Aukioloajat: ti–to klo 10.45–22.00, pe 10.45–02.00, la 12–02.00

Kun juhlit, juhli kanssamme

Kerubi tuo ihmiset yhteen

Uusi Kerubi on säihkyvämpää valoa, jytäkämpää ääntä ja saavutettavampia tiloja. Asiakkaalle parempaa tunnelmaa ja helppoutta, meille mahdollisuuksia tehdä laadukkaammin sitä, miksi olemme olemassa. Tehdä unohtumattomia hetkiä hyvän kulttuurin äärellä, tarjota itse tehtyä ruokaa ja luoda tärkeitä hetkiä hyville ihmisille. Kerubi on keikkapaikka, ravintola ja tapahtumatalo Joensuun Ilosaaressa.

Illallinen kahdelle vai koko konsernille?

Meillä tilat elävät tilaisuuden mukaan. Kun järjestät kokouksia, seminaareja, juhlia, rentoa tai virallista, talostamme löytyy tavallisesta erottautuvaa tunnelmaa. Osaava henkilökunta, herkullinen ruoka ja kaupungin laadukkain tekniikka niin puheille kuin bändikeikoille ovat olemassa tilaisuuttasi varten. Pystymme tuottamaan tapahtumia musavisasta rokkifestareihin. Kerro meille mitä tai kuinka monelle, ja keskustellaan vaihtoehdoista yhdessä. Uudessa Kerubissa on vielä enemmän hyvää.

Pöytävaraukset ruokailua varten: Varaa pöytä ja (013) 129 377.

Kysy omaa kabinettia, isompaa kokous- ja juhlatilaa, tai vaikka yrityksenne pikkujouluja: info@kerubi.fi ja puh. 013 129 377

KERUBI / JOENSUUN TÖMINÄ OY

Susanna Hyppönen            
050 372 6475                                     
susanna.hypponen@kerubi.fi             

Asko Piiparinen
050 590 6492
asko.piiparinen@kerubi.fi

Kerubin tilat kokouksia ja juhlatilaisuuksia varten:

  • Suojärvi-kabinetti: 12-16 hlöä

  • Humppa-kabinetti: 16-18 hlöä

  • Alanko-kabinetti: 20- 30 hlöä. Tila on jaettavissa jykevällä ääntä eristävällä paljeovella kahdeksi 12 hlön kabinetiksi.

  • Ilosaarirock-kabinetti: 30-50 hlöä

  • Brooklyn Bar (20–40 henkilöä)

  • Kerubin Baari (70–100 henkilöä)

  • Kerubin Kellari: 300 asiakaspaikkaa. Istualtaan ruokailee 150 hlöä.

  • Kerubin Sali: 300 asiakaspaikkaa / 200 istumapaikkaa

Karjalantalossa sisällä on seitsemän vuosikymmentä järjestetty juhlia, keikkoja, kokouksia sekä nälkäisesti odotettuja ruokailuja. Hyvin palvelleet kabinetit (Rajakapteenin pirtti, Sortavala, Koski ja Suojärvi) ovat eläneet kaiken tämän mukana. Uuden Kerubin kabinetit on nimetty uudestaan nimillä, jotka antavat arvoa paikallisille elävän kulttuurin tekijöille. Kabinetit Ilosaarirock, Alanko sekä Humppa soivat tymäkästi joensuulaisen musiikin sekä kotiseuturakkauden puolesta. Kerubi elää ajassa – juuriaan unohtamatta.

Kun kabinetteihin ei mahdu, isommat ryhmät ruokailevat ja kokoustavat Kerubin Kellarissa tai Kerubin Salissa. Kokonaisuudessaan ravintolassamme on 1170 asiakaspaikkaa ja taatusti kaupungin aurinkoisin terassi. Kun omat seinämme eivät riitä, laajennumme ulos Ilosaareen, viemme tilaisuuden Joensuun Areenaan tai tuomme kaiken omiin toimitiloihinne.

Tyylimme on hyvä ruoka

Hyvistä raaka-aineista on ilo valmistaa omassa keittiössä tehtyjä annoksia. Olemme kuuluisimmat burgerit, runsaat salaatit, lihaisat pihvit, mehevää kalaa, ruokaisaa kasvista ja kylän ainoa puuhiiligrilli. Tyylimme on hyvä ruoka.

Kerubin lounas- ja à la carte -listan annokset tuodaan pöytään lautastarjoiluna, isommat ryhmät ruokailevat seisovasta pöydästä.

* Kerubin lounas on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 10.45 - 14.00. Muina aikoina tilauksesta.
* À la carte -listamme on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 10.45 - 21.00 (myös lounasaikaan) sekä lauantaisin klo 12.00 - 21.00.
* Kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin liittyvät tarjoilut (mm. aamiaiset sekä kahvitukset) valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Menut ryhmille

Kerubissa on tarjolla ryhmille kausittain vaihtuva aidolla Josper-puuhiiligrillä valmistettu hiiligrillimenu sekä pienemmille ryhmille suunnattu Kerubin burgerimenu. Ajantasaiset menut löydät täältä.