Kokki ja legendaarinen tv-persoona Anthony Bourdain samaan aikaan rakasti ja vihasi brunsseja. Mies on tokaissut eräästäkin brunssista: Marvelous. An irony-free zone where everything is beautiful and nothing hurts. Samaan aikaan brunssivuorot eivät ilmeisesti olleet mieleen. Onneksi Kerubille saapuessa ruuanlaiton voi jättää kokeilllemme. He ovat Joensuusta, maut taas maailmalta, itse voi keskittyä herkutteluun. Iloa viikonloppuaamuihin, uusia makuja ja tuttuja klassikoita. Konstailematonta ja hyvää ruokaa, parhaat palat aamupalalta ja lounaalta. Kunnon jälkiruuat siihen vielä päälle.
Syksyn brunssit ovat Kerubilla lauantaisin 14.9., 12.10. ja 23.11.2023. Kattaukset klo 12. Varaukset kaikkiin pääset tekemään tästä tai soittamalla 013 129 377. Menu uudistuu tuleville brunsseille. Opiskelijat syövät halvemmalla ja lapset reilusti halvemmalla.
Ei ole kahta samanlaista isää, mutta jokainen isä tykkää syödä. Kerubin Isänpäiväbrunssilla on aito puuhiiligrilli kuumana, kukkuroittain kaikkea, ja kakkua. Pöytä on katettu. Syödään yhdessä. Noutopöytä notkuu Kerubin kuuluja burgereita, isä syö niin paljon kuin haluaa.
Kattaukset ovat sunnuntaina 10.11.2024 klo 12 ja 14:30 Kerubin Kellarissa. Varaukset info@kerubi.fi tai 013 129 377.
Alkupalapöydästä:
*Tomaatti-basilikasalaattia (V,G)
*Caesarsalaattia ja krutonkeja (L)
*Pestolla höystettyä paahdettua perunasalaattia (L,G)
*Rapeaa salaattia ja sinappidressing (V,G)
*Marinoituja kalamata-oliiveja (V,G)
*Salami Picantea (M,G)
*Kerubin pikkelöityjä jalapeñoja ja paprikaa (V,G)
*Pekoni-sipulihilloketta (M,G)
*Maustekurkkua (V,G)
*Cheddar-raastetta (L,G)
*Aurajuustomurua (L,G)
*Sinappia ja ketsuppia (V,G)
*Mango-chipotleaiolia ja valkosipuliaiolia (M,G)
Kasaa oma burgeri:
*Briossisämpylöitä (L, saa V,G)
*Naudan burgeripihvejä (M,G)
*Revittyä BBQ-kanaa (M,G)
*Tasty-kasvispihvejä (V,G)
*Mausteisia vegelastuja (V,G)
*Ranskanperunoita (V,G)
Jälkiruokapöydästä:
*Mokkamoussekakkua ja marjoja (L)
*Kerubin överidonitsit (L)
*Kahvia ja teetä
36 €
5-12-vuotiaat 14 € ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.
Jos jotain pohjoiskarjalainen marraskuu kaipaa niin se on makuja! Suunnaksi Jalisco, Chihuahua, Sonora, tai Michoacán, makuja on luvassa. Ollaan Meksikossa, ei tarkasti missään siellä, mutta sellainen ohjenuora me pidettiin että Tex Mex jää sinne rajan toiselle puolelle. Kerubin Meksikobrunssilla kaikkeen ei laiteta juustoa, maut on tuoreita ja sopivasti lämmittäviä.
Guacamole me tehdään Kerubissa itse, samoin salsat, majoneesit ja muut tahnat. Lämpimästä pöydästä aitoja maissilettuja, tomaattichimichurria, chiliä, Tinga de Pollo ja lämmintä maissisalaattia. Koko brunssin kruunaa makea finaali: Pan de Muerte, appelsiinikermaa, chili-mustapapubrownieta ja vadelmakastiketta.
29 € per ruokailija, Kerubin kantiskortilla ja opiskelijakortilla 25 €, 5-12-vuotiaat 14 € ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.
Pöydän varaat tästä tai soittamalla 013 129 377. Kattaus on klo 12 Kerubin Baarissa yläkerrassa.
Kerubin Meksikobrunssi
*Tomaatti-mustapapusalsaa (V,G)
*Guacamolea ja limeä (V,G)
*Chiliä, jalapeñoa ja korianteria (V,G)
*Tomatillo Salsa Verde (V,G)
*Kaktusta (V,G)
*Grillattua ananasta ja punasipulia (V,G)
*Mangosalsaa (V,G)
*Lohicevicheä (M,G)
*Chilillä ja limellä marinoituja katkarapuja (M,G)
*Paahdettua peruna-chorizomakkarasalaattia (M,G)
*Rapeaa salaattia ja granaattiomenavinaigretti (V,G)
*Savuchilimajoneesia (M,G) ja lime fraîchea (L,G)
*Nachoja (V,G)
*Maissilettuja (V,G)
*Tomaattichimichurria ja vegaanista herneproteiinilastua (V,G)
*Chili con carne (M,G)
*Tinga De Pollo, revittyä kanaa (M,G)
*Lämmintä maissisalsaa (M,G)
*Mausteisia perunoita (M,G)
*Pan De Muerto eli kuolleiden leipä ja appelsiinikermaa (L)
*Chili-mustapapubrownies ja vadelmakastiketta (L)
*Tuorehedelmäsalaattia (V,G)
29 €
25 € Opiskelija- ja Kerubin kantiskortilla
14 € 5-12 vuotiaat
Alle 5 v ilmaiseksi
Brunssien pöytävaraukset:
Helpoiten tästä
info@kerubi.fi
013 129 377