Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ohjelma

ke 24.01.2018 klo 19:00 Sali Hinta: 0€

Kerubin Kemut: Rajatapaus Improshow

Kerubin Kemut: Rajatapaus Improshow

Mikäs tammikuussa olisikaan parempaa kuin sohvaperunointi baarissa improviihdettä katsellessa! Rajatapaus palaa tammikuun lopussa joululomalta uusin kujein ja pelein. Tällä erää teema on Tuttu TV:stä! Meillä ei näytetä uusintoja, vaan kaikki näkemänne on lavalla ensi-illassa. Tervetuloa!

Esitys on ilmainen ja on kestoltaan 1h 45min sisältäen väliajan

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

to 25.01.2018 klo 19:00 Sali Hinta: 0€

Ilovaarirock-klubi: Amadeus

Ilovaarirock-klubi: Amadeus

Klubi-iltojen ensimmäisenä esiintyjänä soittaa yksi klubi-isännän Heavy Tikkasen omista bändeistä, legendaarinen Amadeus-yhtye, joka samalla juhlistaa 45-vuotista olemassaoloaan. Vaikka bändi on kulkenut pitkän taipaleen, se on kovemmassa kunnossa kuin koskaan.

Amadeuksen ohjelmisto koostuu mm. 60- ja 70-lukujen pop- ja rockklassikoista, esim. Creamin, Dr. Feelgoodin,Beatlesin ja Rolling Stonesin kappaleista,sekä vanhoista rhythm and blueseista.

Kaksi settiä käsittävä musisointi alkaa kello 19.

Iltaan on vapaa pääsy. Narikka 2,50 euroa.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 26.01.2018 klo 20:00 Sali, Kellari K18 Hinta: 18/0€

Garagefest 2018

Garagefest 2018

GARAGEFEST RANTAUTUU KERUBIIN TAMMIKUUSSA

Garagefest saapuu jälleen Kerubiin, tuoden mukanaan tämän hetken vaihtoehtorockin kärkinimet. Perjantaina 26. tammikuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät juuri 60-vuotisjuhliaan viettänyt uuden aallon legenda Yari, uudet albumit julkaisevat Lasten Hautausmaa ja Jess and the Ancient Ones, bluesin syvissä vesissä tarpova Talmud Beach ja Faarao Pirttikangas sekä surf-rockia soittava Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS? Ruotsalaisvahvistukseksi festivaalille saapuu garagerock-yhtye The Dahmers.

Garagefest aloittaa sarjan keikkoja, joiden järjestelyistä vastaa Joensuun Popmuusikot ry. Sekä Garagefest, että jatkossa järjestettävät keikkaillat ovat yhdistyksen jäsenille ILMAISIA.

Liput 18€ / 0€*
* Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenille vapaa pääsy

Normaalihintaiset ennakkoliput Kerubin tiskiltä, Tiketistä, Lippupisteestä sekä Levy-Eskoilta

Aikataulu:

20:30: Talmud Beach & Faarao Pirttikangas (Kellari)
21:15: Yari (Sali)
22:15: Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? (Kellari)
22:45: The Dahmers (SWE) (Sali)
23:30: Jess And The Ancient Ones (Kellari)
00:15: Lasten Hautausmaa (Sali)

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 26.01.2018 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Entisten Nuorten Disco [END] - The Komebäk!

Entisten Nuorten Disco [END] - The Komebäk!

NO MORE CRÄP, END IS BÄK!

Entisten Nuorten Disco, tuttavallisemmin END on täällä taas ja kaikki huutaa JEE. Kerubin Kellarissa soivat universumin menevimmät kappaleet genrerajoista välittämättä. On teknoo, rokkii, punkkii, räppii, funkkii ja poppii, mutta ei mitään tältä vuosikymmeneltä, koska END.

Hulvattomasta menosta vastaa maakunnan muikein dj-duo Vanilja Aasi ja Aito Raappana. Nämä ukkelit tietävät, mistä sinä pidät tai ainakin tykkäät. Voi olla, että levylautasella soivat myös yleisön toiveet.

Samana iltana Kerubissa rytisee Garagefest. Vanilja Aasi ja Aito Raappana kunnioittavat tapahtumaa soittamalla myös fiinisti rosoisempaa jytää.

