Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–19
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    La 30.04.2016 • Sali(K18) Liput 18e

Kotiteollisuus

22:00KotiteollisuusSali
Tilastotietoa: laskujemme mukaan Kotiteollisuus on esiintynyt Kerubissa seitsemän kertaa ja loppuunmyytyjä iltoja näistä on ollut 57,14%. Yhtyeen edellisestä vierailusta Karjalantalolla on jostain merkillisestä syystä ehtinyt vierähtämään jo melkein kaksi vuotta, joten toivottakaamme KT tervetulleeksi ja nostamaan loppuunmyyntiprosenttejaan.

Yhtye kiertää tänä keväänä kotimaata tekosyyllä Kohti konkurssia. Bändi valmistelee parhaillaan syksyksi kaavailtua levyjulkaisua, joten jos hyvin käy keikalla saatamme vanhojen hittien ohella kuulla myös täysin uusia kappaleita. Protip: keikkapäivä 30.4. on vappuaatto, joten rai rai!
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» kotiteollisuus.comfacebook.com/Kotiteollisuus 
    La 30.04.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Kerubin vappudisco: DJ:t KerOne & Kiilo

Vappuaattona on luvassa kaupungin segopäisimmät vappujuhlat kuplivan juoman, parhaan juhlamusan ja seuran parissa! Kannattaa saapua ajoissa, sillä vappudiscoon liput myydään ainoastaan ovelta. Vappudisco Kerubin Kellarissa klo 23–04.

In Finland, Vappu is carnival time and it marks the beginning of summer! We gonna celebrate Vappu with best alternative party music by DJ's KerOne & Kiilo, sparkling wine and company. Reach early, because Kellari is going to be packed. Tickets only available at the door! From 11pm to 4am.

Liput 5€, Kerubin kantiskortilla 4€. Narikka 2,50€.
 
    Su 01.05.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Elokuvia oloihin: Tango & Cash, Cobra, Animal House

Vappu kerrallaan tradiotioksi hiipivä vappupäivän elokuvaspektaakkeli nähdään jälleen Kerubissa. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta järjestää Kerubin Salissa kolmen elokuvan krapulanäytöksen, jonne näytettäviksi on valittu oloa mukavasti loiventavat täsmähitit Cobra, Tango & Cash ja Delta-jengi. Kerubi, Sylvester Stallone, Kurt Russell ja John Belushi toivottavat väkijoukot tervetulleiksi elokuviin. Näytökset ovat täysin ilmaisia.

Aikataulu:
Tango & Cash klo 12:15
Delta-jengi klo 14:15
Cobra klo 16:15

Kerubin menulta voi tilata syötävää klo 12–18, joten halutessasi voit nauttia ruoasta myös elokuvia katsellessa. Lisäksi Kellarissa järjestetään Kerubin perinteinen vappulounas klo 12–16.
 
    Ti 03.05.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat joka kuukauden ensimmäisenä tiistai-iltana uuden shown, täysin improvisoiden. Luvassa on hykerryttäviä hetkiä ja luokattomia laineja. Tule ja ylläty! Eikä maksa mitään. Kevätkauden 2016 viimeinen improklubi starttaa Kerubin Salissa klo 20.
 
  Ke 04.05.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: Beverly Hills Cop

19:00Beverly Hills CopSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Martin Brest:
Beverly Hills Cop (USA, 1984)
105 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
  Ke 04.05.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin leffavisa

Kerubin leffavisa tulee mukanaan kinkkisimmät kysymykset elokuvamaailman ytimestä. Visa järjestetään Kerubin keittiössä n. klo 21 alkaen, heti Keru-B-Movies -näytöksen jälkeen. Palkintoina on mm. ruokalahjakortteja. Visamestarina toimii Kerubin oma Van Helsing, Sami Nousiainen.
 
    Pe 06.05.2016 • Sali(K18) Liput 10e

Teksti-TV 666, Räjäyttäjät, Kovat Arvot

23:00Kovat ArvotSali
 Teksti-TV 666Sali
 RäjäyttäjätSali
Toukokuun ensimmäinen perjantai on Kerubissa vaihtoehtoisen metelirockin juhlaa, kun vieraaksemme saapuvat Teksti-TV 666, Räjäyttäjät ja Kovat Arvot.

Teksti-TV 666 julkaisi hiljattain ep-trilogiansa päätöksen, joka kantaa nimeä 3. Julkaisun myötä yhtye tekee kevätkiertueen ja on vallan hienoa saada tämä rujonkauniisti metelöivä orkesteri myös Kerubiin.

Jyväskylän lahja vaaralliselle ja kovaääniselle rock-musiikille on Räjäyttäjät, joka valmistelee tällä hetkellä uutta albumiaan. Pari kertaa Kerubissa aikaisemmin esiintynyt trio on aihauttanut esiintymisillään vauhdikkaita vaaratilanteita, joten odotamme keikkaa pelonsekaisin tuntein.

