Avoinna ma 11–14, ti–to 11–22, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 12–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Su 19.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Kerubin Open Impro ­klubi sunnuntaina 19.4. klo 15.

Sunday Special: Kerubin Open Impro ­klubi

Koe improvisointi konkreettisempana kuin koskaan ennen. Lähde kokeilemaan itse improvisaatiota kokeneiden improvisoijien tukiessa selustasi tai nojaudu penkissä mukavaan asentoon ja nauti muiden laittaessa itsensä likoon.

Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit tarjoavat avointa improvisaatioviihdettä aina yhtenä sunnuntaina kuukaudessa. Ohjelman yhteydessä Kerubi tarjoaa burgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda esitystä katsellessa.

Klubi starttaa kello 15:00. Kesto noin 1 h 45 min väliajan kanssa. Vapaa pääsy.

 
  Ti 21.04.2015 • Sali(-S-) Vapaa pääsy
The Ghosts in Our Machine elokuvanäytös tiistaina 21.4.

The Ghosts in Our Machine elokuvanäytös

The Ghosts in Our Machine -elokuvan ilmaisnäytös tiistaina 21.4.2015 Kerubin Salissa alkaen klo 18.30. Elokuva alkaa klo 19. Elokuvan kesto on 93 minuuttia.

Joensuu Animalia, Joensuun seudun luonnonystävät ja Kohtuus vaarassa -liike järjestävät dokumenttielokuvan The Ghosts in Our Machine ilmaisnäytöksen.

Jo-Anne McArthur on palkittu, kansainvälisesti tunnettu kanadalainen kuvajournalisti ja aktivisti. Hänet tunnetaan parhaiten keskustelua herättäneestä We Animals -projektistaan sekä hänen työtään kuvaavasta dokumenttielokuvasta Ghosts in Our Machine.

Muun muassa DocPoint-elokuvafestivaaleilla nähty dokumentti kertoo Jo-Anne McArthurin työstä eläinsuojelun ja -oikeuksien parissa. Lisäksi dokumentti käsittelee yhteiskuntamme eläinkuvaa ja tapaamme hyväksikäyttää eläimiä, mutta myös kauneudella ja hyvyydellä on sijansa dokumentissa. Katso elokuvan traileri.

Tilaisuus on vegaaninen. Saliin voi tuoda vegaanista syötävää ja juotavaa ravintolan puolelta omakustanteisesti. Lisätiedot tapahtumasta: joensuu@animalia.fi

Samaan aikaan elokuvan kanssa on Jo-Anne McArthurin We Animals -projektista valikoitujen valokuvien näyttely Rantakylän kirjastossa 10.4.–7.5.2015. Järjestäjänä Joensuun Animalia.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 22.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 22.04.

Keru-B-Movies: Twelve Monkeys

19:00Twelve MonkeysSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Terry Gilliam:
Twelve Monkeys (USA, 1995)
129 min. English. Suomenkielinen tekstitys.

Tapahtuma Facebookissa
 
  To 23.04.2015 • Sali(K18) Liput 4e

Doc Lounge Joensuu: The Queen of Silence

19:00The Queen of SilenceSali
Doc Lounge Joensuu on dokumenttielokuvaklubi, jossa katsotaan maailman parhaita dokumenttielokuvia tuoreeltaan. Klubi on osa pohjoismaista verkostoa, joka levittää uudet elokuvat Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Elokuvat esitetään Kerubin Salissa, jossa on mahdollista nauttia ruokaa ja juomaa.

Huhtikuun elokuvana esitetään huikaisevan kaunis dokkari maailman kurjuudesta ja kauneudesta. Lue lisää Doc Lounge verkkosivuilta.

Angieszka Zwiefka:
THE QUEEN OF SILENCE
80 min * Poland, Germany * English subtitle

Doc Lounge Joensuu Facebookissa.

Tapahtuma Facebookissa
 
  To 23.04.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Kerubin stand up: Joonas Korhonen torstaina 23.4.

Kerubin stand up: Joonas Korhonen

Kerubin stand up on ravintola Kerubissa pyörivä, komiikan nouseville nimille ja harrastelijoille suunnattu stand up -klubi. Open Mic -hengessä syntynyt ja hurjaan suosioon kohonnut klubi saa vieraakseen keväällä joukon ammattikoomikoita.

Huhtikuun klubin pääesiintyjä on Joonas Korhonen. Lisäksi lavalle nousee suuri joukko harrastelijoita ja nousevia tähtiä. Showtime klo 20. Ovet auki klo 19.30. Liput 5€ sisältäen narikan.

