Avoinna ma 10:45 - 14, ti - to 10:45 - 21 (keittiö 21), perjantai 10:45 - 02 (keittiö 21), la 14 - 02 (keittiö 21), su suljettu. Yksityistilaisuus perjantaina klo 17-20.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin Sali

Kerubin Sali

Kerubin Sali on korkeatasoinen konserttisali, joka toimii musiikkikeikkojen lisäksi myös isojen kokouksien ja seminaarien pitopaikkana. Saliin pääsette pääaulasta ja Baarin puolelta löytyvästä sisäänkäynnistä.

Valtaosa Kerubin keikoista soitetaan Kerubin Salissa, ja sen lavalla ovat viime vuosien aikana esiintyneet mm. Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Chisu, Apulanta, JVG, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Eppu Normaali ja Kolmas Nainen, ja niin moni muu kotimainen kärkiartisti. Salissa on oikea esiintymislava, nykyaikainen ja erittäin laadukas ääni- ja valojärjestelmä, ja kaupungin osaavin tekninen henkilökunta.

Sali on täydellisesti akustoitu tila, jonka ansioista se toimii täydellisesti isojen kokouksien, seminaarien ja gaalatilaisuuksien pitopaikkana, tilaa vuokrataan siten myös yksityistilaisuuksia varten. Salissa on 300 asiakaspaikkaa, yhtäaikaisesti tilaisuuksissa istuu tuoleilla/pöytien äärellä noin 150 hlöä.

Mikäli suunnittelette isoa kokousta, seminaaria tai juhlagaalaa, kysy lisää meiltä: info@kerubi.fi

Kuvat