Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    Ke 18.01.2017 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-movies: Sherlock Holmes

19:00Sherlock HolmesSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Guy Ritchie:
Sherlock Holmes (USA/UK/Saksa, 2009)
128 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
  Ke 18.01.2017 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin leffavisa

Kerubin leffavisa tulee mukanaan kinkkisimmät kysymykset elokuvamaailman ytimestä. Visa järjestetään Kerubin keittiössä noin klo 21 alkaen, heti Keru-B-Movies -näytöksen jälkeen. Palkintoina on mm. ruokalahjakortteja. Visamestarina toimii Kerubin oma Van Helsing, Sami Nousiainen.
 
    To 19.01.2017(K18) Liput 10e

Kerubin Komiikkafestarit: Tommi Mujunen - 12 vuotta komiikkaa -soolo

Kerubin Komiikkafestarit tarjoilevat kolmen päivän aikana korkeatasoisen kattauksen maamme eturivin koomikoita sekä alan tämänhetken kiinnostavimpia nuoria tekijöitä. Järjestyksessään neljännet Kerubin Komiikkafestarit nauretaan 19.–21.1.

Torstaina festareiden avausohjelmana nähdään jo pitkään stand up -lavoilla vaikuttaneen Tommi Mujusen sooloesitys, joka on täynnä varmasti miehen parhaimpia juttuja, mutta myös hulvatonta improvisaatiota yleisön kanssa.

Jos omistaisi aikakoneen, voisi sillä matkustaa nyt 12 vuotta taaksepäin, ja pysähtyä Lahden Teatteri Vanhaan Jukoon, jossa stand upista kiinnostunut nuori Tommi Mujunen kokeili koomikkona siipiään ensimmäisen kerran.

Kiinnostus ja innostus lajia kohtaan vei voiton ja sille tielle jäätiin. Jos palataan tuolta Teatteri Vanha Jukon lavalta nykyhetkeen, mahtuu Tommin koomikon uraan paljon. Nyt vuonna 2016 onkin aika ottaa taas askel eteenpäin ja seuraavaksi suunnitelmissa on naurattaa yleisöä ensimmäisellä sooloshowlla.

Moni asia on vuosien saatossa muuttunut, mutta yksi asia on kuitenkin varma: Tommi Mujunen on edelleen sympaattinen ja ihastuttava pakkaus täynnä energiaa, joka syttyy kunnolla liekkeihin, kun pääsee lavalle. Juttuja kertoessaan voi huomata pikkupoikamaisen pilkkeen Tommin silmäkulmassa.

Yleisöään hän naurattaa nokkelalla komiikalla, jonka aiheet voivat hämmästyttää olemalla hyvinkin arkisista tilanteista poimittuja havaintoja. Tommin esityksissä on paljon vuorovaikutusta yleisönsä kanssa, ja parhaimmillaan Tommi onkin silloin, kun hän pääsee improvisoimaan juttujaan tuon vuorovaikutuksen seurauksena.

Pitkän linjan ammattimaisuus näkyy ja kuuluu Tommin keikoilla, eikä katsojan tarvitse keskittyä muuta kuin olennaiseen, eli esityksen nauttimiseen. Vuoden tulokkaaksikin vuonna 2004 äänestetty Tommi vaikuttaa myös stand up -improvisaatioryhmä Klooni Korhosissa.

Yllätyksiltä eikä nauruilta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön edustajien vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon!

Tommi Mujunen - 12 vuotta komiikkaa Kerubin Rajakapteenin pirtin kabinetissa torstaina 19.1. klo 20 alkaen. Liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.
 
    Pe 20.01.2017 • Sali(K18) Liput 15e

Kerubin Komiikkafestarit: Jukka Lindström, Jani Salo, Toni Jyvälä, (MC) Antti Haapala

Kerubin Komiikkafestarit tarjoilevat kolmen päivän aikana korkeatasoisen kattauksen maamme eturivin koomikoita sekä alan tämänhetken kiinnostavimpia nuoria tekijöitä. Järjestyksessään neljännet Kerubin Komiikkafestarit nauretaan 19.–21.1.

Perjantain ensimmäisen klubin pääesiintyjänä nähään stand up -komiikkansa lisäksi myös YLE TV2 Noin viikon uutisista tunnettu Jukka Lindström.

Lindstrom tekee laserintarkkaa satiiria siitä, mihin ihmiskunta on älypuhelimen näytön hehkussa menossa. Tikun nokkaan nostetaan mm. globalisaatio, internet ja yltiöisänmaallisuus. Radiotoimittajanakin toimivan Jukan intensiivinen ja keskustelunomainen esiintyminen tekee vaikutuksen. — Suomen Stand Up Club

Jukka Lindström, Jani Salo, Toni Jyvälä ja Antti Haapala Kerubin Salissa perjantaina 20.1. klo 18 alkaen. 10€ hintainen alennuslippu opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille ja työttömille myynnissä Kerubin tiskiltä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.
 
  Pe 20.01.2017 • Kellari(K18) Liput 15e

Kerubin Komiikkafestarit: Jacke Björklund, Mikko Kauppinen, Tommi Tuominen, (MC) Lasse Oikarinen

Kerubin Komiikkafestarit tarjoilevat kolmen päivän aikana korkeatasoisen kattauksen maamme eturivin koomikoita sekä alan tämänhetken kiinnostavimpia nuoria tekijöitä. Järjestyksessään neljännet Kerubin Komiikkafestarit nauretaan 19.–21.1.

Perjantain myöhäisemmällä klubilla pääesiintyjänä nähdään pitkänlinjan komiikan ammattilainen ja takuuhauska Jacke Björklund.

