Avoinna ma 11-14, ti–to 11–23, pe 11–04.30, la 12–04.30, su Suljettu

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ohjelma

Täältä näppärästi löydät Kerubin talon sisällä ja ulkopuolella järjestettävät keikat, klubit, tapahtumat, tastingit, brunssit ja muut riennot. Otathan huomioon että ennakkolippujen maksutapoina käy vain käteinen ja korttimaksut. Keikat ovat poikkeuksetta K18, ellei toisin mainita. Eikun selailemaan ja menokalenterit täyteen!


pe 23.08.2019 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 0€

Joen Yön Viralliset Jatkobileet

Joen Yön Viralliset Jatkobileet

Joen Yö valloittaa kaupungin perjantaina 23.8. ja tapahtumarikas päivä tanssitaan pakettiin Kerubin Kellarissa! Joen Yön Virallisiin Jatkobileisiin ilmainen sisäänpääsy koko illan!

Etkot tietenkin kaupungin aurinkoisimmalla terassilla edullisten Kesätuntien parissa 21-00.

00-04.30 | K18 | Vapaa pääsy

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

la 24.08.2019 klo 11:00 Kellari Hinta: 19,50€

Kerubin Kasvisbrunssi

Kerubin Kasvisbrunssi

Suuren suosion saanut Kerubin Kasvisbrunssi tulee taas elokuussa! Pöydät notkuvat vegaanisia ja kasvispainotteisia herkkuja moneen lähtöön, joten tule ja aterioi kupu kummulleen.

Kattaukset klo 11 ja 13:30 Kerubin Kellarissa.

MENU:
* mantelikeitto ajo blanco (vegaani)
* belugalinssi-kasvissalaattia ja murennettua fetajuustoa (VL,G)
* kesäperuna-parsasalaattia (vegaani,G)
* Caesar-salaattia (vegaani, G), parmesaania (L,G) ja rosmariini-krutongeja (vegaani)
* tatti-pinaattiterriiniä ja pikkelöityjä kanttarellejä (L,G)
* voipapu-riisinuudelisalaattia (M,G)
* vihersalaattia (vegaani, G) ja lime-salaatinkastiketta (L,G)
* paahdettuja siemeniä (Vegaani, G)

Leipäpöytä
* Kerubin yrttipeltileipää (M)
* croisantteja (L/vegaani)
* maalaispatonkia (L)
* pinaatti-hummusta (vegaani,G), tzatzikia (L,G), lehtikaalipestoa (vegaani, G)

Lämminruoka
* papu-kukkakaalicurrya (vegaani,G)
* vöneriä sriracha-kastikkeessa (vegaani)
* korianteri-lime riisiä (vegaani,G)
* minttu-jugurttikastiketta (L,G)

Juomat
* Smoothieta, marjaista mehua, inkiväärishotteja

Jälkiruoka- ja juustopöytä
* kypsytettyjä juustoja, raparperihilloketta, grissiineitä
* hedelmiä ja pähkinöitä (L)
* omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
* marianne-suklaamoussea (vegaani, G)
* kahvia ja teetä

Kattaukset klo 11 ja 13.30. Brunssin hinta on 19,50 euroa. Joogafestarirannekkeella 19 euroa. Lapset 5-12-vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan, 0-4-vuotiaat ilmakseksi.

Varmista paikkasi ja ruokaile rennosti, pöytävaraukset sähköpostitse info@kerubi.fi tai puhelimitse 013 129 377

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

la 24.08.2019 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 0/4/5€

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

DJ Panic tarjoaa kesähellettäkin kuumemmat rytmitykset Kerubin Lauantaidiscossa. Juhlahumu starttaa Kerubin Kesätunneilla terassin puolella ja siitä sujuvasti navigoidaan Kellarin discokeidasta kohden.

Vapaa pääsy 00-01.

Kellarin Kesätunnit 00-01:
• Fisu 4cl (18%) 2€
•Salmari 4cl (19%) 2€
• Karhu 0,4l (4,7%) 3,50€
• Crowmoor 0,33l (4,7%) 3,50€
• Viini (12cl) 3€

Terassilla Kesätunnit 21-00:
• Casal Garcia Branco tai Rosé (9,5 %) 20€/plo, 4€/12cl
• Kerubin Viinikannut 15€
• Codorniu Clasico Cava Sec (11,5%) 20€/plo
• Hanaolut (4,6%) 0,4 l 4€
• Hanasiideri (4,7%) 0,33l 5€
• Hanalonkero (5,5%) 0,33l 5€

00-04.30 | K18 | Vapaa pääsy 00-01, tämän jälkeen 4/5€

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ke 28.08.2019 klo 21:00 Muu Hinta: 0€

Matkalla Telkkariin Stand Up-klubi

Matkalla Telkkariin Stand Up-klubi

Kolme joensuulaiskoomikkoa kutsuttiin kertomaan vitsejään ihan näköradion puolelle. Ja eihän sinne kukaan viitsi mennä Joensuusta asti höpisemään ilman harjoituskeikkoja.

Tule siis kerubin rajakapteenin pirttiin istumaan ja juomaan virvokkeita. Näet samalla tulevat tv-tähdet ilmielävänä ennen käsiin räjähtävää maailmansuosiota.

MITÄ?

MATKALLA TELKKARIIN stand up -klubilla joensuulaiset koomikot Matti Paalanen, Janne Hyttinen ja Jyri Tumanof teroittavat vitsinsä kuntoon Nelosen Stand Up -ohjelman kuvauksia varten.

MISSÄ?

Ravintola Kerubissa´

MILLOIN?

28. ja 29.8. Klo 21.00 molempina iltoina.

MENETÄNKÖ RAHAA?

Et. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

to 29.08.2019 klo 19:00 Sali Hinta: 10/€15€/20€

Other World Ensemble plays Manala

Other World Ensemble plays Manala

Otherworld Ensemble performs Manala.
Rent Romus (San Francisco): saksofonit, puupuhaltimet & sävellykset.
Mikko Innanen: saksofonit, puupuhaltimet & pienet instrumentit.
Mike Koskinen (San Francisco): sähkötrumpetti, puupuhaltimet & sävellykset.
Eero Tikkanen: kontrabasso
Heikki Laitinen: laulu & lausunta.

Liput: Jazzkerho-76:n jäsenet 15€, opiskelijat 10€, normaali 20€

Rent Romus ja Heikki “Mike” Koskinen tulevat Suomeen elo-syyskun vaihteessa 2019 esittämään uuden sävellysteoksen Manala Otherworld Ensemblen tulkitsemana. Yhtye esitti vuonna 2017 Helsingissä, Tampereella ja Kerava Jazzfestivaalilla Otherworld Finland sarjan, jossa Romusin ja Koskisen lisäksi soittivat Mikko Innanen ja Teppo Hauta-aho. He levyttivät myös CD’n Live at Malmitalo. Manala-sarja esitetään Suomessa samalla kokoonpanolla. Mukana on myös vapaamuotoinen laulu ja lausunta, artistina Sibelius-Akatemian kansanmusiikin emeritusprofessori Heikki Laitinen.