Entisten Nuorten Disco [END] Kerubin Kellarissa perjantaina 26.1. klo 23 alkaen. Liput 5 e (kantikset neljä) ja Garagefestin yleisö ilmatteeks tanssiin.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 27.01.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

Sonata Arctica, Dark Sarah

Sonata Arctica, Dark Sarah

Kevätkausi 2018 polkaistaan jytinällä käyntiin kun heti tammikuun loppupuolella metallisuuruus Sonata Arctica saapuu Kerubin Saliin! 

Lämmittelystä vastaa melodista heviä elokuvamusiikkifiiliksillä tarjoileva Dark Sarah! Tsekkaa lisää: Dark Sarah Official

Ovet auki 21.00 - Showtimet 22.00 alkaen

Liput 22€, ennakkolippu hintaan 20€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 27.01.2018 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: Vanilja Aasi

Kerubin Lauantaidisco: Vanilja Aasi

LADia pukkaa ja sehän meinaa tanssikalossien kopinaa ja tiukkaa tyyleistä riippumatonta hittikimaraa Kerubin Kellarissa. Tämän lauantain virallinen musiikkioperaattorina toimii mr. Vanilja Aasi.

Ota haltuun Kerubin Spotify niin tiedät millä tanssikansaa hellitellään: https://open.spotify.com/user/ravintola-kerubi

Kantiskortti on voittajan valinta - lue lisää kerubi.fi/kantis

4/5€ | 23-04 | K18

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ke 31.01.2018 klo 19:00 Sali Hinta: 10/15/20€

NJET NJET 9

NJET NJET 9

Helsinkiläinen Njet Njet 9 on energisistä live-esiintymisistään tunnettu yhtye, jonka soundissa kuuluu jäsentensä laaja ja iloluontoinen suhde musiikkiin. Säveltäjä-kosketinsoittaja Ville Kyttälän johtaman nonetin musisointi maalaa toisaalta nostalgisia, toisaalta utopistisia mielikuvia, ja parhaimmillaan Njet Njet 9:n musiikki kuulostaakin siltä, kuin Zappa ja Zawinul pelaisivat nelinpelitennistä Massive Attackin kanssa kanssa ruotsalaisella kesämökillä. Yhtye tarjoilee kuulijalleen monisävyisen musiikkimaailman, jonka helposti lähestyttävän ulkokuoren alta paljastuu kuitenkin kerta kerralta uusia tasoja. 

Toisen albuminsa marraskuussa julkaiseva yhdeksänhenkinen yhtye venyttää jazzmusiikin rajoja yhdistellen kiehtovia elementtejä niin elektronisesta musiikista kuin eri maailmanmusiikkityyleistäkin - kuitenkin jazzperinteeseen nojaten. Njet Njet 9 vangitsee kuulijansa ja saattaa heidät naurujoogan, tanssiterapian ja yksisarvishoidon kautta turvallisesti onnelliseen loppuun.

Lue lisää »

pe 02.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

PAIN (SE), Fear Of Domination

PAIN (SE), Fear Of Domination

Painia Suomen keikkamolskeille!

Ruotsalainen Pain tuo kipua Suomen sydäntalveen.

Pain julkaisi vuosi sitten 9. kahdeksannen albuminsa Coming Home. Levyn kunniaksi ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuista heviä paiskova ryhmä kävi viime marraskuussa kattavalla kiertueella Suomessa.

Pian Pain tuo jälleen kipua suomalaisille ystävilleen ja keikkailee pääesiintyjänä Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Helsingissä alkutalvesta 2018. 

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.​​​​​​​

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 03.02.2018 klo 22:00 Sali, Kellari K18 Hinta: 13/15€

MIKKICHEKKI VOL. 1: Tippa-T & Bizi, DJ Kridlokk, NCO, Versace Henrik, Musta Hanhi

MIKKICHEKKI VOL. 1: Tippa-T & Bizi, DJ Kridlokk, NCO, Versace Henrik, Musta Hanhi

>> GETTOMASA JOUTUTUNUT VALITETTAVASTI PERUMAAN KEIKKANSA. PAIKKAAMAAN TULEE DJ KRIDLOKK <<

Räppihommiin keskittyvä Mikkichekki-klubi tuo Suomen kovimmat ja nousevimmat MC:t Salin lavalle, ja yhdessä Kellarin jatkojen kanssa rakentuu pieneksi talon sisäiseksi festivaaliksi. 

