Avoinna ma 11-14, ti–to 11–19, pe 11–23 (keittiö 21), la 12–23 (keittiö 21), su Suljettu.

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ajankohtaista

27.05.2020

Kerubin kesäkuu: terassi, uusi a la carte -menu ja paljon muuta!

Kerubin kesäkuu: terassi, uusi a la carte -menu ja paljon muuta!

Mikä onkaan parempi startti kesälle, kuin meneillään olevien rajoitusten höllentäminen, terassin avaaminen sekä uusi a la carte-lista! 

1.6.2020 alkaen olette kaikki tervetulleita nauttimaan lounasta, à la carte -listan herkkuja ja raikkaita virvokkeita sisätiloihimme sekä aurinkoiselle terassille. Ruokasalin asiakaskapasiteettia rajoitetaan annettujen ohjeiden mukaisesti ja kaikissa tiloissa panostamme turvaväleihin, puhtauteen ja turvallisuuteen viihtyvyydestä tinkimättä.

Kesäkuun alkajaisiksi julkaisemme myös uuden à la carte -menun, joka on tämän hetkistä Take away -menua laajempi. Vaikka ruokailu paikan päällä onkin jatkossa sallittua, niin listan annokset saat tilattua myös mukaasi nautittavaksi missä vain. Esimerkiksi Ilosaaren idyllisissä maisemissa auringon lämmittäessä. Uuteen à la carte -menuun pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Ruuat kotiinkuljetettuna tai noudettuna tilaat kätevästi verkkokaupasta. Menu julkaistaan sivulla viimeistään 1.6.2020. 

Raikkaat virvoitusjuomat kruunaavat kuumat kesäpäivät, se on varmaa. Tänäkin kesänä päästään nauttimaan Kerubin Kesätuntien tarjouksista, jotka ovat voimassa joka päivä aukioloaikojemme puitteissa. Kesätuntien tarkemmat tarjoukset julkaistaan pian ja tarjoukset ovat voimassa 31.7.2020 saakka.

Kabinettien ja tilojemme varaamista juhliin, kokouksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info(ät)kerubi.fi. Tutustu tiloihimme klikkaamalla tästä ja kysy rohkeasti lisää. 

Aukioloajat 1.6. alkaen: 
ma 11-14 
ti-to 11-19
pe 11-22
la 12-22
su suljettu

Lounas on katettuna arkisin klo 11-14. À la carte -ruokaa tarjoilemme arkisin klo 15 alkaen ja lauantaisin 12 - 21. 

Mahtavaa alkavaa kesää kaikille!