Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Tilat

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin Keittiön, Kerubin Salin sekä Kerubin Kellarin. Perusteellisesti kunnostetut tilat mahdollistavat kahden erillisen tapahtuman järjestämisen saman illan aikana. Pääasiallisena keikkapaikkana toimii Kerubin Sali, jonne on sisäänkäynti sekä lämpiöstä, että Kerubin Keittiön ravintolasalista. Pienemmät keikat, perjantain yökerho ja Lauantaidisco järjestetään Kerubin Kellarissa. Sali ja Kellari ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi, jolloin kulku Kellariin käy myös lämpiöstä.

Vaikka tiloja on useita, ravintola Kerubi on vaivaton ja viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa laadukas ruokaravintola Kerubin Keittiö. Keittiön terassi tarjoaa kesäisin kaupungin rauhallisimman levähdyspaikan, josta on upea näkymä Ilosaaren laguuniin. Ravintola Kerubin kaikissa tiloissa on A-oikeudet ja asiakkaiden käytössä on ilmainen WLAN-yhteys.

Kerubin Keittiö

Kerubin Keittiö Kerubin Keittiö on laadukas ja omaleimainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa voit viettää aikaa, kuunnella musiikkia ja tavata ihmisiä. Arkipäivisin Keittiö tarjoilee lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin lista-annoksia usein vaihtuvalta menulta. Kesäisin asiakkaita palvelee kaupungin rauhallisin terassi, josta on suora näkymä Ilosaaren laguuniin. Musiikki on Keittiössä pääasiassa taustalla, mutta viikonloppuiltaisin järjestetään myös DJ-musiikin tapahtumia paikallisten ja vierailevien tiskijukkien toimesta.

Keittiön tiskiltä löytyy päivän sanomalehdet ja sieltä voit kysyä lainaan lautapelejä. Tarjolla ovat Master of Music, CSI-lautapeli, Scrabble, Piirrä & arvaa, Metal Mania Alias, Yatzy, Monopoli, Kimble ja lainata voi myös pelikortteja. Tiski toimii Tiketin lipunmyynnin toimipisteenä ja tiskiltä on mahdollista ostaa myös Kerubin keikkojen ennakkolippuja.

Kerubin Kellari

Kerubin Kellari Kerubin Kellari on talon klubitoiminnan ydin, jonne voi rynnätä jatkoille Salin vaietessa. Täysiverinen keikka-areena muuntautuu lauantaisin kylän kuumimmaksi tanssisaliksi, kun viikoittainen Lauantaidisco valtaa Kellarin. Perjantaisin Kellarin yökerhossa soi bassovoittoisempi klubimusiikki soittolistoista piittaamatta. Kellari tarjoaa myös säännöllisin väliajoin mm. stand up -klubeja, opiskelijabileistä sekä improvisaatioteatteria.

Kerubin Sali

Kerubin Sali Kerubin Sali on talon sydän. Täysin remontoituun tilaan on hankittu vaativampaankin makuun riittävä valo-, ääni- ja kuvatekniikka, joten puitteista eivät illanvietot jää kiinni. Sali toimii Kerubin elävän musiikin pääareenana ja on lähtökohtaisesti yksi Suomen eturivin rocknäyttämöistä.


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18