Ensimmäisellä klubilla sylkemässä:
DJ Kridlokk
Tippa-T & Bizi
NCO
Versace Henrik
Musta Hanhi

Mikkichekin jatkot Kerubin Kellarissa! Levyissä kovassa maineessa oleva helsinkiläinen dj-duo HOODWATCH sekä Kellarin residentti FYKTH. Salin keikkaleimalla ilmainen sisäänpääsy Kellarin jatkoille.

Liput 15€, ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 10.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 0€

Up Stage: Ruoja, MC Sige x Da Hanski, Stonehills, Distral

Up Stage: Ruoja, MC Sige x Da Hanski, Stonehills, Distral

Genrerajoista piittaamaton Up Stage-klubi antaa paikallisille bändeille mahdollisuuden nousta Kerubin legendaariselle lavalle! Tapahtuma on ilmainen, joten Up Stage on ainutlaatuinen mahdollisuus myös yleisölle tulla perehtymään kaupungin laajaan osaamiseen. Toista Up Stagea tahdittaa Ruoja, MC Sige x Da Hanski, Stonehills ja Distral.

AIKATAULU: 

22:00 Ruoja
23:00 MC Sige x Da Hanski
00:00 Stonehills
01:00 Distral

RUOJA

Suomenkielistä thrashin ja hardcoren katkuista death metallia rouhiva rytmiorkesteri Susirajalta!

Facebook


MC SIGE X DA HANSKI

MC Sige X Da Hanski Joensuussa vuonna 2015 perustettu rapkokoonpano, joka luottaa vanhan koulukunnan räppisoundiin. Poppoo on julkaissut 2 täyspitkää albumia nimiltään Kohtaloituminen (2016) ja Matonkuluttaja (2017). Kaksikko on keikkaillut aktiivisesti parin vuoden ajan Joensuussa ja keikkailutuntumaa on otettu myös useasti ulkopaikkakuntien tapahtumissa. Bändin isoin keikka on tähän menessä ollu Ilosaarirokissa 2017 Lounge-teltassa, jossa esitettiin pääosin friistailräppiä itse tuotettujen biittien päälle ja omasta tuotannosta esitettiin myös kappale. Yhdessä tehtyjen kappaleiden lisäksi friistailräppi kuuluu jokaisen keikan ohjelmistoon ja MC Sige on myös tällä hetkellä hallitseva Rap SM hopeamitalisti vuodelta 2017. Kaverukset ovat kokemuksensa kautta tulleet tunnetuksi kovasta lavaenergiasta ja mukaansatempaavasta rapshowstaan, joka toimitetaan aina täydellä sydämellä. 

Facebook | Video | Video 


STONEHILLS

STONEHILLS on joensuulainen, tammikuussa 2017 perustettu yhtye, joka soittaa englanninkielistä alt-countrya. Bändi on ehtinyt kiertää jo useampia keikkapaikkoja Pohjois-Karjalassa ja saapuu nyt viimein Kerubiin. Tule nauttimaan!

Facebook | YouTube


DISTRAL

Distral on vuonna 2006 perustettu melodista hardcorea tamppaava yhtye Joensuusta. 12 vuoden urallaan yhtye on kiertänyt Suomen lisäksi useampaankin kertaan muualla Euroopassa. Nopeaan tempoon paahtavat kappaleet pitävät sisällään paljon melankolista ja tarttuvaa melodiaa, rumpujen paahtaessa kahtasataa ja laulujen tullessa täydellä huudolla.
Yhtyeen viimeisin julkaisu Strike, ilmestyi vuonna 2016. Seitsemän kappaletta sisällään pitävä 12 tuumainen on yhtyeen ensimmäinen vinyylipainos, jonka saa ladattua myös digiversiona.

Facebook
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 16.02.2018 klo 22:00 Kellari K18 Hinta: 11/13€

Radiopuhelimet, Räjäyttäjät, Kynnet

Radiopuhelimet, Räjäyttäjät, Kynnet

KEIKKA SIIRRETTY KERUBIN KELLARIIN

AIKATAULUT:

22:00 Kynnet
22:45 Räjäyttäjät
23:45 Radiopuhelimet


​​​​​​​Liput 13€, ennakkolippu hintaan 11€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin mobiilikantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 16.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Hallatar

Hallatar

Illan aikataulut varmistuvat myöhemmin.

