Avoinna Ma–ti 10.45–14, ke–to 10.45–19, pe 10.45–21, la 12–21, su suljettu.
FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin noutoruokakauppa

Tästä kaupasta voit kätevästi tilata Kerubin ruuat sekä noudettuna että kotiinkuljetuksella.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 10.45–14. Jos tilaat lounaan ilta-aikaan verkkokaupasta, niin lounaasi on haettavissa seuraavana päivänä klo 10.45. A la carte-listamme on tarjolla keskiviikosta torstaihin klo 15–19, perjantaisin klo 15–21 sekä lauantaisin klo 12–21. Ruokatilaukset on tehtävä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Mikäli et halua ruokiasi valmistettavan heti, kerro toivomasi aika lisätietokentässä. Kuittaamme aina sähköpostilla ruuan arvioidun saapumisajan tai noutoajan.

Alkoholia ei voi tilata lainsäädäntösyistä kotiinkuljetuksella.

Ruuan kotiinkuljetuksesta vastaa yhteistyössä kanssamme Taksi Itä-Suomi. Ruuan kotiinkuljetus Joensuun kantakaupunkiin, kaukaisimpina alueina Ylämylly, Lehmo, Reijola ja Kulho. Kuljetuksen hinta on 10 - 20 € riippuen asuinalueestasi.

Kaikki burgerit saa gluteenittomana. Kerro tästä lisätietokentässä.

Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 
A la carte-menun löydät täältä.

Vahvistamme jokaisen tilauksen toimitus/noutoajan erillisellä sähköpostiviestillä. Jos viestiä ei kuulu puolen tunnin kuluessa tilauksesta, soitathan ravintolamme numeroon 013 129 377.


Kerubin kamppeet

Kerubin kangaskassi on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja värinä ajattoman tyylikäs meleerattu harmaa mustalla yksipuolisella logolla. Kassin koko on 380x420 mm ja sangat ovat pidempää mallia. 

Kangaskassin voit hankkia itsellesi Kerubin tiskiltä hintaan 10 euroa tai tilata verkkokaupasta hintaan 13,90 euroa sisältäen postituksen Suomen sisällä. 


Lounaat

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 10.45–14. Jos tilaat lounaan lounasaikojen ulkopuolella, valmistamme lounaasi haettavaksi klo 10.45 kun seuraavan kerran tarjoilemme lounasta. Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 


À la carte

À la carte-listamme on tarjolla viikolla klo 15 alkaen. Aukiolaikamme näet sivun ylälaidasta. Jos tilaat ruuat näiden aikojen ulkopuolella, valmistamme ruokasi kun keittiömme on seuraavan kerran auki à la carten osalta. Annosten tarkemmat sisällöt näet täältä.

Jos tilaat burgeriannokseesi baattiranskalaiset tai dimmukastikkeen (+2€) niin kerro lisätietokentässä mihin annokseen haluat vaihdon mikäli tilaat kerralla useamman hampurilaisen.

Burgerit

Burgereiden lisukkeet

Dipit

Alkupalat

Salaatit

Muksujen murkinat

Hiiligrillin herkut

Jälkiruoat

Virvoitusjuomat

Alkoholijuomat

Alkoholijuomia ei voi valitettavasti tilata kotiinkuljetuksena. Ikä tarkastetaan noudon yhteydessä. Paikan päällä saatavilla myös muita tuotteita.