Illan aloittaa joensuulainen Kovat Arvot, jonka vihainen ja nopea punkrock sopii nostattamaan Salin lämpötilan sopivan hikiseksi. Tunnelmaan kannattaa virittäytyä kuuntelemalla bändin kipakka julkaisu Vahvempaa ainesta.

Huom! Keikat alkaa jääkiekon MM-kisojen Suomi – Valko-Venäjä -ottelun jälkeen noin klo 23. Soittojärjestys: Kovat Arvot > Räjäyttäjät > Teksti-TV 666.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» soundcloud.com/kovat-arvotfacebook.com/kovat.arvot
» soundcloud.com/teksti-tv-666facebook.com/tekstitv666
» rajayttajat.netfb.com/R%C3%84J%C3%84YTT%C3%84J%C3%84T-315893961770805 
    La 07.05.2016 • Sali(K18) Liput 8e

Blind Channel, Apina, Distral

22:00DistralSali
23:00ApinaSali
00:00Blind ChannelSali
Oulusta kajahtaa, kun Perämeren pääkaupungista saapuvat Kerubiin vierailulle nuoret ja nälkäiset Apina ja Blind Channel. Apina on parhaillaan tekemässä jatkoa 2015 julkaistulle debyyttialbumilleen ja yhtyeen kevään keikoille lupaillaan kuultavaksi uutta materiaalia. Blind Channel on niin ikään levytyspuuhissa ja tulevalta debyyttialbumilta julkaisiin äskettäin ensimmäinen musiikkivideo Darker Than Black.

Illan aloittaa klo 22 parhaillaan uutta albumia purkittava joensuulainen Distral.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 6€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» distralband.comfacebook.com/distralband
» apinaband.comfacebook.com/apinaband
» blindchannel.fifacebook.com/BlindChannelBand 
    To 12.05.2016 • Sali(K18) Liput 4e

Doc Lounge Joensuu: Martha & Niki

Toukokuun Doc Loungessa katutanssitaan! Illan elokuvana esitetään tuora ruotsalaisdokkari Martha & Niki klo 18 alkaen.

Kaksi tanssiparia valmistautuu ottamaan mittaa toisistaan, kun DJ laittaa levyn pyörimään ja musiikki alkaa soida. Pian liike virtaa tanssijoiden kehoissa, ja yleisö hurraa näyttävimmille liikkeille. Juste Debout on maailman suurin katutanssilajeihin keskittyvä kilpailu, ja vuonna 2010 sen voitto meni Ruotsiin. Hip hop -tanssijat Martha ja Niki veivät kilpailun kultasijan ensimmäisinä ruotsalaisina ja ensimmäisinä naisina.

Nuori ruotsalaisohjaaja Tora Mårtens keskittyy dokumentissaan Marthan ja Nikin elämään voiton jälkeen. He saavat keskittyä siihen mitä rakastavat, matkustaa ja tanssia, mutta intensiivinen yhdessäolo asettaa myös ystävyyden testiin.

Vaikka molemmat rakastavat tanssia, Marthan ja Nikin lähtökohdat ovat hyvin erilaiset. Martha muutti Ugandasta Ruotsiin teini-ikäisenä, kun taas Niki adoptoitiin maahan jo pikkulapsena. Dokumentti kertoo paitsi rakkaudesta tanssiin, myös kahdesta nuoresta ihmisestä ja heidän kysymyksistään: Mistä tulen ja mihin olen menossa?

— Taina Vuokko / Docpoint

Ohjaaja: Tora Mårtens
Valmistusmaa: Ruotsi
Vuosi: 2016
Kesto: 90 min
Tuotanto: Tora Mårtens/Neo Publishing AB
Traileri: www.vimeo.com/145856967
Elokuvassa on englanninkielinen tekstitys.

Illan ohjelma:
klo 18.00: Martha & Niki (90 min)
klo 19.30: Kaisa Nieminen kertoo omasta urastaan ja vastaa yleisön kysymyksiin
klo 20.30: Freestyle-workshop yleisölle
klo 21.30: tapahtuma päättyy

Juttutuokion ja workshopin tulee pitämään Kaisa Nieminen Helsingistä. Kaisa tanssii pääasiassa hiphopia, waackingia ja housea ja kuuluu seitsemän naisen ryhmään nimeltä Cleva. Kaisa haluaa tanssillaan välittää positiivisia fiiliksiä ja kokemuksia. Kaisa on matkustanut tanssin kautta ympäri maailmaa ja parasta matkustamisessa on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen. Parhaat hetket tanssissa ovat kuitenkin olleet ystävien kanssa treenatessa. Tanssissa parasta on vapaus, itsensä ilmaiseminen ja hyvien fiilisten jakaminen.

Liput näytökseen 4€ (Kerubin kantiskortilla ilmainen). Klo 19.30 alkaen vapaa pääsy!
 
    To 12.05.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa Kerubin keittiössä klo 21. Vapaa pääsy.
 

1 2 3 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 14–03(04), su 14–19