Juha Raivion, Tomi Joutsenen ja Gas Lipstickin muodostama Hallatar-yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”No Stars Upon the Bridge” lokakuussa 2017. Levyn julkaisi Svart Records. Teos on kerännyt lyhyessä ajassa useita tunnustuksia ja löytänyt paikkansa vuoden parhaimpien julkaisujen listoilta. Levy sai myös Vuoden Metallialbumi Emma-ehdokkuuden.

Vaikka Hallatar on uusi bändi, sen taustalta löytyy tuttu ja menestyksekäs kolmikko. Yhtyeen kapelimestarina ja kielisoittajana toimii Swallow The Sunista sekä Trees of Eternitysta tuttu Juha Raivio, vakuuttavat lauluosuudet hoitaa Amorphis-yhtyeen laulaja Tomi Joutsen ja rummuissa on HIMin entinen rumpali Gas Lipstick. No Stars Upon The Bridge -albumin lyriikat perustuvat Juha Raivion edesmenneen puolison Aleah Liane Starbridgen runoihin ja sanoituksiin.

”Hallatar levyä tehdessä kaikki ajatukset olivat vain siinä, että levy tehdään täydellä rakkaudella ja sydämellä tehdäksemme kunniaa Aleahin sanoille ja musiikille, niin hyvin kuin vain pystymme. Ajatukset tai suunnitelmat keikoista, niin sanotusta superkokoonpanosta tai arvostelumenestyksistä olivat täysin pois ajatuksista. Onneksi onnistuimme löytämään ajankohdan, jolloin voimme tehdä muutamia harvinaisia Hallatar-keikkoja. Haluamme todellakin soittaa tämän tärkeän levyn ihmisille ja myös kiittää levyn vastaanotosta. Kiireisten aikataulujen vuoksi ei näitä iltoja todennäköisesti tule kovin montaa olemaan, mutta olemme ylpeitä päästessämme soittamaan tämän levyn läpi Suomen talvessa.” –Juha, Tomi & Gas

HALLATAR LIVE LINE UP
Tomi Joutsen – vocals
Gas Lipstick – rummut
Juha Raivio – kitara
Juho Räihä - kitara
Jaani Peuhu – basso

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 17.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 16/18€

The 69 Eyes

The 69 Eyes

21.00 Salin ovet auki
22.00 Showtime

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

ke 21.02.2018 klo 18:00 Sali Hinta: 0/4€

Doc Lounge: Golden Dawn Girls

Doc Lounge: Golden Dawn Girls

Golden Dawn Girls

”Mitä Kreikalle on tapahtunut? Aiemmin se oli kesäparatiisi kylmästä pohjoisesta tuleville turisteille, mutta paratiisissa on ongelma.” Näin alkaa pohjoismaisena tuotantona tehty Golden Dawn Girls, joka kuvaa natsipuolue Kultaisessa aamunkoitossa toimivia naisia.

Velkakriisi toi Kreikkaan EU:n ennennäkemättömän talouskurin, jonka luoma kurjuus siivitti vasemmistolaisen Syriza-puolueen ja Kultaisen aamunkoiton nousua. Näistä jälkimmäinen perustettiin jo 1980-luvulla, mutta velkakriisi toi puolueen parrasvaloihin.

Elokuvaa hallitsee ristiriita ihmisarvoa polkevan politiikan ja sen synnyttämien oikeudenkäyntien sekä päähenkilöiden elämän välillä. Naiset esittelevät Disney-elokuviaan, lemmikkejään, perheitään ja innostustaan Pikku Prinssi -kirjaan. ”Me fasistit emme tapa ihmisiä ja juo heidän vertaan vaan pelaamme lautapelejä.”

Kuoren läpi on kuitenkin hankala päästä: kysymykset puolueen jäsenten tekemistä murhista ja muista rikoksista herättävät ärtymystä. Ja kun kamera lähestyy puolueen päämajaa, ei ovia aina haluta avata.