Manala on Heikki Koskisen ja Rent Romusin yhteinen sävellysprojekti, jossa tutkitaan arktisen diasporan inspiroimaa luovaa musiikkia amerikkalaissuomalaisten linssien läpi. Se ammentaa inspiraatiota perinteisestä kansanmusiikista, jazzista ja pohjoisen shamanistisista traditioista. Teoksen tulkinnassa liikutaan saumattomasti sävelletyistä elementeistä vapaan improvisoinnin tulkintoihin. Manalan ensiesitys on toukokuun 25:ntenä 2019 historiallisessa Berkeley Finnish Hallissa osana Finnish Heritage Societyn kevätohjelmistoa. Yhtyeenä on Rent Romusin Life’s Blood Ensemble, johon lisätään jousisoittimia, kantele, puuhuiluja ja luonnonmateriaaleista tehtyjä soittimia. Manalan musiikkia voivat tulkita erikokoiset yhtyeet. Suomessa tehtävät esitykset tulkitsee Otherworld Ensemble.

Sävellyssarjan inspiraatiolähteinä ovat Kalevala-aiheiset teemat sekä pohjoisten alueiden kansanlaulut ja animistiset elementit. Instrumentaatioina käytetään ihmisääntä, saksofoneja, trumpettia, viulua, huiluja, bassoa ja perkussioita sekä traditionaalisia instrumenttejä: kanteletta, kelloja ja käsintehtyjä puhallinsoittimia. Musiikki kumpuaa ja sulauttaa näitä temaattisia elementtejä yhteen viittaamalla pohjoisen kulttuuriin. Sävellyksissä käytetään myös traditionaalista Kalevalan runomittaa, mitä yhdistetään melodisiin ja rytmisiin teemoihin. Musiikin toteutuksessa korostuvat sävellysten sovituksellinen tulkinta ja Kalevalan runomaailmaa heijastavat spontaanit improvisaatiot.

Projektin alkuupanija Rent Romus on kolmannen polven amerikan-suomalainen. Hän on vuosikausia tutustunut perhehistoriaansa valokuvien ja tarinoiden kautta, ja samalla tutkinut Suomen rikasta kulttuuri- ja musiikkihistoriaa, varsinkin Suomen kansalliseeposta, Kalevalaa. Suomalainen muusikko ja säveltäjä Heikki “Mike” Koskinen on tehnyt yhteistyötä Romus’in kanssa jo monen vuoden ajan ja sovittanut musiikin San Franciscon lahtialueen suomalaisjuhliin yli 20 vuoden ajan, sekä esiintynyt ja levyttänyt monissa yhteyksissä Romus’n ‘Life’s Blood Ensemble’n kanssa. Manala on merkittävä askel Rent Romus’n ja Heikki Koskisen sävellysuralla, ja siinä huipentuu vuosikymmeniä jatkunut Suomalais-ugrilaisten kulttuuriperinteiden tutkimus ja käytännön sovellutukset.

ARTISTIT/YHTYEJOHTAJAT: HEIKKI KOSKINEN & RENT ROMUS

Heikki "Mike" Koskisen Suomen kulttuuri- ja musiikkihistorian tuntemus on tukenut Manalan viimeistelyä. Hän on toiminut myös Kalevalan runojen kääntäjänä ja tulkkina. Koskinen aloitti muusikon uransa Suomessa ja hänet valittiin usein Suomen ykkösjazztrumpetistiksi Rytmi-lehden äänestyksissä 1970-luvulla, jolloin hän levytti ajattoman maineen saaneen Sunwebs albuminsa Love Recordsille. Suomessa hän soitti ja levytti Edward Vesalan, Heikki Sarmannon, Paroni Paakkunaisen ja Eero Koivistoisen kanssa. Hän opiskeli Bostonissa Berklee College of Musicissa. Hän muutti San Franciscoon vuonna 1977. Siellä hän on toiminut vuosien ajan aktiivisesti muusikkona ja musiikinopettajana sekä USA:n länsirannikon nk. lahtialueen jazz- ja suomalaisyhteisöissä. Hänen omissa lahtialueen yhtyeissä ovat soittaneet Hadley Caliman, Steve Heckman, Mark Soskin, Mark Levine, Joe Bonner, Bennie Green, Michael Spiro ja Rent Romus. Suomessa Koskinen on viime vuosina soittanut Mikko Innasen ja Teppo Hauta-ahon kanssa Kellari Triossa ja Otherworld Ensemblessa.

Rent Romus on kolmannen polven amerikansuomalainen. Hän on syntynyt Michiganissa ja asuu nykyään San Franciscon lahtialueella. Romus on saksofonisti, multi-instrumentalisti, säveltäjä, yhtyejohtaja, musiikin tuottaja, joka osallistuu aktiivisesti paikallisten suomalais- ja musiikkiyhteisöjen toimintaan. San Francisco Weekly on kuvaillut Romusin soittoa “hurjaksi” ja jazzkriitikko Frank Rubolino pitää häntä keskeisenä vaikuttajana USA:n länsirannikon luovan musiikiin piirissä. Alkuaikojen opintojensa (mm. Stan Getz) jälkeen hänen kiinnostuksensa on suuntautunut kohti vapaamuotoisempien artistien ilmaisua (Sun Ra, Albert Ayler, Arthur Blythe ja Derek Bailey). Hänen yhtyeitään ovat Lords of Outland, Life’s Blood Ensemble, Bloom Project ja kollektiiviselle improvisaatiolle perustuva The Ruminations. Yhtyeen johtajana ja muusikkona Rent Romus on levyttänyt 37 albumia. Hän on esiintynyt ja levyttänyt mm. Chico Freemanin, John Tchicain, Vinny Golian, Stefan Pasborgin, James Zitron, Heikki "Mike" Koskisen ja Jon Birdsongin kanssa.

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

to 29.08.2019 klo 21:00 Muu Hinta: 0€

Matkalla Telkkariin Stand Up-klubi

Matkalla Telkkariin Stand Up-klubi

Kolme joensuulaiskoomikkoa kutsuttiin kertomaan vitsejään ihan näköradion puolelle. Ja eihän sinne kukaan viitsi mennä Joensuusta asti höpisemään ilman harjoituskeikkoja.

Tule siis kerubin rajakapteenin pirttiin istumaan ja juomaan virvokkeita. Näet samalla tulevat tv-tähdet ilmielävänä ennen käsiin räjähtävää maailmansuosiota.

MITÄ?

MATKALLA TELKKARIIN stand up -klubilla joensuulaiset koomikot Matti Paalanen, Janne Hyttinen ja Jyri Tumanof teroittavat vitsinsä kuntoon Nelosen Stand Up -ohjelman kuvauksia varten.

