavia ihmisiä. Arkipäivisin Baari tarjoilee maukasta lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin annoksia à la carte -listalta. Baarin puolella on käytössänne wlan-yhteys, paikalliset sanomalehdet, A-oikeuksin palveleva baaritiski, erikoiskahvit ja erilaisia lautapelejä, kuten Master of Music, CSI-lautapeli, Scrabble, Piirrä & arvaa, Metal Mania Alias, Yatzy, Monopoli, Kimble ja pelikortit. Baarin tiskiltä ostatte pääsyliput Kerubin Salin keikoille ilman ennakkomyyntipisteiden toimitusmaksua.

Viikonloppuiltoina Kerubin Baarissa musiikista vastaa DJ. Kesäisin baarin yhteydessä on avoinna 150-paikkainen kaupungin aurinkoisin terassi, josta avautuu näkymä uusittuun Ilosaareen ja Pielisjoen laguuniin.