Avoinna ma 11-14, ti–to 11–23, pe 11–04.30, la 12–04.30, su Suljettu

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen

Ravintola Kerubi sijaitsee kauniissa Ilosaaressa keskellä Pielisjoen ylittävää Itäsiltaa, aivan kaupungin keskustassa. Tarkemman kartan löydät yhteystiedot-sivulta. Kerubille pääsee helposti kävellen, polkupyörällä tai autolla Itäsiltaa pitkin. Kerubin osoite on Siltakatu 1. Kerubin kiinteistö tunnetaan myös nimellä Karjalantalo.

Kerubin pääsisäänkäynti sijaitsee kiinteistön päädyssä Ilosaaren parkkialueen puolella. Rakennus on jo 65 vuoden ikäinen ja tiloja löytyy sitä myötä usemmassa kerroksessa. Pyörätuolilla taloon pääsee sisään joko pääsisäänkäynnistä pyörätuoleille tarkoitettuja luiskia pitkin (järjestyksenvalvojat ja henkilökunta auttavat) tai talon sivulta hissillä Kerubin Kellarin ravintolatilan kautta. Myös Kerubin sisällä olevissa portaissa on pyörätuoleja varten luiskat, joita pitkin pääsee liikkumaan tilasta toiseen. 

Pysäköinti

Karjalantalon edustalta löytyvät Ilosaaren parkkipaikat kuuluvat Joensuun pysäköinninvalvonnan piiriin ja parkkikiekolla voi pysäköidä kerrallaan kahden tunnin ajan. 

Joensuun rautatieaseman pysäköintialue löytyy n. 150 metriä Karjalantalosta Siltakadun itäpäästä. Rautatieasemalle voi pysäköidä hintaan 1€/tunti tai 4€/vuorokausi.