MISSÄ?

Ravintola Kerubissa´

MILLOIN?

28. ja 29.8. Klo 21.00 molempina iltoina.

MENETÄNKÖ RAHAA?

Et. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 30.08.2019 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 0€

Kellarin Kesädiscokauden Päätösbileet

Kellarin Kesädiscokauden Päätösbileet

Niin se vain on, että kesä lähenee loppuaan ja Kellarin discoissa siirrytään syyskauteen syyskuun alkaessa! Sitä ennen niputetaan Kesädiscokausi villeillä jortsuilla DJ Panicin tahdissa perjantaina 30.8. Koko illan vapaa pääsy ja Kesätuntien makuiset etkot terassilla klo 21 alkaen.

KELLARIN HAPPY HOUR (00-01):

Fisu 4cl (18%).................. 2€
Salmari 4cl (19%).............. 2€
Karhu 0,4l (4,7%)......... 3,50€
Crowmoor 0,33l (4,7%) 3,50€
Viini (12cl)......................... 3€

00-04.30 | Vapaa pääsy | K18

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 31.08.2019 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 0/4/5€

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Kyllä kesä kaipaa kunnon discot! Elokuiset ilon kiljahdukset ja megajoraukset hoidetaan Kellarin tanssilattialla, kun FYKTH toimittaa mitä parhaimmat tanssistyget.

Vapaa pääsy ensimmäisen tunnin ja juhlinta alkaa kesätuntien makuisena terassilla klo 21.

Kellarin Kesätunnit 00-01:
• Fisu 4cl (18%) 2€
• Salmari 4cl (19%) 2€
• Karhu 0,4l (4,7%) 3,50€
• Crowmoor 0,33l (4,7%) 3,50€
• Viini (12cl) 3€

Terassilla Kesätunnit 21-00:
• Casal Garcia Branco tai Rosé (9,5 %) 20€/plo, 4€/12cl
• Kerubin Viinikannut 15€
• Codorniu Clasico Cava Sec (11,5%) 20€/plo
• Hanaolut (4,6%) 0,4 l 4€
• Hanasiideri (4,7%) 0,33l 5€
• Hanalonkero (5,5%) 0,33l 5€

00-04.30 | K18 | Vapaa pääsy 00-01, tämän jälkeen 4/5€

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 06.09.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/15€

Eevil Stöö, OD Kokemus

Eevil Stöö, OD Kokemus

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 15 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 18 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 06.09.2019 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 0€

Kellarin syyskauden avajaiset: Bassnight #8

Kellarin syyskauden avajaiset: Bassnight #8

Kerubi Bassnight #8

SYYSKAUDEN AVAJAISTEN KUNNIAKSI VAPAA PÄÄSY KOKO ILLAN!

Kerubi Bassnightin syyskausi lähtee käyntiin räjähtävästi tuoreiden house-soundien voimin! Tällä kertaa vieraana ovat Samlight ja Hitdogi. Illan houstaavat Fykth ja Yei-T.

>>HOUSE MUSIC ALL NIGHT>>

Samlight

Samlight on uudemmaan aallon House tuottaja/dj jonka soundissa voi kuulla sävyjä isojen edm-tähtien melodioista kuin iskevyydestäkin. Hänen tuotantoaan on julkaistu useamman raidan verran Spinnin' Recordsin toimesta ja livenä Samlightin on voinut nähdä tänä vuonna esim Weekend Festivaleilla.

Hitdogi (Fiktio ry)

Hitdogi on joensuulaislähtöinen dj joka vaikuttaa tätä nykyä Helsingissä. Hänen keikoillaan on kuultu kaikkea Drum & Bassin ja Housen väliltä. Hitdogin keikkoja on kuultu muun muassa Fiktion tapahtumissa jonka taustavoimissa hän myös vaikuttaa.

K18 | 23-04.30 | Vapaa pääsy

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 07.09.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/15€

Jonna Tervomaa Tilassa

Jonna Tervomaa Tilassa

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 12 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 15 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

to 12.09.2019 klo 21:00 Sali, Baari, Kellari K18 Hinta: 8€/7€/4€

Back to School 2019: Raappana

Back to School 2019: Raappana

Back To School -bileet tulevat jälleen Ravintola Kerubiin syyskuun toisen viikon torstaina 12.9. ja tällä kertaa Kerubin lavalle nousee Raappana! Juhlat jatkuvat heti keikan jälkeen Kerubin kellarissa DJ:n tahtiin, joten näitä bileitä ei kannata missata!

ENNAKKOLIPUT: 7 €
- Yliopiston Carelia-salin aulassa 10.–12.9. klo 10–14 (kortti + käteinen)
- AMK:lla Wärtsilän kampuksella 10.9. klo 10–12.30 (käteinen)

OVELTA: 8 €
Keikan jälkeen liput ovelta 4€

Back To School 2019 -haalarimerkkejä riittää 300 ensimmäiselle, joten kannattaa olla nopea!

Suosittelemme ostamaan liput varmuuden vuoksi ennakkoon, sillä Back to School -bileet ovat olleet viime vuosina loppuunmyydyt. 

Klikkaa ja lue lisää!

 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 13.09.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 17/20€

Olavi Uusivirta, Kanerva

Olavi Uusivirta, Kanerva

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 17 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 20 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 14.09.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 17/20€

Brother Firetribe, Block Buster

Brother Firetribe, Block Buster

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 17 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 20 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 20.09.2019 klo 17:00 Sali, Kellari Hinta: 5/7/12/15€

Joensuu Inkmania 2019

Joensuu Inkmania 2019

Joenzoo Inkmania -huuma lähtee taas pikkuhiljaa käyntiin ja sitä fiilistellään läpi kesän aina syyskuun lopulle saakka.
Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kerubissa 20.9.-21.9.2019.
Tatuointiartistien haku messuille 2019 on käynnissä.
Pysythän kuulolla!

Upean julisteen vuodelle 2019 on suunnitellut huikea, taitava Paula Marin.
Paula Marin Art ja LR Tattoo & Art Alliance siis myös Joenzoo Inkmaniassa tatuoimassa tänäkin vuonna.

Esiintyjät:
Hirttämättömät
Knucklebone Oscar
Problems?

