Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Kerubin verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Tämä sopimus sisältää Kerubin verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Kerubin verkkokappaa asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kerubin verkkokaupan toimittajan yhteystiedot:

Joensuun Töminä Oy
PL 240
80101 JOENSUU
Y-tunnus: 2318380-7
Puh: 013-125 030
Sähköposti: if.iburek@ofni

Kaupan verkkosivujen sisällön ja sovelluksen kaikki immateriaali- ja muut oikeudet kuuluvat toimittajalle.

Toimittaja ja asiakas sitoutuvat noudattamaan näitä sopimusehtoja. Lisäksi yhteisesti sovitaan sovellettavaksi Sähköisen kuluttajakaupan käytännesääntöjä, jotka on laadittu yhteistyössä Kaupan Keskusliiton, Keskuskauppakamarin, Suoramarkkinointiliiton ja Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliiton (FiCom Ry) kanssa sekä lisäksi kuluttajan kyseessä ollessa Kuluttajansuojalakia.

Joensuun Töminä Oy myy Kerubin verkkokaupan kautta tuotteita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

2. Yksityisyys ja tietosuoja

Töminä Oy vastaa asiakkaan antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja asiakkaan yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Kerubin verkkokaupan asiakasrekisteriin. Tilausta tehtäessä pakollisia yhteystietoja ovat tilaajan etunimi, sukunimi, täydellinen postiosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerättyjä asiakastietoja käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja ei käytetä suoramarkkinoinnissa. Käyttäjällä on oikeus tarvittaessa tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot sekä muuttaa niitä ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen if.iburek@ofni.

3. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

Asiakas vastaa täysimääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Joensuun Töminä Oy:lle, muille asiakkaille sekä kolmansille osapuolille. Joensuun Töminä Oy ei ole vastuussa välillisistä tai kolmansille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

4. Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun Joensuun Töminä Oy on sähköpostitse lähettänyt asiakkaalle tilausvahvistuksen. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Kun Käyttäjä on tehnyt tilauksen, ei Joensuun Töminä Oy:llä ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja kyseisen tilauksen osalta. Joensuun Töminä Oy pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

5. Hinnat

Tuotteen hinta on Kerubin verkkosivulla tapahtumatietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta, sekä voimassa oleva käsittely- ja toimitusmaksu. Käsittely- ja toimitusmaksu on 1 euro per tilaus.

Hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät normaalin arvonlisäveron. Konserttilippujen sekä käsittely- ja toimitusmaksun arvonlisävero on 9%. Tilatun tuotteen/tuotteiden/palvelun hinta vahvistetaan tilaushetkellä tuotetta/palvelua maksettaessa.

6. Maksutavat

Tuotteet ja niiden käsittely- ja toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Yrityksille, oppilaitoksille, julkishallinnolle ja muille yhteisöille toimittaja myy myös tilausten perusteella jälkikäteen toimitettavaa laskua vastaan, jolloin laskutuslisä on 10 euroa/tilaus. Tilauksessa on ilmoitettava tilattavat tuotteet yksilöityinä ja kappalemäärät sekä tarkat toimitustiedot ja tilaajan ajankohtaiset yhteystiedot. Kaikissa yritys-, yhteisö ja oppilaitosmyynneissä tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse if.iburek@ofni. ja sopia yksityiskohtaisesti tilaamisesta.

6.1 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Joensuun Töminä Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

6.2 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

7. Toimitusehdot

Kerubin verkkokaupassa myydään sähköisiä pääsylippuja Karjalantalon, Kerubin ja Joensuun Töminä Oy:n tuottamiin tapahtumiin sekä mahdollisiin yhteistyökumppaneiden tapahtumiin. Kerubin verkkokauppa voi toimia lippujen välittäjänä. Verkkokaupassa voi olla myynnissä pääsylippuja usean eri järjestäjän tapahtumiin. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä vastaa itse tapahtumasta, sen sisällöstä ja sen mahdollisista ohjelmamuutoksista tai peruuntumisista. Tapahtuman peruuntuessa tai mahdollisesti tapahtuman siirtyessä toiseen ajankohtaan asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei verkkokaupan toimitus- ja käsittelykuluja.

Asiakkaan tulee tarkistaa ostamansa sähköisten pääsylippujen tiedot ostotapahtuman yhteydessä huolellisesti sekä tarkistaa ettei tilaisuus ole peruuntunut tai siirtynyt. Maksettuja sähköisiä pääsylippuja ei lunasteta takaisin.

Tarkista aina pääsylippuja ostaessasi tapahtumakohtaiset tiedot, mahdolliset poikkeukset tapahtuman ikärajoissa ja muut tapahtuman yleiset ohjeistukset. Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Mikäli tilaisuuteen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Tilaisuuksissa ja tapahtumissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä, suosittelemme kuulosuojaimia.

Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Joensuun Töminä Oy:n kirjallista suostumusta.

8. Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava mahdollisista pääsylipputoimituksen virheistä viipymättä sähköpostitse if.iburek@ofni -osoitteeseen, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

9. Sähköisen pääsylipun vaihto-oikeus

Pyydettäessä asiakkaalla on oikeus vaihtaa sähköisen pääsylipun haltijaksi toinen henkilö ja näissä tapauksissa asiakkaan on otettava yhteyttä sähköpostitse if.iburek@ofni. Pääsylipun haltijan vaihtamisesta on ilmoitettava viimeistään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkamishetkeä.

10. Oikeus vahingonkorvaukseen

Sopijapuolella ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen, sopimussakkoon tai mihinkään muuhunkaan hyvitykseen toisen sopijapuolen sopimusrikkomuksen johdosta, ellei tässä sopimuksessa nimenomaisesti toisin sovita. Miltään osin asiakkaalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen, sopimussakkoon tai muuhunkaan hyvitykseen välillisen vahingon tai epäsuoran vahingon tai viivästyksestä aiheutuneen vahingon johdosta. Mikäli toimittajalle syntyy oikeus saattaa sopimus lakkaamaan merkittävän sopimusrikkomuksen perusteella, toimittajalla on oikeus täyteen korvaukseen aiheutetuista vahingoista, eikä toimittajan korvausvastuuta tai velvollisuutta muunkaan hyvityksen suoritukseen tässä tapauksessa tarkoiteta miltään osin rajoittaa.

Jos toimittaja voi rajoittaa vastuutaan, tähän sopimukseen perustuva toimittajan korvausvelvollisuus asiakkaalle sopimusrikkomuksesta aiheutuneista välittömistä kuluista ja vahingoista on mahdolliset viivästys- ja muut sakot mukaan lukien enintään viisitoista (15) prosenttia niiden tuotteiden ja palveluiden arvonlisäverottomasta hinnasta, joiden toimituksessa sopimusrikkomus tapahtui. Jos sopijapuolet eivät kykene määrittelemään, mihin sopimuksen alaan kuuluvaan toimitukseen tai palveluun korvausvelvollisuus kohdistuu, korvausvelvollisuus on korkeintaan viisitoista (15) prosenttia sopimuksen arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta.

11. Sopimuksen voimaantulo ja voimassaolo

Sopimus ja sen muutokset ja lisäykset tulevat voimaan asiakkaan tilatessaan tuotteita tai palveluita Kerubin verkkokaupasta. Tilausten osalta asiakkaalla ei ole oikeutta sopimukseen sitouduttuaan perua tilausta ellei kuluttajansuojalaista tai viitatuista yleisehdoista muuta johdu. Sopimus on voimassa järjestelmän käyttöoikeuden osalta toistaiseksi ja se on irtisanottavissa kumman tahansa sopijapuolen toimesta 15 päivän irtisanomisaikaa noudattaen.

Kummallakin sopijapuolella on edellä lausutun lisäksi oikeus saattaa sopimus päättymään välittömästi, jos

 • toinen osapuoli syyllistyy törkeään sopimusrikkomukseen.
 • osapuoli ei noudata muuten tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitaan eikä korjaa laiminlyöntiään kolmen (3) päivän kuluessa saatuaan toiselta osapuolella tätä koskevan kirjallisen kehotuksen, tai
 • Sopijapuoli asetetaan konkurssiin, haetaan itsensä hakemana selvitystilaan, tai mikäli sopijapuoli hakee itse yrityssaneerauslain tai muun lain tarkoittamaa yrityssaneerausta. Mikäli joku muu kohdistaa sopijapuoleen tällaisia vaatimuksia oikeutta ei kuitenkaan synny ainoastaan hakemuksen vireille saattamisella.

12. Velvoitteet sopimuksen päätyttyä

Huolimatta sopimuksen päättymisestä osapuolen on täytettävä sopimuksen voimassaoloaikana syntyneet maksu- ja salassapitovelvoitteensa, ellei lain pakottavista säännöksistä muuta johdu. Lisäksi vastuunrajoitusta ja vastuuvapauksia koskevat lausekkeet pysyvät voimassa.

