Avoinna Ma 10.45–14, ti–to 10.45–21 (keittiö 20), pe 10.45–04.30 (keittiö 21), la 12–04.30 (keittiö 21), su suljettu.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin Baari

Kun marssitte sisään Kerubi pääovesta, tulette pääaulaan, jossa sijaitsee ravintolamme vaatenarikka ja wc-tilat. Aulasta nousette kolme rappusta ylemmääs Kerubin Baariin. 

Kerubin Baari on laadukas ja viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola, jossa istutte iltaa, kuuntelette hyvää musiikkia ja tapaatte mukavia ihmisiä. Arkipäivisin Baari tarjoilee maukasta lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin annoksia à la carte -listalta. Baarin puolella on käytössänne wlan-yhteys, paikalliset sanomalehdet, A-oikeuksin palveleva baaritiski, erikoiskahvit ja erilaisia lautapelejä, kuten Master of Music, CSI-lautapeli, Scrabble, Piirrä & arvaa, Metal Mania Alias, Yatzy, Monopoli, Kimble ja pelikortit. Baarin tiskiltä ostatte pääsyliput Kerubin Salin keikoille ilman ennakkomyyntipisteiden toimitusmaksua.

Viikonloppuiltoina Kerubin Baarissa musiikista vastaa DJ. Kesäisin baarin yhteydessä on avoinna 150-paikkainen kaupungin aurinkoisin terassi, josta avautuu näkymä uusittuun Ilosaareen ja Pielisjoen laguuniin.