Avoinna ma 11-14, ti–to 11–20, pe 11–20, la 12–20, su Suljettu.

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ajankohtaista

24.03.2020

Tarjoilemme toistaiseksi vain noutoannoksia

Tarjoilemme toistaiseksi vain noutoannoksia

LOUNASTA JA A LA CARTEA HUOMISESTA ETEENPÄIN VAIN NOUTOANNOKSINA 🍔

Vallitsevien olosuhteiden valossa olemme päättäneet siirtyä tarjoilemaan lounasta ja a la cartea huomisesta eteenpäin vain noutoannoksina. Tilauksia molempiin voi suorittaa ennakkoon (lounaalla klo 10 alkaen) puhelimitse soittamalla tai Whatsappin välityksellä (050 325 8310) tai sähköpostitse osoitteesta info@kerubi.fi. Toki tilaukset voi tehdä myös paikan päällä.

Kysy myös ruuan tuomista esim. yrityksen tiloihin isommalle porukalle. Lisätietoja info@kerubi.fi osoitteesta

Lounaalla annokset pakataan henkilökuntamme toimesta valmiiksi. Valitsitpa herkullisen burgerin hintaan 10 euroa, tai noutopöydän pääruoan lämpimine lisukkeineen.

Samalla supistamme hieman aukioloaikojamme. Lounasta tarjoilemme arkisin normaaliin tapaan klo 11-14, mutta a la cartea tiistaista perjantaihin klo 14-20 sekä lauantaisin klo 12-20.

Aivan jokaista a la carte-menun annosta emme pysty noutoannoksena toteuttamaan, joten aiempaan tapaan valittavissa on herkulliset burgerit, salaatit ja pikkuisen uppeemmat ranskalaiset. Mukaan saat myös alkoholittomat ja korkeintaan 5,5% potkuiset virvoitusjuomat. A la carte-annosten hinnoista lähtee -20% pois.

Lounaslistan löydät täältä.

A la carte-listan ja juomatarjoukset löydät täältä.

Täällä ollaan ja ruokaa riittää, tervetuloa noutamaan!