Avoinna ma 10:45 - 14, ti - to 10:45 - 21 (keittiö 20), pe 10:45 - 04:30 (keittiö klo 21), la 12 - 04:30 (keittiö 21). 5.12. à la carte klo 15-21. 6.12. suljettu
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Info

Info

Ravintola Kerubi on Joensuun Ilosaaressa sijaitseva ruokaravintola ja esiintymisareena. Olemme koonneet näille sivuille tarpeellista tietoa ja päivitämme yksityiskohtia asioiden varmistuessa.

Ennakkolippuja Kerubin tapahtumiin voi ostaa Tiketti.fi- ja Lippu.fi -palveluista.

Ravintola Kerubiin edustalla on pysäkäinti on maksullista. Kerubi sijaitsee kaupungin keskustassa, joten saapua voi myös jalan tai polkupyörällä. Lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täällä.

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin Baarin, Kerubin Salin sekä Kerubin Kellarin. Eri tilat on esitelty tarkemmin täällä. Esiintyjille on tarjolla eri tilojen tekniset tiedot.

Kerubi sitoutuu noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita.

Kerubin logot

Lataa Kerubin logopaketti tästä linkistä.

Kuvaaminen keikoilla

Valokuvaaminen keikoilla ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden keikkavieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kerubilla kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.