Jacke Björklund on yksi maamme ahkerimmin keikkailevista ja kokeneimmista koomikoista. Hän on kuin dynamiittipötkö: punainen ja räjähdysaltis. Hän kietoo yleisön pikkuhiljaa keskisormensa ympärille, ja jos olet elänyt siinä uskossa että ruotsinkielisillä on helpompaa, muuttaa Jacke mielesi. — Suomen Stand Up Club

Jacke Björklund, Mikko Kauppinen, Tommi Tuominen ja Lasse Oikarinen Kerubin Kellarissa perjantaina 20.1. klo 21 alkaen. 10€ hintainen alennuslippu opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille ja työttömille myynnissä Kerubin tiskiltä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.
 
  Pe 20.01.2017 • Sali/Kellari(K18) Liput 25e

Kerubin Komiikkafestarit: perjantain kokoillan lippu

Perjantain kokoillan lipulla on pääsy illan molemmille klubeille; klo 18 Kerubin Salissa Jukka Lindströmin tähdittämälle klubille ja klo 21 Kellarissa Jacke Björklundin klubille. Päiväliput myy myös Kerubin tiski, Levy-Eskot ja Tiketti.
 
    Pe 20.01.2017 • Kellari(K18) Liput 5e

Disco 2000: Brittipopin ja -rockin ilta / DJ Aito Raappana

Disco 2000 toi syksyllä tanssittavan brittipopin ja -rockin Kerubin Kellariin, syyskuun lopussa vietettiin loppuunmyytyä brittirockin iltaa. Sen verran kivaa oli, että tammikuussa otetaan uudestaan. Musasta huolehtii tällä kertaa DJ Aito Raappana ja luvassa on laaja kattaus sekä uutta että vanhaa brittimusaa mm. Oasiksen, Pulpin, Blurin, Prodigyn, Fatboy Slimin ja Dizzie Rascalin hengessä. Kerro sinä mitä haluat illan aikana kuulla! Disco 2000 järjestetään yhteistyössä Kerubin ja Itä-Suomen yliopiston Echo ry:n kanssa.

Kantiskortilla liput 4 euroa, muutoin 5 euroa. Salin keikkaleimaa vilauttamalla ilmaiseksi sisään. Ilta alkaa Kerubin Kellarissa klo 23 ja jatkuu aamu neljään saakka.
 
    Pe 20.01.2017 • Sali(K18) Liput 14e

Steve 'n' Seagulls

23:30Steve 'n' SeagullsSali
Steve 'n' Seagulls tekee tammikuussa muutaman vedon Suomessa ennen mittavaa kahdenkymmenen keikan Yhdysvaltojen rundia. Bluegrass-versioita rock-klassikoista esittävä yhtye julkaisi syksyllä toisen albuminsa Brothers in Farms, jolla heinäpaalit pölisee ja maitotonkat kolisee jopa debyyttialbumia juhlavammin. Ja livenä Steve'n'Seagulls on tietenkin aivan parasta. Yhtye Kerubin salissa 20. tammikuuta klo 23:30.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» stevenseagulls.comfacebook.com/Stevenseagulls 
  La 21.01.2017(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Komiikkafestarit: Paikallisten iltapäivä - Aki Puolakka, Albert Kajava, Jussi Herranen, Simo Leppänen, (MC) Fredi Lilius

Kerubin Komiikkafestarit tarjoilevat kolmen päivän aikana korkeatasoisen kattauksen maamme eturivin koomikoita sekä alan tämänhetken kiinnostavimpia nuoria tekijöitä. Järjestyksessään neljännet Kerubin Komiikkafestarit nauretaan 19.–21.1.

Lauantaipäivän aloitusohjelmana nähdään lavakomiikan paikallista osaamista, joka onkin viimeisen kuluneen neljän vuoden aikana kehittynyt hyvää vauhtia ja noteerattu mamme komiikkakentässä toistuvasti.

Aki Puolakka, Albert Kajava, Jussi Herranen, Simo Leppänen ja Fredi Lilius Kerubin Rajakapteenin pirtissä lauantaina 21.1. klo 16 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy!
 
  La 21.01.2017 • Sali(K18) Liput 15e

Kerubin Komiikkafestarit: André Wickström, Leo Holmström, Matti Paalanen, (MC) Fredi Lilius

Kerubin Komiikkafestarit tarjoilevat kolmen päivän aikana korkeatasoisen kattauksen maamme eturivin koomikoita sekä alan tämänhetken kiinnostavimpia nuoria tekijöitä. Järjestyksessään neljännet Kerubin Komiikkafestarit nauretaan 19.–21.1.

Lauantain Salin klubilla pääesiintyjän saappaisiin astuu kiistatta Suomen yksi isoimmista komiikantekijöistä, itse André Wickström. Suomenruotsalainen André Wickström on yksi Suomen tunnetuimmista stand up –koomikoista. Ensimmäisen stand up –keikkansa hän teki vuonna 1995 ja on sen jälkeen naurattanut yleisöä niin suomeksi kuin ruotsiksi.

André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka saattelee ihailtavasti yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin. Kokemusta on tarttunut lavoilta kaikista Pohjoismaista ja New Yorkista asti. André omistaa lavan jokaisessa esityksessään tavalla, joka saa vahvemmankin naurusta uuvuksiin!

André Wickström, Leo Holmström, Matti Paalanen ja Fredi Lilius Kerubin Salissa lauantaina 21.1. klo 18 alkaen. 10€ hintainen alennuslippu opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille ja työttömille myynnissä Kerubin tiskiltä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.
 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18