Avoinna ma 10:45 - 14, ti - to 10:45 - 22 (keittiö 21), perjantai 10:45 - 00 (keittiö 21), la 12 - 00 (keittiö 21), su suljettu.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin Kellari

Kerubin Kellari

Kerubin Kellari on tunnelmallinen ruokailutila, jossa istuu yhtäaikaisesti pöytien ääressä jopa 150 hlöä. Kaikkiaan Kellarissa on 300 asiakaspaikkaa. Kellaria vuokrataan yksityistilaisuuksia varten.

Kellari on erittäin suosittu pikkujoulujen ja muiden illanviettojen pitopaikka. Järeä ja laadukas äänentoisto sekä liikkuvat ja välkehtivät discovalot mahdollistavat niin elävän musiikin kuin muun rennomman ohjelmanumeron järjestämisen juhlissanne. Kellarissa on valmiina myös kokouskalusto videotykkeineen, valkokankaineen sekä mikrofoneineen. Mikä parasta, Kellarin voitte varata esim. yrityksenne käyttöön alkuillaksi, siirtyä ruokailun jälkeen sujuvasti yläkerran Saliin seuraamaan maamme kärkiartistien keikkaa.

Kerubin Kellari on talomme yökerho, tai disko, kuten sitä mielummin itse kutsumme. Kellariin voitte rynnätä jatkoille Salin keikkojen vaietessa, Kellarin disko on avoinna yleisölle perjantaisin ja lauantaisin klo 23-04. Muina aikoina tilaa vuokrataan yksityistilaisuuksia varten.

Tuokaa illanviettonne tai juhlanne meille, kysy lisää: info@kerubi.fi 

Kuvia