Tatuoijat:
Rotten Tattoo, Kuopio
Paula Marin Art, Helsinki
La Familia Tattoo, Joensuu ja Kuopio
Riverbank Tattoo, Rauma
Scar.fi, Helsinki
Shaman Arts Tattoo, Oulu
Ott Lee Tattoo, Jyväskylä
Paradise Tattoo & Piercing, Helsinki
Legacy Tattoo, Helsinki
Paradox Of Time, Helsinki
Halo Tattoo, Tampere
Tattoo Tasma, Joensuu
Omen Art, Riihimäki
Old 7 Tattoo, Helsinki
Ess Ink, Outokumpu
Needlepoint Tattoo, Rauma

HUOM!
Liput tulevat myyntiin 1.8!!!!
Lippuja myy La Escobar Familia Tattoo Studio ja
Ravintola Kerubi ♥

LIPUT:
Perjantai päivälippu 5€
Lauantai päivälippu 7€
Perjantai iltalippu 12€ ennakko, 15€ ovelta
Lauantai iltalippu 12€ ennakko, 15€ ovelta

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

la 21.09.2019 klo 17:00 Sali, Kellari Hinta: 5/7/12/15€

Joensuu Inkmania 2019

Joensuu Inkmania 2019

Joenzoo Inkmania -huuma lähtee taas pikkuhiljaa käyntiin ja sitä fiilistellään läpi kesän aina syyskuun lopulle saakka.
Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kerubissa 20.9.-21.9.2019.
Tatuointiartistien haku messuille 2019 on käynnissä.
Pysythän kuulolla!

Upean julisteen vuodelle 2019 on suunnitellut huikea, taitava Paula Marin.
Paula Marin Art ja LR Tattoo & Art Alliance siis myös Joenzoo Inkmaniassa tatuoimassa tänäkin vuonna.

Esiintyjät:
Hirttämättömät
Knucklebone Oscar
Problems?

Tatuoijat:
Rotten Tattoo, Kuopio
Paula Marin Art, Helsinki
La Familia Tattoo, Joensuu ja Kuopio
Riverbank Tattoo, Rauma
Scar.fi, Helsinki
Shaman Arts Tattoo, Oulu
Ott Lee Tattoo, Jyväskylä
Paradise Tattoo & Piercing, Helsinki
Legacy Tattoo, Helsinki
Paradox Of Time, Helsinki
Halo Tattoo, Tampere
Tattoo Tasma, Joensuu
Omen Art, Riihimäki
Old 7 Tattoo, Helsinki
Ess Ink, Outokumpu
Needlepoint Tattoo, Rauma

HUOM!
Liput tulevat myyntiin 1.8!!!!
Lippuja myy La Escobar Familia Tattoo Studio ja
Ravintola Kerubi ♥

LIPUT:
Perjantai päivälippu 5€
Lauantai päivälippu 7€
Perjantai iltalippu 12€ ennakko, 15€ ovelta
Lauantai iltalippu 12€ ennakko, 15€ ovelta

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

pe 27.09.2019 klo 21:00 Kellari K18 Hinta: 20/22€

Kerubin Stand Up: Tomi Haustola - Anteeksi saisinko kapinoida?

Kerubin Stand Up: Tomi Haustola - Anteeksi saisinko kapinoida?

Tomi Haustola - Anteeksi saisinko kapinoida?
Stand up show

Kerubin Kellari 27.9.
Showtime klo. 21

K-18 (kesto n.1,5h sis. väliajan)

Liput: Tiketti.fi ja lippu.fi 22/20€ (halvempi opisk. eläk, työtön, varusm.) sis. palvelumaksun. Ravintolan tiskiltä 20€/18€.

Tämä hellyyttävä puutarhatontun ja puhevikaisen James Bondin sekoitus on sisältä juuri sitä mitä ulkonäkökin antaa ymmärtää: loputtomasti vekkulimaista lämpöä miehekkään varmalla otteella. Tomi on eläin,virtuoosimainen improvisaatioeläin, joka solmii omat unelmansa ja pelkonsa kauniille tuplarusetille yleisön kanssa leikitellessä. Lavalla Tomi on puhdas kuin ensilumi harvinaisen muumimukin sisäpinnalla. Kiroilun Tomi hoitaa yksin kotona suljetun komeron suojissa. Tässä kymmenvuotis-taiteilijashowssa Haustola paljastaa, että pienet asiat eivät ehkä olekaan parhaita, sosiaalinen media on myrkkyä ja onnellisuuskin lähinnä makuasia. Kunpa vielä oppisi kapinoimaan niin, ettei kukaan huomaa.

Tomi Haustola juhlii täyttä kymppiä stand upin parissa. Esiintyjänä hän on tullut tutuksi Naurun Tasapaino ja Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. kaksi Kultaista Venla-palkintoa voittanutta Noin Viikon Uutiset -satiiriohjelmaa.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 27.09.2019 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 20/23€

Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen

VESTERINEN YHTYEINEEN - FAARAOIDEN AIKA
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kuudennen albuminsa FAARAOIDEN AIKA 1. maaliskuuta 2019.  Bändi työsti uutta albumia pop-tuottaja Jonas Olssonin kanssa tavoitteenaan yhdistää iso vanhojen aikojen rock-bändi moderniin poppiin. Levyn kappaleiden tekoon on osallistunut ennätysmäärä bändin jäsenistä, mikä on rikastanut yhtyeen sointia entisestään.

-Faarao -teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle "kylähullulle", joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.


22:00 Ovet auki
23:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 20 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 23 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 28.09.2019 klo 19:00 Sali Hinta: 25€/20€/15€

Syyskauden pääkonsertti "Jazzia Ilosaaressa"

Syyskauden pääkonsertti

Syyskauden suuri pääkonsertti – kolme huippuesiintyjää!
JAZZIA ILOSAARESSA

JUSSI FREDRIKSSON TRIO
Jussi Fredriksson – piano
Jori Huhtala – kontrabasso
Mika Kallio – rummut
Yhtyesoiton korkeampaa astetta edustava trio! Pianisti Jussi Fredrikssonin hienossa yhtyeessä kumppaneina kontrabasisti Jori Huhtala ja rumpali Mika Kallio. Eloisaa, ulospäin suuntautunutta musiikkia.

POPE PUOLITAIVAL NORDIC 4
Pope Puolitaival – saksofoni
Jussi Fredriksson – piano
Jori Huhtala – kontrabasso
Jonatan Sarikoski – rummut
Ricky Tick Big Bandistä ja Dalindeosta tuttu väkevä-ääninen saksofonisti tuo uuden nimekkään kvartettinsa ensikäynnille Joensuuhun. Ilmavaa, melodista, tunnevoimaista, perinnettä ja vapautta yhdistävää musiikkia.