 - Matti Ylönen / DocPoint-festivaali

Näytöksessä on vieraana serbialaissyntyinen Biljana Stanković Lori, joka kommentoi elokuvaa näytöksen jälkeen ja herättelee keskustelua. Biljanalla on kahden vuosikymmenen kokemus aktivismista ja ihmisoikeuskamppailusta. Hän on työskennellyt muun muassa sotien ja väkivallan nais- ja lapsiuhrien kanssa sekä lgbtiq-aktivismin parissa.

Norja, Tanska 2017
Kieli: Kieli: kreikka & englanti, tekstitys: englanti
Ohjaus: Håvard Bustnes
Tuotanto: Faction Film (suomalaisena osatuottajana Liisa Karpo / napafilms Oy)
Kesto: 95 min

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=eub_GhdGyM0

Liput 4 €, Kerubin mobiilikantiskortilla ilmainen! Lipunmyynti Kerubissa alkaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua.

Lue lisää »

pe 23.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 0/10€

POPPARIKLUBI: Litku Klemetti, Teksti-TV 666, The Here Todays

POPPARIKLUBI: Litku Klemetti, Teksti-TV 666, The Here Todays

POPPARIKLUBI: Litku Klemetti ja Teksti-TV 666 
Liput 0/10e (Popmuusikoiden jäsenille ilmainen) 

Poppariklubi on uusi, neljä kertaa vuodessa järjestettävä klubi, jossa vierailee loistavia tuoreita artisteja, jotka nyt on vaan saatava Joensuuhun keikalle. Klubin järjestää Ilosaarirockista tunnettu elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry ja kaikki klubi-illat on yhdistyksen jäsenille ilmaisia, samoin kuin tammikuun Garagefest. 

Jäsenyys maksaa vain kympin, joten elä ole hölmö, vaan liity heti! Liity täällä: http://www.popmuusikot.fi/jasenyys.php 

Ensimmäiselle Poppariklubille saapuvat Suomi-indien komeetat, jytämusan jeesukset ja kenties kovimmat keikkaryhmät koskaan Litku Klemetti ja Teksti-TV 666, sekä joensuulainen The Here Todays!

Jytäkesä all year long beibet!!

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Lippu.fi

la 24.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 13/15€

Karri Koira, Raappana

Karri Koira, Raappana

Kaksi kovaa astuu Kerubin Salin lavalle helmikuun lopulla! Karri Koira ja Raappana tanssittavat ihmiset kohti lähestyvää kevättä ja ilta jatkuu aamuyön pikkutunneille asti Kerubin Kellarin jatkoilla!

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa (tarkemmat aikataulut lähempänä)

Jatkot Kerubin Kellarissa (23-04), ilmainen sisäänpääsy Salin keikkaleimalla. Muista Kellarin Häppärit 23-00!

Liput 15€, ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ke 28.02.2018 klo 20:00 Sali K18 Hinta: 20€

Noin Viikon stand up kiertue

Noin Viikon stand up kiertue

ESITYKSESTÄ JA ESIINTYJISTÄ 
Tässä esityksessä pääset vilkaisemaan suositun tv-ohjelman kulissien taakse! Noin viikon uutisten vetäjä Jukka Lindström ja käsikirjoittajat Iikka Kivi, Tomi Haustola ja Anders Helenius ovat kaikki taustaltaan stand up -koomikkoita. Nyt nelikko jättää uutiset hetkeksi rauhaan ja tuo omat stand up -esityksensä klubeille ja teattereihin.

Tämän illan jälkeen tiedät, millaisista koomisista ideoista ja eri huumorintajuista syntyi vuoden 2016 parhaan komediaohjelman Kultaisen Venlan voittanut Noin viikon uutiset. 

Noin viikon stand up -kiertue kestää noin kuukauden ja vierailee Suomen parhailla stand up -klubeilla. Esityksen kesto väliajan kanssa on noin 2 tuntia. Ikäraja K-18. 

Lue lisää »

pe 02.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 26/28€

Gösta in Memoriam

Gösta in Memoriam

>> KEIKKA ENNAKKOON LOPPUUNMYYTY. LISÄKEIKKA LAUANTAINA 3.3. LISÄKEIKAN LIPUT MYYNTIIN TO 18.1. KLO. 10.00 <<

Gösta Sundqvistin syntymästä tuli elokuussa 2017 täyteen 60 vuotta, ja artistin kunniakasta uraa muistellaan vuonna 2018 konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. 10.2.2018 Seinäjoen Rytmikorjaamolta käynnistyvällä Gösta in Memoriam -kiertueella Leavings-Orkesteri soittaa Leevi and the Leavingsin rakastetuimpia kappaleita vaihtuvien solistien tulkitsemina. Konserttien liput tulevat myyntiin keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä maanantaina 11.12.2017 klo 10:00.

