Avoinna ma 10:45 - 14, ti - to 10:45 - 22 (keittiö 21), perjantai 10:45 - 00 (keittiö 21), la 12 - 00 (keittiö 21), su suljettu.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen

Ravintola Kerubi sijaitsee kauniissa Ilosaaressa keskellä Pielisjoen ylittävää Itäsiltaa, aivan kaupungin keskustassa. Tarkemman kartan löydät yhteystiedot-sivulta. Kerubille pääsee helposti kävellen, polkupyörällä tai autolla Itä- ja Länsisiltaa pitkin. Kerubin osoite on Siltakatu 1. Kerubin kiinteistö tunnetaan myös nimellä Karjalantalo.

Kerubin pääsisäänkäynti sijaitsee kiinteistön päädyssä Ilosaaren parkkialueen puolella. Rakennus on jo 65 vuoden ikäinen ja tiloja löytyy sitä myötä usemmassa kerroksessa. Pyörätuolilla taloon pääsee sisään joko pääsisäänkäynnistä pyörätuoleille tarkoitettuja luiskia pitkin (järjestyksenvalvojat ja henkilökunta auttavat) tai talon sivulta hissillä Kerubin Kellarin ravintolatilan kautta. Myös Kerubin sisällä olevissa portaissa on pyörätuoleja varten luiskat, joita pitkin pääsee liikkumaan tilasta toiseen. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee Kerubin keikoille ilmaiseksi ja asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Vaipanvaihtopiste löytyy kabinettien istumavessasta.

Pysäköinti

Karjalantalon edustalta löytyvät Ilosaaren parkkipaikat kuuluvat Joensuun pysäköinninvalvonnan piiriin ja pysäköinti on maksullista