Avoinna ma 11-14, ti–to 11–21, pe 11–01 (keittiö 21), la 12–01 (keittiö 21), su Suljettu.

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Kerubin noutoruokakauppa

Tästä kaupasta voit kätevästi tilata Kerubin ruuat sekä noudettuna että kotiinkuljetuksella.

Vahvistamme jokaisen tilauksen toimitus/noutoajan erillisellä sähköpostiviestillä. Jos viestiä ei kuulu puolen tunnin kuluessa tilauksesta, soitathan ravintolamme numeroon 013 129 377.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11–14. Jos tilaat lounaan ilta-aikaan verkkokaupasta, niin lounaasi on haettavissa seuraavana päivänä klo 11. A la carte-listamme on tarjolla tiistaista torstaihin klo 15–20, perjantaisin klo 15–21 sekä lauantaisin klo 12–21. Ruokatilaukset on tehtävä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Mikäli et halua ruokiasi valmistettavan heti, kerro toivomasi aika lisätietokentässä. Kuittaamme aina sähköpostilla ruuan arvioidun saapumisajan tai noutoajan.

Alkoholia ei voi tilata lainsäädäntösyistä kotiinkuljetuksella.

Ruuan kotiinkuljetuksesta vastaa yhteistyössä kanssamme Taksi Itä-Suomi. Ruuan kotiinkuljetus Joensuun kantakaupunkiin, kaukaisimpina alueina Ylämylly, Lehmo, Reijola ja Kulho. Kuljetuksen hinta on 10 - 20 € riippuen asuinalueestasi.

Kaikki burgerit saa gluteenittomana. Kerro tästä lisätietokentässä.

Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 
A la carte-menun löydät täältä.


Brooklyn Brewery Tasting

Brooklyn Brewery Tasting Kerubissa 6.11. klo 18:00 ja 20:30

Kerubi ja Brooklyn Brewery yhteistyössä kutsuvat oluen ystävät Kerubille tastingiin perjantaina 6.11.2020. Brooklyn Brewery on 1987 perustettu yhdysvaltalainen panimo, joka valmistaa noin 30 erilaista olutta. Tasting toteutetaan Kerubin suurimmassa 60 hengen kabinetissa ja paikkamäärä on rajattu 20 henkeen per kattaus. Tilaa riittää ja turvavälit säilyvät. Maistelun hinta on 16 € per oluen nautiskelija ja liput ovat myynnissä ainoastaan Kerubin verkkokaupassa. Kattaukset klo 18 ja 20:30.

Maisteltavat oluet:
Special Effects (alkoholiton)
Defender IPA
Bel Air Sour
K is for Kriek (Wild Ale)
Hand & Seal (Barley Wine)

Oluen kaveriksi tarjoamme Kerubin maistelulautasen paikan päällä tilattuna 15 eurolla. Normaalihinta 18,90 €. 

Kimppakiva (L)
Grillattua porsaankylkeä, grillijuurespyreetä, grillileipää, paahdettua punajuurta, Peltolan Blue-juustomoussea, friteerattua kukkakaalia, chili-paprikasalsaa, Sriracha-majoneesia

15 €Isänpäivän ruuat kotiin

Tänä syksynä nautit ravintolaruuista kotona kätevästi ilman ylenmääräistä kokkailua!

Olemme grillanneet, keittäneet, pilkkoneet ja paistaneet kaiken puolestasi. Tarjolla on iseille possua, kanaa, kasvispihvejä, perunasalaattia, coleslaw’ta sekä tietenkin jälkkäriä! Isien mahoihin ruokaa mahtuu, joten annoskoot ovat isoja – syö vaikka yksin vaikka jaettavaksi riittää.

* Grillattua porsaan ylikypsää niskaa Kerubin keittiön BBQ-kastikkeella (M,G) 13€ / noin 500g

* Hiiligrillissä grillattua kanan paistileikettä lime-inkiväärikastikkeella (M,G) 13€ / noin 500g

* Hiiligrillissä grillattuja Ole´s kasvispihvejä, grillikasviksia ja yrtti-pistouta (M,G,V) 13€ / noin 500g

* Kerubin keittiön perunasalaattia (L,G) 10€ / noin 500g

* Coleslaw-salaattia itämaisittain maustettuna (M,G,V) 8€ / noin 500g

* Kahden suklaan moussekakkupala kolmelle 15€


Tehkää tilaus ennakkoon, ja käykää noutamassa ruuat meiltä Kerubista lauantaina 7.11. klo 12-18 välisenä aikana tai ostakaa verkkokaupan kassalta kotiinkuljetus

Ruuat voitte tilata ja maksaa ennakkoon Kerubin verkkokaupassa (www.kerubi.fi), tai pirauttaen ravintolamme numeroon 050 325 8310 ja sähköpostilla info@kerubi.fi, jolloin maksatte ravintolan tiskillä hakiessanne ruuat.


Lounaat

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11–14. Jos tilaat lounaan lounasaikojen ulkopuolella, valmistamme lounaasi haettavaksi klo 11 kun seuraavan kerran tarjoilemme lounasta. Päivittäin vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. 


À la carte

À la carte-listamme on tarjolla viikolla klo 15 alkaen. Aukiolaikamme näet sivun ylälaidasta. Jos tilaat ruuat näiden aikojen ulkopuolella, valmistamme ruokasi kun keittiömme on seuraavan kerran auki à la carten osalta. Annosten tarkemmat sisällöt näet täältä.

Jos tilaat burgeriannokseesi baattiranskalaiset (+2€) niin kerro lisätietokentässä mihin annokseen haluat bataattiranskalaiset jos tilaat kerralla useamman hampurilaisen.

Burgerit

Burgereiden lisukkeet

Dipit

Alkupalat

Salaatit

Muksujen murkinat

Hiiligrillin herkut

Jälkiruoat

Virvoitusjuomat

Alkoholijuomat

Alkoholijuomia ei voi valitettavasti tilata kotiinkuljetuksena. Ikä tarkastetaan noudon yhteydessä. Tarjoushinnat voimassa 31.5. saakka.
Paikan päällä saatavilla myös muita tuotteita.