 
  Pe 24.04.2015 • Sali(K18) Liput 12e

Ilosaarirock warm up - Rock revolution -klubi: Santa Cruz, Milf Hunter, Block Buster

22:00Block BusterSali
 Santa CruzSali
 Milf HunterSali
Nyt pukkaa kovaa iltapuhdetta Kerubiin, kaivakaa ne leopardikuvioiset spandeksit jo kaapista! Kyseessä on parhaiden bändien lisäksi myös supervirallinen Ilosaarirock warm up -klubi, mikä tarkoittaa rokkiaiheista oheisohjelmaa kisoineen, visoineen ja somistuksineen.

Santa Cruz alkaa olemaan jo niin isoillaan, että tarvitseeko yhtyettä edes esitellä? Lyhyesti kirjoittaen: musa on hyvää, meininki on kovaa ja Kerubin keikan jälkeen bändi lähtee valloittamaan Ameriikan mannerta.

Milf Hunter soittaa Steel Panther -yhtyeen kasarisävytteistä hard rock -materiaalia asiaankuuluvalla asenteella, varustuksella ja rock-uskottavalla meiningillä. Haara-asentoja, neonvärejä, tiukkoja housuja ja vyötiäisiä lahkeessa – siitä on Milf Hunter tehty. Death to all butt metal!

Kuopiolaislähtöinen hardrock-jyrä Block Buster kiikkuu modernin rockin ja perinteikkäämmän hard rockin välimaastossa. Kovalla tahdilla keikkaa heittävä yhtye on pikku hiljaa saavuttanut sille oikeutetusti kuuluvaa suosiota. Tarkastakaa vaikkapa To Hell And Back bändin Hammered & Smashed EP:ltä.

Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/blockbusterrocks
santacruzbandofficial.comfacebook.com/santacruzband
 
  Pe 24.04.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
DJ Polarsoul Rytmikellarissa perjantaina 24.4.

Rytmikellari: DJ Polarsoul

Huhtikuun Rytmikellari-klubilla vierailee aina yhtä tuore ja yllättävä supertuottaja DJ Polarsoul! Jamaikamusan, räpin ja -bassontäyteisen saundin lisäksi tullaan kuulemaan paljon muutakin uutta ja hyvää. Polarsoul Show pyörii Bassoradiolla kuukausittain ja jotkut lähetykset ovat kuunneltavissa myös jälkikäteen: www.mixcloud.com/polarsoul

Liput: 5€, Kerubin kantiskortilla klo 23–24 sisään narikalla (2,50€), tämän jälkeen 4€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 25.04.2015 • Sali(K18) Liput 13e

Timo Rautiainen & Neljäs Sektori

22:00Timo Rautiainen & Neljäs SektoriSali
Timo Rautiainen julkaisee huhtikuussa artistin Niskalaukaus-yhtyeen jälkeistä uraa paketoivan kokoelmalevyn Sarvivuorelta Sektoriin: vuodet 2006–2015, joka sisältää myös uutta materiaalia. Huhtikuun aikana Rautiainen kiertää Neljäs Sektori -yhtyeineen muutaman keikan verran Suomea, Kerubin Salissa kuulemme uutta ja vanhempaakin Rautiais-tuotantoa lauantaina 25.4. klo 22 alkaen.

Neljäs Sektori -yhtyeessä soittavat Rautiaisen lisäksi Jarkko Petosalmi (kitara), Peter Engberg (kitara), Valtteri Tynkkynen (basso) ja Jussi Nikula (rummut).
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 11€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
neljassektori.comfacebook.com/timorautiainen.neljassektori
 
  La 25.04.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Kerubin Lauantaidisco 25.4. klo 23–04.

Lauantaidisco

Kerubin Lauantaidisco juhlitaan viikoittain Kerubin Kellarissa. Residenttinä toimii DJ Crosolli ja kuukausittain on luvassa myös erikoisvieraita. Musiikkilinja ulottuu tanssittavasta indiemusiikista popin ja rockin kautta räppiin. Pääasiassa soitamme musiikkia, mitä et muissa yökerhoissa tavallisesti kuule!

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 5€ + narikka (2,50€). Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Su 26.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies Sunday Special: The Goonies

Sunday Special: The Goonies

15:00The GooniesSali
Keru-­B-­movies on Kerubin ja Pohjois­-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi. Sunday Special -näytöksissä näytetään kevyttä viihdettä kreisikomedioista actionpläjäyksiin.

Ohjelman yhteydessä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Richard Donner:
The Goonies (USA, 1985)
114 min. English. Suomenkielinen tekstitys.

Tapahtuma Facebookissa
 

1 2 3 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18