Avoinna ma 10:45 - 14, ti - to 10:45 - 21 (keittiö 21), perjantai 10:45 - 02 (keittiö 21), la 14 - 02 (keittiö 21), su suljettu. Yksityistilaisuus perjantaina klo 17-20.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin tilat

Kerubin tilat

Kerubin tilat käytössänne

Isosti vai intiimisti?

Meillä on Kerubilla eri kokoisia tiloja. Haitaria riittää pienestä kabinetista Kerubin Kellariin tai Saliin. Meillä on kaikkiaan 1100 asiakaspaikkaa, ja taatusti kaupungin aurinkoisin terassi! Kun omat seinämme eivät riitä, tuomme tilaisuutenne Joensuu Areenalle, ulos Ilosaareen tai vaikka omiin toimitiloihinne. Kuinka monelle, ja millaiseen tunnelmaan ympäristöä sitten etsit, kysy meiltä vaihtoehtoja. Löydät meidät Joensuun keskustan kupeesta, Ilosaaresta, ja osoite on Siltakatu 1.

Kerubin tilat kokouksia ja juhlatilaisuuksia varten:

* Suojärvi-kabinetti: 12 asiakaspaikkaa

* Koski-kabinetti: 16 asiakaspaikkaa

* Sortavala: 30 asiakaspaikkaa. Tila on jaettavissa jykevällä ääntä eristävällä paljeovella kahdeksi 12 hlön kabinetiksi.

* Rajakapteenin Pirtti: 50 asiakaspaikkaa

* Kerubin Kellari: 300 asiakaspaikkaa
* Kerubin Sali: 300 asiakaspaikkaa
 

Illallinen kahdelle vai koko konsernille?

Ravintolamme à la carte on vaihtoehto kaiken maailman makuihin, isommat ryhmät ruokailevat seisovasta pöydästä. Reseptimme ovat maailmalta, kokkimme Joensuusta, grillimme tuli oikeaa ja annokset meillä tehtyjä. Olemme burgereita, runsaita salaatteja, lihaisia pihvejä, maistuvaa kalaa ja kasvista. Tyylimme on hyvä ruoka.

* Kerubin lounas katettuna maanantaista perjantaihin klo 10.45-14
* À la carte tarjolla tiistaista lauantaihin lounaan jälkeen
 

Menut ryhmille

Kerubissa on tarjolla ryhmille kausittain vaihtuva aidolla Josper-puuhiiligrillä valmistettu hiiligrillimenu sekä pienemmille ryhmille suunnattu Kerubin burgerimenu. Ajantasaiset menut löydät täältä.

Olette tervetulleita!
 

Yhteystietomme:

Ravintola Kerubi / Siltakatu 1, Ilosaari, Joensuu 

Pöytävaraukset ruokailua varten: Varaa pöytä ja (013) 129 377


Tilavuokraus ja myynti:

* info@kerubi.fi ja puh. 013 129 377

Kuvat