Gösta In Memoriam -konserteissa lavalla nousevat Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttaneet Risto Paananen (basso ja taustalaulu), Juha Karastie (mandoliini, kitara ja taustalaulu) ja Niklas Nylund (rummut). Kaikissa talven ja kevään kiertueen konserteissa kuullaan vierailevina solisteina Jarkko Martikaista, Siiri Nordinia ja Jouni Hynystä. Koskettimia kiertueella soittaa Gösta Sundqvistin säveltämiä ja sanoittamia kappaleita Aarne Tenkasen yhtyeessä esittänyt Janne Teuronen.

Leavings-Orkesteri soitti syksyllä 2017 vierailevien solistien kanssa Helsingissä, Turussa ja Tampereella yhteensä viisi konserttia, joista kaikki olivat loppuunmyytyjä. Leevi and the Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon konserteille on nyt selkeää tilausta.

Gösta Sundqvistin kunniaksi on myös hiljattain julkaistu Timo Kalevi Forssin kirjoittama elämäkerta ”Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo” sekä yhtyeen koko tuotanto vinyylilevyinä.

Keikka on seisomakonsertti.

>> KEIKKA ENNAKKOON LOPPUUNMYYTY. LISÄKEIKKA LAUANTAINA 3.3. LISÄKEIKAN LIPUT MYYNTIIN TO 18.1. KLO. 10.00 <<

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 03.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 26/28€

Gösta In Memoriam // Lisäkeikka

Gösta In Memoriam // Lisäkeikka

>> PERJANTAIN KEIKKA ENNAKKOON LOPPUUNMYYTY. LISÄKEIKAN LIPUT MYYNTIIN TO 18.1. KLO. 10.00 <<

Gösta Sundqvistin syntymästä tuli elokuussa 2017 täyteen 60 vuotta, ja artistin kunniakasta uraa muistellaan vuonna 2018 konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. 10.2.2018 Seinäjoen Rytmikorjaamolta käynnistyvällä Gösta in Memoriam -kiertueella Leavings-Orkesteri soittaa Leevi and the Leavingsin rakastetuimpia kappaleita vaihtuvien solistien tulkitsemina. Konserttien liput tulevat myyntiin keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä maanantaina 11.12.2017 klo 10:00.

Gösta In Memoriam -konserteissa lavalla nousevat Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttaneet Risto Paananen (basso ja taustalaulu), Juha Karastie (mandoliini, kitara ja taustalaulu) ja Niklas Nylund (rummut). Kaikissa talven ja kevään kiertueen konserteissa kuullaan vierailevina solisteina Jarkko Martikaista, Siiri Nordinia ja Jouni Hynystä. Koskettimia kiertueella soittaa Gösta Sundqvistin säveltämiä ja sanoittamia kappaleita Aarne Tenkasen yhtyeessä esittänyt Janne Teuronen.

Leavings-Orkesteri soitti syksyllä 2017 vierailevien solistien kanssa Helsingissä, Turussa ja Tampereella yhteensä viisi konserttia, joista kaikki olivat loppuunmyytyjä. Leevi and the Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon konserteille on nyt selkeää tilausta.

Gösta Sundqvistin kunniaksi on myös hiljattain julkaistu Timo Kalevi Forssin kirjoittama elämäkerta ”Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo” sekä yhtyeen koko tuotanto vinyylilevyinä.

Keikka on seisomakonsertti.

Liput 28€, ennakkolippu hintaan 26€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin mobiilikantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi. 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 09.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Egotrippi - 25V Juhlakiertue

Egotrippi - 25V Juhlakiertue

Egotrippi juhlii vuonna 2018. Yhtyeen ensimmäisestä keikasta tulee lokakuussa 25 vuotta, mutta edessä on keikkatäyteinen kokonainen juhlavuosi.

