Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

< Ohjelmakalenteri

    Pe 21.04.2017 • Kellari(K18) Liput 5e

Entisten Nuorten Disco goes 80's

Onko se Sabrinan tissi? Onko se Ihmeauto KITT? Ei, se on Entisten Nuorten Disco, joka kevätauringon sekoittamana iskee Kerubin Kellaria kasarilla. Tällä kertaa kyse on 80-luvun musiikista, ei kattilasta.

Kasarimusa on vartaloa liikuttavan musiikin aarreaitta. On Madonna, Michael Jackson, Kake Randelin ja se yksi hyvä biisi, jonka esittäjää kukaan ei enää muista. Kuolemattomien kappaleiden lista on loputon, tai niistä riittää ainakin yhden illan tarpeiksi.

Hittikimaraan DJ-kopissa sotkeentuvat END-iltojen tulikuuma taistelupari: DJ Aito Raappana ja Vanilja Aasi. 80-luvun poikina he tottuivat siihen, että telkkarissa näkyi vain kaksi kanavaa. Kerubin Kellarissa soivan musiikin lajikirjo on kuitenkin kahta isompi. On ainakin discoa, rokkia, punkkia ja poppia, koska tukkansa tupeeranneet END-tanssijat ansaitsevat vain parasta.

Kerubin Salissa kiekuu samana iltana kasariheavylle kunniaa tekevä Brother Firetribe. Keikkayleisölle END on ainoa mahdollinen vaihtoehto jatkopaikaksi. Tätä meininkiä arvostaisi myös ihmemies MacGyver.

END Goes Kasari Kerubin Kellarissa perjantaina 21.4. klo 23 alkaen. Liput 5 (kantiskortilla 4) euroa ja saman illan keikkaleimalla ilmaseks sisään.

Kasareimmat asut palkitaan!

 

< Takaisin

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18