ISMAILA SANÉ SAÏSBA (Suomi-Marokko-Senegal)
Ismaila Sané – yhtyeen johto, soololaulu ja afrikkalaiset lyömäsoittimet
Mika Mylläri – trumpetti
Petri Kautto – sähkökitara, taustalaulu
Ari Hossi – sähköbasso
Kari Ikonen – piano, kosketinsoittimet, taustalaulu
Mamadou Ndoye – Sabar-rummut
Zouhair Amkas – rummut, taustalaulu
Saïsba on afrikkalaisen polyrytmisen ilon, häikäisevien jazzimprovisaatioiden sekä latinalaisamerikkalaisten ja funky-groovien totaalinen paketti. Saïsban 7-henkinen kokoonpano tuo rytmisesti ja melodisesti tarttuvaa musiikkia kuunneltavaksi ja tanssittavaksi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 04.10.2019 klo 18:00 Muu S Hinta: 25/35€

Lehtiä Ilosaaressa 2019

Lehtiä Ilosaaressa 2019

4.10. LEHTIÄ ILOSAARESSA 2019 @ JOENSUU AREENA

ARTISTIT:
* Tungevaag & Raaban (SE/NOR)
* Pyhimys
* Chisu
* Ellinoora
* tba

INFO:
Joensuun syksyn musiikillinen huipentuma jytisee lokakuussa, kun Lehtiä Ilosaaressa -festivaali tanssittaa Joensuu Areenalla. Opiskelijabileiden ja areenakonsertin parhaat puolet yhdistävä tapahtuma on järjestetään Joensuu Areenalla nyt neljättä kertaa.

Sisäfestivaalin ohjelmassa on kaikkea hyvää meiltä ja muualta. Ulkomaista herkkua tarjoilee ruotsalais-norjalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban. Elektronisen tanssimusiikin megatähdistössä tuikkivan duon soittokerrat Spotifyssä ovat jo sadoissa miljoonissa, joten Areenalla nähdään maailmanluokan show. Muita varmistuneita kotimaisia kärkinimiä ovat helmikuussa Emma-gaalan palkintopöydän putsannut räppäri Pyhimys, kevään mittaan uuden sähköisen minänsä esittelevä Chisu sekä iki-ihana Ellinoora.

Tapahtuma on ikärajaton.

LIPUT:
Lipunmyynti alkaa perjantaina 26. huhtikuuta. Lipun hinta on 35 euroa (+ mahd. kulut), opiskelijalippu 25 euroa (+ mahd. kulut).

Liput Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteistä, ravintola Kerubista, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan sekä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistoissa.

Tapahtumaan on myynnissä myös 70 euron arvoisia VIP-lippuja, jotka sisältävät musiikin lisäksi myös maittavan buffet-ruokailun.

Lisätietoja:
www.lehtiailosaaressa.fi

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 04.10.2019 klo 20:00 Sali K-18 Hinta: 37 €

CMX: Ora & Labora -kiertue

CMX: Ora & Labora -kiertue

CMX - Ora et Labora kiertueen Joensuun keikka Kerubissa!

Poikkeuksellisesti keikka on istumakeikka eli kaikille osallistujille on Kerubin Salissa tuolit. Lippuja on saatavilla erittäin rajoitetusti.

Kotimaisen vaihtoehtorockin pioneeri CMX aloittaa harvinaisuuksiin ja ennenkuulumattomiin helmiin keskittyvän Ora & Labora -kiertueen Provinssin Amphitheatere by Soundi -lavalta lauantaina 29. kesäkuuta. Kesällä harvakseltaan esiintyvän yhtyeen matka jatkuu syksyllä Joensuun, Lappeenrannan sekä Tampereen ja Turun kautta huipentuen kahteen konserttiin Helsingin Savoy-teatterissa torstaina ja perjantaina 10.-11. lokakuuta. Keikkojen liput tulevat myyntiin tiistaina 18. kesäkuuta esiintymispaikkojen lipunmyyntipisteissä.

Punkin, raskaan rockin ja kunnianhimoisen progenkin parissa jo vuodesta 1985 suomenkielisen rockin ryteikköä raivannut CMX on omintakeisella otteellaan ja monisyisillä lyriikoillaan jättänyt pysyvän jäljen kotimaiseen äänimaisemaan. Ora & Labora -kiertueella CMX tarjoaa faneilleen harvinaisen mahdollisuuden päästä kuulemaan yhtyeen tuotannon salatumpia puolia. “Musiikki on tutkimusmatkailua. Välillä matkan varrelta löytyy laulu. Meille lauluja on kertynyt vuosien saatossa jo jonkin verran. Nyt saimme tilaisuuden Provinssissa ja syksyn kiertueella ottaa käsittelyyn monia ennen keikoilla kuulemattomia kappaleita –  myös sieltä hiljaisemmasta päästä. Ja tietysti sekoittaa mukaan tuttuja kestokulutuslauluja”, A.W. Yrjänä kertoo.

Liput ennakkoon Kerubilta 37 €. Muissa lipunmyyntipaikoissa lisätään palvelumaksut.
Liput ovelta 40 €
Rajattu määrä etulippuja Kerubin kantiskorttilaisille ja Popmuusikoiden jäseniltä Kerubilta hintaan 35 €

Ovet 19:00
Show 20:00

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 05.10.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 15/18€

Cyhra (SE), Decrowned

Cyhra (SE), Decrowned

Amaranthen, In Flamesin, Annihilatorin ja Shiningin entisistä jäsenistä koostuva Cyhra esiintyy kolme kertaa Suomessa lokakuussa 2019.

Moderni metalli raikaa Helsingin Ääniwallissa torstaina 3. lokakuuta, jonka jälkeen yhtye matkaa Tampereen kautta Joensuuhun. Esiintyminen Tampereella on osa Lost in Music -festivaalin Metal Expo -kokonaisuutta.

Vuonna 2016 perustetulla yhtyeellä on Suomessa vankka fanipohja. Menneet esiintymiset Helsingissä, Oulussa, Laukaassa ja Tampereella on otettu kiihkeästi vastaan ja yhtyeen suosio on noussut keikka keikalta.

Yhtyeen debyyttialbumi Letters to Myself ilmestyi vuonna 2017. Työ toisen pitkäsoiton parissa Hansen-studiolla Tanskassa on nyt valmis.
– Odotamme malttamattomina, että pääsemme esittämään tuoretta materiaalia faneillemme. Lisäksi aiomme pudottaa parin viikon päästä uutispommin tulevan albumin tiimoilta. Tulossa on loistavia juttuja, jotka kannustavat Cyhraa entistä hullumpaan menoon, bändi vihjaa mystisesti.

Cyhra on:
Jake E (laulu)
Jesper Strömblad (kitara)
Euge Valovirta (kitara)
Alex Landenburg (rummut)

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput tulevat myyntiin pe 19.7.2019 klo 9.

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 15 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 18 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 11.10.2019 klo 22:00 Sali K-18 Hinta: 20/23€

The 69 Eyes

The 69 Eyes

30-vuotista taivaltaan juhliva The 69 Eyes julkaisee West End -nimisen albumin 13.9.2019 ja käynnistää levyyn liittyvän kiertueensa Suomesta lauantaina 14.9. Tällä hetkellä julkistettuna on kaksitoista Suomen-keikkaa loppuvuoteen, mutta lisäyksiä on vielä luvassa.  Suomen jälkeen ensi vuoden keväälle ulottuva kiertue suuntaa kohti Eurooppaa.

