Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen

Kulttuurikeskus Karjalantalo sijaitsee kauniissa Ilosaaressa keskellä Pielisjoen ylittävää Itäsiltaa, aivan kaupungin keskustassa. Tarkemman kartan löydät yhteystiedot-sivulta. Karjalantalolle pääsee helposti kävellen, polkupyörällä tai autolla Itäsiltaa pitkin. Kulttuurikeskus Karjalantalon osoite on Siltakatu 1.

Sisäänkäynti ravintola Kerubin tiloihin sijaitsee Karjalantalon parkkipaikan puoleisen portaikon päässä.

Karjalantalossa on otettu huomioon myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt. Kellarin tiloista löytyy isot ja tilavat inva-wc:t sekä miehille että naisille. Pyörätuolilla taloon pääsee joko Kellarin kautta tai portaiden kautta pyörätuoleille tarkoitettuja luiskia pitkin. Talon sisällä olevissa portaissa on luiskat, joita pitkin pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Paikalla on iloinen ja auttavainen henkilökunta joka auttaa mielellään kaikkia apua tarvitsevia.

Ilosaaren kunnostustyöt

Ilosaari on yleissuunnitelman mukaisessa saneerauksessa ajalla heinäkuu 2016 – heinäkuu 2017. Ilosaaren kunnostustyöt eivät vaikuta Kerubin aukioloaikoihin.

Pysäköinti

Karjalantalon edustalta löytyvät Ilosaaren parkkipaikat kuuluvat Joensuun pysäköinninvalvonnan piiriin ja parkkikiekolla voi pysäköidä kerrallaan neljän tunnin ajan. Ilosaaren kunnostustöistä johtuen parkkipaikkoja on käytössä rajoitetusti ja niiden määrä vaihtelee työmaan edistymisen mukaan.

Joensuun rautatieaseman pysäköintialue löytyy n. 150 metriä Karjalantalosta Siltakadun itäpäästä. Rautatieasemalle voi pysäköidä hintaan 1€/tunti tai 4€/vuorokausi.


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18