13. Force Majeure

Sopijapuoli vastaa tämän sopimuksen mukaisista velvoitteistaan, paitsi mikäli suorituksen esteenä on joku sopijapuolen vaikutuspiirin ulkopuolella oleva, ennalta arvaamaton seikka, kuten tulipalo tai lakko. Lista ei ole tyhjentävä. Jos toimituksen tai sen osan viivästyminen aiheutuu ylivoimaisesta esteestä, katsotaan toimitusajan pidentyvän enintään esteen kestämisen ajan. Sopijapuoli ei voi vedota ylivoimaiseen esteeseen, ellei hän ole antanut toiselle sopijapuolelle kirjallista ilmoitusta esteestä viikon kuluessa siitä tiedon saatuaan tai viimeistään kahden viikon kuluttua sen alkamisesta, mikäli ilmoituksen antaminen on mahdollista.

14. Yleinen vastuun rajoitus

Toimittaja ei miltään osin vastaa mistään verkkoyhteystoimittajan palvelussa olevassa virheestä johtuvasta vahingosta, kuten tiedonkulun katkoksesta, verkkoyhteyksien muuttumisesta aiheutuvasta haitasta tai muustakaan häiriöstä verkkoyhteyksissä.

15. Sopimuksen muutokset

Sopimuksen luonne ja laajuus huomioon ottaen toimittajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle, muuttamalla asiakaskohtaista hinnastoa tai sähköistä kaupankäyntiä koskevia yleisiä ehtoja, jotka ovat verkosta noudettavissa.

Toimittajalla on muutenkin oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Kerubin verkkokauppaan. Toimittajalla on lisäksi oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai kaupan välityksellä asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

16. Sopimuksen siirto

Sopimusta tai siitä johtuvaa velvoitetta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toisen sopijapuolen kirjallista suostumusta.

17. Erimielisyydet ja sopimusta koskevissa asioissa sovellettava lainsäädäntö

Tästä sopimuksesta aiheutuvat riitaisuudet saatetaan ensisijaisesti ratkaistavaksi sovinnollisesti Suomen Asianajajaliiton sovintomenettelysääntöjen mukaan tapahtuvassa sovintomenettelyssä. Sovittelijan tulee pyrkiä edistämään tehokkaasti ja joutuisasti riitakysymyksen sovinnollista ratkaisua. Sovittelija ei toimi asiassa tuomarina, eikä hänellä ole oikeutta antaa asianosaisia sitovia määräyksiä. Sovittelija voi asianosaisten suostumuksin antaa riitakysymyksen todennäköisestä ratkaisusta arvion tai tehdä asianosaisille sovintoesityksen.

Tästä sopimuksesta johtuvat erimielisyydet, joista ei päästä sovintoon, ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Tämän sopimuksen tulkintaa ja soveltamista koskevissa kysymyksissä noudatetaan täydentävästi Suomen lakia.

 

Kerubin verkkokaupan rekisteri- ja tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Joensuun Töminä Oy
PL 240
80101 Joensuu
y-tunnus: 2318380-7

Tuottaja Asko Piiparinen

Käyntiosoite: Rantakatu 9, 80100 Joensuu
Puh. 050 590 6492
Sähköposti: if.iburek@nenirapiip.oksa

2. Yhteydenotto henkilörekisteri- ja tietosuoja-asioissa

if.iburek@ofni

3. Rekisterin nimi

Kerubin verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään Kerubin verkkokaupan asiakassuhteiden hoitoon ja ylläpitoon. Rekisterin ylläpitäjä voi lähettää asiakkaalle sähköpostia tai ottaa muulla tavoin yhteyttä mikäli tuotteen ostamisessa on esiintynyt ongelmia. Asiakkaalle ei lähetä mainoksia tai muuta markkinointimateriaalia.

Huomioi, että verkkokauppa käyttää ostoprosessin ja ostoskorin hallintaan selaimen evästeitä (cookies). Varmista selaimesi asetuksista että evästetuki on kytketty päälle. Evästeisiin tallennetaan ostoprosessin eri vaiheissa tarvittavat tiedot. Evästeisiin tallennetaan myös käytetty verkkomaksutapa, muttei muita verkkomaksuun liittyviä tietoja. Tilauksen yhteydessä tehty verkkomaksu toimii aina valitun maksupalvelutarjoajan omassa järjestelmässä salatun https-yhteyden yli.

5. Rekisterin tietosisältö

 • etunimi
 • sukunimi
 • lähiosoite
 • postinumero
 • postitoimipaikka
 • puhelinnumero
 • sähköpostiosoite
 • tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietoa saadaan suoraan Kerubin verkkokaupan asiakkailta heidän tehdessään tilauksen.

7. Rekisterin säännönmukaiset luovutukset

Asiakastietoja käytetään ainoastaan Kerubin verkkokaupan omiin asiakkuudenhoitotarkoituksiin.

8. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan sähköpostitse: if.iburek@ofni.


Tiketin toimitusehdot

Tiketin myymien lippujen toimitusehdot löydät Tiketin sivuilta.


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18