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes juhlii tänä vuonna 30-vuotista uraansa julkaisemalla uuden Johnny Lee Michaelsin tuottaman albumin, joka tulee sisältämään myös Ville Lipiäisen koostaman dokumentin yhtyeestä. Syyskuun 13. Päivä julkaistavaa West End –albumia seuraa samanniminen kiertue, joka alkaa Suomesta heti levyn julkaisua seuraavana päivänä. Suomesta kiertue suuntaa Keski-Eurooppaan ja Englantiin. Itä-Euroopan vuoro on alkuvuodesta 2020. Katso kiertueen jo julkaistut päivät ja paikat alta.

Esimakua tulevalta levyltä antavat paitsi singlet, joista ensimmäisenä on julkaistu jo 27 & Done –niminen biisi, mutta myös albumin tekoa valottavat lyhyet trailerit. Tänään julkaistava ensimmäinen traileri valottaa tulevan levyn kansitaiteen syntyä.

Jyrki 69 kertoo: ”Suomalaisen tämän hetken pop-taiteen johtava nimi, Jiri Geller, on suunnitellut uuden The 69 Eyes -albumin kannen ”hautajaisilmapallot”. Taitelija muistetaan myös 90-luvun alussa vaikuttaneesta Isebel’s Pain -yhtyeestä, jonka laulajana hän tuolloin keikkaili myös The 69 Eyesin kanssa.  Magee vanha lepakkojengi kasassa! Kaiken lisäksi Vilunki 3000 on tehnyt levyjen kansigraffat, joten skenemeininkiä alusta loppuun.

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 20 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 23 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 11.10.2019 klo 22:00 Kellari K18 Hinta: TBA

Back2Mad on Tour 2019 // Fiktio

Back2Mad on Tour 2019 // Fiktio

Syksyn korvalla Joensuun suunnilta kuuluu taas kummia. Nimittäin lokakuun 10. päivä Bassoradion Back To Mad -erikoisohjelman Suomen kiertue saapuu Fiktion vieraaksi Joensuuhun ja Kerubiin, tuoden tullessaan aimo kattauksen suomalaisia psytrancen ykkösartisteja!

Musiikillisesti mennään siis vahvasti psytrancen ja sen eri alalajien komennossa, kun Kerubiin soittamaan saapuu Back To Mad -radio-ohjelmaa Bassoradiolla houstaavat artistit; Zenon recordsin Suomen label-dj:nä toiminut Dj Terva, Kosmos Festivaalin pääjärjestäjätiimistä tuttu Miazu, [Miazu & Polly] sekä suomalaisen pioneeriosaston psytrance-artisti Tim Duster.

Illan vierailevien tähtien niin sanotuksi paikalliseksi vahvistukseksi saapuu Kuopiosta joensuulaislähtöinen dj Johannes Kepponen ja sen lisäksi Fiktion bileistä tuttuun tapaan myös tapahtuman visuaaliseen puoleen panostetaan isosti, joskin visuaalisesta puolesta tiedotetaan lisää lähempänä itse tapahtumaa.

Klikkaa ja lue lisää!

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 18.10.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 0€/15€/18€

Bubbles-klubi: Stereo, Costee & Mafia Honey

Bubbles-klubi: Stereo, Costee & Mafia Honey

JOENSUUN POPMUUSIKOT RY ESITTÄÄ:

Bubbles - uusi urbaaniin popmusiikkiin keskittyvä klubi Ravintola Kerubissa lokakuussa!

ARTISTIT:
STEREO
costee
Mafia Honey

Ensimmäistä Bubbles-klubia tähdittävät huikeassa nosteessa oleva DJ-tuottajakaksikko STEREO, toukokuussa debyyttialbuminsa julkaissut, synkkää poppia soittava costee sekä isolla rock-soundilla höystetty helsinkiläisyhtye Mafia Honey.

Bubbles on uusi, kerran vuodessa järjestettävä urbaanin popmusiikin klubi. Klubin järjestää Ilosaarirockista tunnettu elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry, ja klubi-illat ovat yhdistyksen jäsenille ilmaisia, kuten myös alkuvuodesta 2020 järjestettävä Garagefest.

Esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin.

Klubin viralliset jatkot juhlitaan missäs muuallakaan kuin Kerubin Kellarissa! Keikkaleimalla ilmainen sisäänpääsy.

LIPUT:
0€ / 15€ / OVELTA 18€ (plus mahdolliset palvelumaksut)
Popmuusikoiden jäsenille ilmainen. Jäseneksi voi liittyä täällä: http://www.popmuusikot.fi/jasenyys.php
Normaalihintaiset liput myynnissä ennakkoon Ravintola Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 19.10.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 22/25€

22-Pistepirkko

22-Pistepirkko

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 31.07.2019 klo 09:00.

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 22 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 25 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 25.10.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 18/21€

Kotiteollisuus

Kotiteollisuus

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 18 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 21 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 26.10.2019 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 20/26€

Iikka Kivi - Spede on kuollut

Iikka Kivi - Spede on kuollut

Iikka Kivi - Spede on kuollut

Naurun tasapainosta ja Noin viikon uutisista tuttu stand up -koomikko Iikka Kivi tekee syksyllä 2019 ensimmäisen stand up soolokiertueensa. Esityksessään pohjoisen törkymöykky Kivi tarttuu aikaamme armottomasti hartioista kiinni ja istuttaa alas kunnon juttutuokioon. Mihin katosi se 2000-luvun optimismi, jolloin Nokia oli nousussa, Suomi pärjäsi rallissa ja kaikki oli niin turvallisesti ja hyvin? Spede on kuollut kertoo vuoroin hervottoman hauskasti ja viiltävän traagisesti sopeutumisvaikeuksista mahdottomaan historianjaksoon.

Liput 26/20€ sis. palvelumaksut
Halvempi lippuhinta opisk.,eläk, työtön.
Saattajalla 0€
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 26.10.2019 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 12/15€

Aivovuoto, DJ Kridlokk, Tuuttimörkö

Aivovuoto, DJ Kridlokk, Tuuttimörkö

22:30 Ovet auki
23:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 12 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 15 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 01.11.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/15€

Maustetytöt

Maustetytöt

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 12 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 15 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 02.11.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 22/25€

Insomnium, Bloodred Hourglass

Insomnium, Bloodred Hourglass

INSOMNIUM ALOITTAA EUROOPAN-KIERTUEENSA NELJÄLLÄ SUOMEN-KEIKALLA, MUKANA MYÖS BLOODRED HOURGLASS

Heinäkuussa 28 keikkaa ja 12 maata käsittävän Euroopan-kiertueensa julkaissut Insomnium polkaisee kiertueensa käyntiin kotimaassaan ja nousee lavalle Helsingin The Circus-klubilla 25.10., Tampereen Olympiassa 26.10., Jyväskylän Lutakossa 1.11., sekä Joensuun Kerubissa 2.11. Lämppärinä Suomen-keikoilla nähdään Bloodred Hourglass. Keikkojen liput ovat nyt myynnissä.