Suomalaiseen rockhistoriaan kolmella eri vuosikymmenellä syvät jäljet jättänyt yhtye tunnetaan mm. hiteistään: Matkustaja, Älä koskaan ikinä, Unihiekkaa ja Mestaripiirros.

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Lippu.fi

pe 09.03.2018 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 10/12€

The Holy

The Holy

Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. Tällä hetkellä The Holy on vuorautunut syvälle studion uumeniin, viimeistelemään uutta albumiaan, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa.

Ensimmäisen täyspitkän julkaisun myötä vuosi 2018 tulee lähtemään käyntiin The Holyn osalta reippaasti. Albumin lisäksi luvassa on kymmenen kaupungin Suomen kiertue.

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 10.03.2018 klo 19:00 Sali K18 Hinta: 34€

Ismo Alanko Yksin

Ismo Alanko Yksin

”Lavalla yksin oleminen edustaa täydellistä vapautta ja täydellistä vastuuta. Yleisö pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä kusessa olevaa artistia, joka kompuroi ylös lietteen seasta, ja heittäytyy seuraavassa hetkessä hurmoksen vietäväksi hymy huulillaan. Soolokeikat ovat nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.” -Ismo Alanko

Konsertissa olennaista valottaa myös visuaalinen ulottuvuus. Johanna Sipilän elävistä maalauksista koostuvat projisoinnit luovat maisemaa laulujen tarinoille.

>> KEIKKA ON ISTUMAKEIKKA, JOTEN PAIKKOJA ERITTÄIN RAJOITETUSTI <<

18:00 Salin ovet auki
19:00 Soitto alkaa

Liput 34€. Liput ennakkoon myy Ravintola Kerubi, Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 17.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Pyhimys, F

Pyhimys, F

PYHIMYS UUDEN LEVYN MYÖTÄ KATTAVALLE KLUBIKIERTUEELLE

Pyhimys julkaisee alkuvuodesta 2018 uuden levynsä ”Tapa Poika” ja suuntaa levyn myötä kattavalle Suomen kiertueelle. Kiertue käynnistyy maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja käsittää 14 keikkaa ympäri Suomea, huipentuen toukokuussa Helsingin Tavastialle. ”Tapa Poika” tulee olemaan ensi vuoden puhutuimpia rap-julkaisuja ja livenä Pyhimyksen musiikki vie mukanaan. Kevään keikoilla yleisö pääsee keskittymään musiikkiin, mutta myös tanssimaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana. 

Kiertueella Pyhimyksen lämppärinä nähdään nuori F. Rohkeasti tv-esiintymisellä ja Azelia Banksin lämmittelijänä live-uransa avanneen F:n musiikissa yhdistyy rap, laulu sekä elektronisesta musiikista vaikutteita ottava tuotanto, joka lupaa keikoillaan rikkoa rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 1.12. 

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 23.03.2018 klo 20:00 Kellari K18 Hinta: 8/10€

Pekko Käppi & K:H:H:L

Pekko Käppi & K:H:H:L

Liput 10€, ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 30.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta

21.00 Salin ovet auki
22.00 Showtime

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 31.03.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/14€

Eevil Stöö & Kube

Eevil Stöö & Kube

21.00 Salin ovet auki
22.00 Showtime

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

su 01.04.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua

Liput 22€, ennakkolippu hintaan 20€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 06.04.2018 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 10/12€

Lyömättömät x JXO

Lyömättömät x JXO

Yksi kevään kovimmista kimppakiertueista saapuu Kerubin Kellariin! 

23.00 Kellari auki, tarkemmat showtimet ilmoitetaan lähempänä. 

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

pe 13.04.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/14€

Anal Thunder, Ghost World, Huora, MMSP

Anal Thunder, Ghost World, Huora, MMSP

21.00 Ovet auki
22.00 Showtimet

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 14.04.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 5/12€

Vesta

Vesta

Upea Vesta saapuu keikalle Saliin huhtikuussa! Kantislippu vain 5€, joten hanki kantiskorttisi nyt. Lisätietoja kerubi.fi/kantis

Jatkot Kerubin Kellarissa, stay tuned!

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 5€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin mobiilikantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 27.04.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 18/20€

Yö

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 12.05.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 13/15€

Arttu Wiskari

Arttu Wiskari

Liput 15€, ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi