Avoinna ma 11-14, ti–to 11–21, pe 11–22 (keittiö 21), la 12–22 (keittiö 21), su Suljettu.

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin noutoruokakauppa

Tästä kaupasta voit kätevästi tilata Kerubin ruuat sekä noudettuna että kotiinkuljetuksella.

Vahvistamme jokaisen tilauksen toimitus/noutoajan erillisellä sähköpostiviestillä. Jos viestiä ei kuulu puolen tunnin kuluessa tilauksesta, soitathan ravintolamme numeroon 013 129 377.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11–14. Jos tilaat lounaan ilta-aikaan verkkokaupasta, niin lounaasi on haettavissa seuraavana päivänä klo 11. A la carte-listamme on tarjolla tiistaista torstaihin klo 15–20, perjantaisin klo 15–21 sekä lauantaisin klo 12–21. Ruokatilaukset on tehtävä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Mikäli et halua ruokiasi valmistettavan heti, kerro toivomasi aika lisätietokentässä. Kuittaamme aina sähköpostilla ruuan arvioidun saapumisajan tai noutoajan.

Alkoholia ei voi tilata lainsäädäntösyistä kotiinkuljetuksella.

Ruuan kotiinkuljetuksesta vastaa yhteistyössä kanssamme Taksi Itä-Suomi. Ruuan kotiinkuljetus Joensuun kantakaupunkiin, kaukaisimpina alueina Ylämylly, Lehmo, Reijola ja Kulho. Kuljetuksen hinta on 10 - 20 € riippuen asuinalueestasi.

Kaikki burgerit saa gluteenittomana. Kerro tästä lisätietokentässä.

Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 
A la carte-menun löydät täältä.


Kahden viinitastingin ilta 4.12.2020

Joulukuussa maistellaan Kerubissa viinejä ja niihin sopivia ruokia saman illan aikana kahdessa kattauksessa perjantaina 4.12.2020. Alkuillasta on tarjolla suomalaisten lempivalkoviinin, Rieslingin, haastajia. Toki sekaan on mahtunut myös yksi Riesling. Ilta jatkuu toisella kattauksella klo 19:30, jolloin maistellaan erityisesti joululahjaviineiksi soveltuvia Alkon valikoimasta löytyviä pullotuotteita ja näille sopivia makupaloja Kerubin ruuista. Kattaukseen mahtuu maksimissaan 20 henkeä ja niiden hinta on 18 € per osallistuja.

Rieslingin haastajat 4.12. klo 17
Joulun lahjaviinit 4.12. klo 19:30

Katso tarkemmat tiedot ohjelmasivulta


Lounaat

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11–14. Jos tilaat lounaan lounasaikojen ulkopuolella, valmistamme lounaasi haettavaksi klo 11 kun seuraavan kerran tarjoilemme lounasta. Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 


À la carte

À la carte-listamme on tarjolla viikolla klo 15 alkaen. Aukiolaikamme näet sivun ylälaidasta. Jos tilaat ruuat näiden aikojen ulkopuolella, valmistamme ruokasi kun keittiömme on seuraavan kerran auki à la carten osalta. Annosten tarkemmat sisällöt näet täältä.

Jos tilaat burgeriannokseesi baattiranskalaiset (+2€) niin kerro lisätietokentässä mihin annokseen haluat bataattiranskalaiset jos tilaat kerralla useamman hampurilaisen.

Burgerit

Burgereiden lisukkeet

Dipit

Alkupalat

Salaatit

Muksujen murkinat

Hiiligrillin herkut

Jälkiruoat

Virvoitusjuomat

Alkoholijuomat

Alkoholijuomia ei voi valitettavasti tilata kotiinkuljetuksena. Ikä tarkastetaan noudon yhteydessä. Tarjoushinnat voimassa 31.5. saakka.
Paikan päällä saatavilla myös muita tuotteita.