Pohjoismaisen melodisen death metalin uranuurtaja Insomnium julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ”Heart Like A Grave” maailmanlaajuisesti lokakuun 4. päivä. Lokakuun lopussa Helsingin The Circus-klubilla polkaistaan käyntiin ”Tour Like A Grave” -kiertue, joka käsittää 28 keikkaa mm. Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Italiassa, ja Belgiassa. 

”Sanomattakin on selvää, että olemme innoissamme uudesta albumistamme! 10 kappaletta ja yli tunti musiikkia, raivoa ja aggressiota, tuhoa ja synkkyyttä, sydänsuruja ja ikävointiä. Suomalaisen miehen koko tunneskaala epätoivosta katumukseen. Meidän mielestämme kyseessä on Insomniumin paras albumi tähän mennessä” bändin jäsenet kertovat.
Lämppärinä keikoilla nähtävä, Mikkelistä kotoisin oleva Bloodred Hourglass on vallannut tukevan jalansijan kotimaisessa metalskenessä. Kesäkuussa julkaistu neljäs albumi ”Godsend” on kerännyt kriitikoilta suitsutusta ja kiipesi Suomen virallisella albumlistalla sijalle 10 viipyen siellä kolme viikkoa. Yhtye on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Japanissa ja on vakituinen vierailija Euroopan festivaalilavoilla.

AIKATAULU
21:00 Ovet
22:00 Bloodred Hourglass
23:15 Insomnium

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 22 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 25 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 09.11.2019 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 15/10€

Kerubin Stand Up: Ida Grönlund, Rich Lyons + muut

Kerubin Stand Up: Ida Grönlund, Rich Lyons + muut

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 ravintola Kerubissa pyörinyt ja kovaan maineeseen maanlaajuisestikin noussut stand up -klubi. Illoissa nähdään maan kovimpia ammattilaisia sekä valikoitu joukko alan nousevia tähtiä. Marraskuussa parhaimpaan pikkujouluaikaan lauantaina 9.11. klubin pääesiintyjinä nähdään loistavat pitkänlinjan ammattilaiset IDA GRÖNLUND JA RICH LYONS (eng.).

Illan muut esiintyjät julkaistaan pian!

Showtime klo. 21 (ovet avautuvat klo. 20)
Liput ennakkoon: 15€/10€ + mahdollinen palvelumaksu (alelippu opiskelijoille)
Liput myy tiketti.fi, lippu.fi ja ravintolan tiski
Liput ovelta esitysiltana: 18€/13€

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 16.11.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 27/30/57€

Ismo Alanko - Tuplakeikka

Ismo Alanko - Tuplakeikka

ISMO ALANKO TUPLAKEIKALLA KERUBIN MARRASKUUSSA

Lauantai aikataulu:
20:00 Show & Dinner
21:00 Salin ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Sunnuntai:
17:00 Show & Dinner
18:00 Salin ovet auki
19:00 Soitto alkaa

SHOW & DINNER:

Ruokaile ensin, rokkaa sitten! Molempien Ismon keikkojen yhteydessä järjestetään herkullinen Show & Dinner-kokonaisuus. Show & Dinner-pakettiin kuuluu ensin maittava ruokailu Kerubin malliin ja sen jälkeen siirrytään keikalle Salin puolelle. Show & Dinner-lipun hinta 57 €. Show & Dinner-menu julkaistaan myöhemmin.

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 27 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 30 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

su 17.11.2019 klo 19:00 Sali K18 Hinta: 27/30/57€

Ismo Alanko - Tuplakeikka

Ismo Alanko - Tuplakeikka

ISMO ALANKO TUPLAKEIKALLA KERUBIN MARRASKUUSSA

Lauantai aikataulu:
20:00 Show & Dinner
21:00 Salin ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Sunnuntai:
17:00 Show & Dinner
18:00 Salin ovet auki
19:00 Soitto alkaa

SHOW & DINNER:

Ruokaile ensin, rokkaa sitten! Molempien Ismon keikkojen yhteydessä järjestetään herkullinen Show & Dinner-kokonaisuus. Show & Dinner-pakettiin kuuluu ensin maittava ruokailu Kerubin malliin ja sen jälkeen siirrytään keikalle Salin puolelle. Show & Dinner-lipun hinta 57 €. Show & Dinner-menu julkaistaan myöhemmin.

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 27 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 30 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 22.11.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 15/18€

Melrose

Melrose

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 15 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 18 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 23.11.2019 klo 19:00 Sali K18 Hinta: 30/33€

Juha Tapio // Tuplakeikka // Loppuunmyyty

Juha Tapio // Tuplakeikka // Loppuunmyyty

Juha Tapio saapuu Kerubiin tuplakeikalle lauantaina 23.11. tahdittamaan vilkkainta pikkujoulukautta! Varaa pikkujoulut isolle tai pienelle ryhmälle nyt. Lisätietoja pikkujoulupaketeista sähköpostitse jarno.pitko(ät)kerubi.fi.

MOLEMMAT KEIKAT OVAT ENNAKKOON LOPPUUNMYYTY EIKÄ LIPPUJA OLE SAATAVILLA OVELTA

Ensimmäinen keikka:
ovet 18:00
soitto alkaa 19:00
LOPPUUNMYYTY

Toinen keikka:
ovet 22:00
soitto alkaa 23:00
LOPPUUNMYYTY

Liput myynnissä torstaina 8.8.2019

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa ja Tiketissä

Liput klo 19 keikalle
Liput klo 23 keikalle

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 30 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 33 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 29.11.2019 klo 18:00 Muu K18 Hinta: 39/70€

Kerubi Live Goes Joensuu Areena 2019

Kerubi Live Goes Joensuu Areena 2019

2018 loppuunmyynyt KERUBI LIVE GOES JOENSUU AREENA –konsertti tuo valoa marraskuuhun. Soihdut syttyy taas marraskuun lopussa, kun Kerubi tuo maagisen live-maailmansa yhdeksi illaksi Joensuun Areenalle 29. marraskuuta.

ARTISTIT
• J. Karjalainen
• JVG
• Happoradio

LIPUT
Tapahtumaan on myynnissä 39 euron peruslippu sekä suosittu VIP-paketti 70 euron hintaan. Liput myy Kerubi, Tiketti sekä Lippupiste. Nettikaupoista hinnan päälle tulee mahdolliset nettikaupan kulut. 

VIP
Kerubi Liven VIP-pakettiin kuuluu juhlava buffet-pöytä, oma jouhevasti etenevä sisäänkäynti tapahtumaan sekä erillinen lipun hintaan sisältyvä narikkapalvelu. VIP-asiakkaiden pöytäpaikat löytyvät VIP-alueelta, josta on erinomainen näkyvyys lavalle. Alueella palvelee oma baari ja sieltä löytyvät myös omat WC-tilat.
 

MAJOITUSPAKETTI
Sokos Hotel Vaakuna Joensuun ydinkeskustassa tarjoaa majoituspaketin Kerubi Live Goes Joensuu Areena -tapahtuman juhlakansalle. Paketin hinnat ovat 118 €/vrk/1hh ja 82,50 €/hlö/vrk/2hh. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi runsas buffet aamiainen, saunan ja poreammeen käyttö sekä lippu Kerubi Live -tapahtumaan. Varaukset osoitteesta sokoshotels.fi varauskoodilla BKERUBI19


INFO
Tulossa isommalla porukalla? Ryhmämyynti info@kerubi.fi

Lipunvaihto palvelee tapahtuman alla Kerubilla. Ajankohdat tarkentuvat. Voit vaihtaa kerralla useamman lipun ja ottaa rannekkeet mukaasi koko seurueelle. Porttien auetessa rannekkeiden vaihtaminen alkaa Areenalla.

Kerubi Liven ovet avataan Joensuu Areenalla 29.11 klo 18. Tapahtuma on muista Kerubin konserteista poiketen K-18. Avustajana toimiva henkilö pääsee tapahtumaan avustettavan kanssa samalla lipulla.

Nälkää eikä janoa tarvitse Kerubi Livessä nähdä. Koko tapahtuma-alue on ravintola-aluetta, jossa palvelee lukuisia baaripisteitä. Tämän lisäksi myös Kerubin Grilli sekä kahvio palvelevat juhlakansaa. VIP-asiakkaille katetaan juhlavat buffet-pöydät.

Sokos Hotel Vaakuna Joensuun ydinkeskustassa tarjoaa majoituspaketin Kerubi Live Goes Joensuu Areena -tapahtuman juhlakansalle. Lisätietoa tulossa.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 06.12.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 25/28€

Kolmas Nainen

Kolmas Nainen

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 25 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 28 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 07.12.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/23€

Pariisin Kevät

Pariisin Kevät

Pariisin Kevät julkaisi uuden Reuna -nimeä kantavan albumin ja lähtee kiertueelle! Kiertue saapuu Kerubin Saliin 7.12.

Pikkujoulupaketit myydään nyt! Kysy lisää tiloista ja ruokailuista isoille tai pienille porukoille sähköpostitse info(at)kerubi.fi

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Kerubin keikan lipunmyynti alkaa tiistaina 20.8.

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 20 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 23€

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 13.12.2019 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 10/15€

Kerubin Stand Up: Pete Kosonen + muut

Kerubin Stand Up: Pete Kosonen + muut

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 ravintola Kerubissa pyörinyt ja kovaan maineeseen maanlaajuisestikin noussut stand up -klubi. Illoissa nähdään maan kovimpia ammattilaisia sekä valikoitu joukko alan nousevia tähtiä. Joulukuussa parhaimpaan pikkujouluaikaan perjantaina 13.12. pääesiintyjänä nähdään pitkänlinjan konkarihauskuuttaja PETE KOSONEN!

Illan muut esiintyjät julkaistaan pian!

Pe 13.12. Kerubin Sali
Showtime klo. 21 (ovet avautuvat klo. 20)
Liput ennakkoon: 15€/10€ + mahdollinen palvelumaksu (alelippu opiskelijoille)
Liput myy tiketti.fi, lippu.fi ja ravintolan tiski
Liput ovelta esitysiltana: 18€/13€
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 14.12.2019 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 10/15€

Kerubin Stand Up: Heikki Vilja + muut

Kerubin Stand Up: Heikki Vilja + muut

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 ravintola Kerubissa pyörinyt ja kovaan maineeseen maanlaajuisestikin noussut stand up -klubi. Illoissa nähdään maan kovimpia ammattilaisia sekä valikoitu joukko alan nousevia tähtiä. Joulukuussa parhaimpaan pikkujouluaikaan lauantaina 14.12. pääesiintyjänä nähdään energisen hauska ja Nelosen Stand Up! -ohjelmastakin tuttu HEIKKI VILJA.

Illan muut esiintyjät julkaistaan pian!

Showtime klo. 21 (ovet avautuvat klo. 20)
Liput ennakkoon: 15€/10€ + mahdollinen palvelumaksu (alelippu opiskelijoille)
Liput myy tiketti.fi, lippu.fi ja ravintolan tiski
Liput ovelta esitysiltana: 18€/13€

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 14.12.2019 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 12/15€

IBE, Cavallini & Shrty

IBE, Cavallini & Shrty

22:30 Ovet auki
23:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 12 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 15 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 20.12.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/17€

PÄÄ KII, Lapinpohatat

PÄÄ KII, Lapinpohatat

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 14 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 17 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 21.12.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 22/25€

Stam1na

Stam1na

METALLIYHTYE STAM1NA MITTAVALLE KIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Lemiläinen metalliyhtye Stam1na keikkailee ahkerasti tulevana syksynä; 37 keikkaa käsittävä Octopussy 2019-kiertue starttaa 24. lokakuuta Jyväskylän Lutakosta ja kiertää Suomen sekä Keski-Euroopan suurimpien kaupunkien kautta jouluksi kotiin. Keski-Euroopan keikoilla Stam1nan lisäksi lavalle nousee kotimainen Insomnium ja amerikkalainen The Black Dahlia Murder.

Suomen klubeilla Stam1nan voi nähdä tämän kiertueen jälkeen seuraavan kerran vasta vuonna 2021.

"Octopussy on hirviömäisen mittava, kuten pitääkin. Insomniumin kanssa toteutuva Eurooppa-osuus levittää Stam1nan lonkeroita muutamiin aivan uusiin kohteisiin. Tulevan kevään koittaessa bändi keskittyy uuden biisimateriaalin työstämiseen. Harppuunat ojoon ja rommit hollille!" - Antti Hyyrynen, Stam1na

Lukuisilla Emma-patsailla palkittu Stam1na julkaisi viime syksynä uransa kahdeksannen albumin nimeltään Taival. Suoraan virallisen albumilistan ykköspaikalle laskeutunut albumi on myynyt reilusti kultalevyyn oikeuttavan määrän ja levyn kappaleet Elämänlanka, Enkelinmurskain ja Gaian lapsi (feat. Anna Eriksson) ovat nousseet radiohiteiksi.

21:00 ovet auki
22:00 soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.


Ennakkolippu Kerubista ostettuna 22 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.


Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 25 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

to 26.12.2019 klo 22:00 Sali, Kellari K18 Hinta: 13/16€

Kerubin Tapsan Tanssit: Kube, Bizi

Kerubin Tapsan Tanssit: Kube, Bizi

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin. 

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 13 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 16 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

ti 31.12.2019 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 17/20 €

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt

21.00 Ovet auki
22.00 Soitto alkaa

Liput myynnissä ennakkoon Kerubissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ennakkolippu Kerubista ostettuna 17 €. Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Kerubin tiskillä.

Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Lipunhinta ovelta 20 €

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi