Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–19
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    To 30.06.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa Kerubin keittiössä klo 21. Vapaa pääsy!
 
    Pe 01.07.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Ysärijatkot: DJ Panic

Go 90's -ysärifestarin vaihtoehtoiset jatkot pidetään Kerubissa perjantaina 1.7., jossa asianmukaiset räpit, popit ja discot soittaa Dj Panic.

Jatkot Kerubin Kellarissa klo 00–04, liput 4/5€. Alennettu hinta Kerubin kantiskortilla ja Go 90's festarirannekkeella.
 
    La 02.07.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Lauantaidisco: Dj:t Fykth & Yei-T

Kerubin Lauantaidisco tanssittaa myös kesällä! Soitossa on sitä viileintä kesämusaa aina räpin ja popin kautta discoon, rokimpaan ja elektronisempaan tanssisoundiin!

Lauantaidisco joka kesälauantai klo 00–04 Kerubin Kellarissa. Liput 5€, Kerubin kantiskortin haltijoille ja Go 90's -rannekkeella 4€. Narikka 2,50€.
 
    Pe 08.07.2016 • Kellari(K18) Liput 8e

Ilosaarirockin etkoklubi: Aivovuoto + Korvaboosti DJ's

Aivovuoto on yksi tämän hetken kiinnostavimmista kotimaisista hip hop -akteista. Yhtyeen muodostaa Kemmurusta tuttu MC Jodarok sekä tuottajaveljekset K.V.N & LOBO. Ensimmäinen albumi Aivovuoto julkaistiin 2013 ja se nousi parmaimillaan Suomen virallisen albumilistan 15. sijalle. Aivovuodon toinen julkaisu Vihaa karkkia EP:n tunnetuin biisi OK on kerännyt YouTubessa yli puoli miljoonaa katselijaa. Viime vuonna julkaistu Ai Vo Wu Show palkittiin Funky Awardsissa vuoden musiikkivideoksi. Aivovuodon ja Khidin split-älppäri kohosi virallisen listan kolmossijalle, joten kansan syvät rivitkin ovat ymmärtämässä Aivovuodon nerokkuuden.

Kemmuru-konkarin leppoisaan sanailuun tottuneille Aivovuoto lienee painavine teemoineen hieman kovempi pala purtavaksi. Muun muassa SMC Lähiörottia tuottaneiden veljesten biitit tukevat hyvin räppien astetta tummempaa, mutta todella tiputtavaa meininkiä!

Aivovuoden keikka alkaa noin puoliltaöin. Keikan jälkeen mm. Korvabuusteilta tutut DJ:t ottavat meiningit haltuun! Liput 8€, Kerubin kantiskortilla 6€.

facebook.com/Aivovuotoyoutube.com/aivovuotoVEVO
 
    La 09.07.2016 • Kellari(K18) Liput 8e

Nyrkkitappelu, Tenement (USA), Mara Balls

22:00Mara BallsKellari
22:45Tenement (USA)Kellari
23:45NyrkkitappeluKellari
Kerubin kesärauha järkkyy pahanpäiväisesti, kun Kellariin metelöimään saapuvat yhdysvaltalainen Tenement sekä kotimaiset Nyrkkitappelu ja Mara Balls.

Yhdysvaltalainen Tenement esiintyy perjantaina Oulun Hässäkkäpäivillä ja innostui paluumatkallaan heittämään keikan myös Kerubissa! Tenamentin musiikki seilaa jossain Hüsker Dün, Descendentsin ja Weezerin välimaastossa. Bändin kolmas albumi, massiivinen 25 kappaletta sisältävä Pradatory Headlights ilmestyi viime vuoden lopussa ja löytyi useiden musiikkijulkaisujen "vuoden levyt" -listoilta. Pidemmittä höpinöittä: tämä on hyvää musaa. Ota albumi kuunteluun täältä.

Jukka & Jytämimmien hajottua yhtyeen basisti Mara Balls polkaisi salamana käyntiin soolouran ja hyvä näin! Eteerisen kauniit videolohkaisut Elämän jälkeen ja Paha uni lupailivat hyvää, mutta nyt ilmestynyt albumi Vuorten taa on parasta.

Illan päättää tuttu Kerubin vieras Nyrkkitappelu, jolta ilmestyi tehokas täyspitkä Mitä saisi olla? huhtikuun lopussa. Uusi albumi tuo Nyrkkiksen sointiin rauhallisempiakin nyansseja, mutta sitten kun lähtee niin perkele! Tämän yhtyeen eturivin hornankattilaan astellaan vain omalla vastuulla.

Keikkojen jälkeen Kellarissa n. klo 01 alkaa Lauantaidisco, minne keikkalipun ostaneilla on vapaa pääsy. Liput pelkästään discoon 4/5€.

Keikoille ennakkolippu hintaan 6€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» maraballs.comfacebook.com/maraballs
» tenement.bandcamp.comfacebook.com/tenement
» xn--mmbndi-9tacb.fifacebook.com/nyrkkitappelu 
    Ti 12.07.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Ilosaaren Suvitanssit: Hero Dishonest, Nuoret Sankarit, One Hidden Frame, Sick World

21:00Sick WorldSali
21:45One Hidden FrameSali
22:30Nuoret SankaritSali
23:15Hero DishonestSali
Ilosaarirock-viikon Kerubin ilmaiskonserttien sarja käynnistyy tiistaina 12.7. Esiintymässä ovat Hero Dishonest, Nuoret Sankarit, One Hidden Frame ja Sick World.
 
    Ke 13.07.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Ilosaaren Suvitanssit: ASA, Ruma, Tsydde

21:00TsyddeSali
22:00RumaSali
23:00ASASali
Ilosaarirock-viikon Kerubin ilmaiskonserttien sarja jatkuu keskiviikkona 13.7. Esiintymässä ovat ASA, Ruma ja Tsydde.
 
    To 14.07.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Ilosaaren Suvitanssit: Atomirotta, LEO, Ketjupolttajat

21:00KetjupolttajatSali
22:00LEOSali
23:00AtomirottaSali
Torstaina 14.7. Ilosaaren Suvitansseissa esiintyvät Atomirotta, LEO ja Ketjupolttajat.
 
    Pe 15.07.2016 • Saari(K18) Liput 25e

Ilovaarirock

Esiintymässä mm. Miljoonasade, Paul Oxley's Unit, Tommi Läntinen, Micke Björklöf & Blue Strip ja Huojuva Lato. Tarkasta ohjelma ja esiintymisaikataulut Ilovaarirockin sivuilta.

Ennakkoliput myy Lippupalvelu ja Lippu.fi. Kysy tapahtuman VIP-paketteja Kerubilta. Tapahtuma on edellisvuosien tapaan K18.

Lisätietoja: www.ilovaarirock.fi
 
  Pe 15.07.2016 • Sali(K18)  

Ilovaarirock: Huojuva lato & ystävät soittavat Neil Youngia

Rockin historian merkittävimpiin nimiin kuuluva Neil Young täytti 70 vuotta 12. marraskuuta 2015. Tapahtumaa juhlittiin samana iltana pohjoiskarjalaisten Niilo Nuori -fanien voimin täydessä Joensuun Teatteriravintolassa. Tribuuttikonsertti oli niin onnistunut, että jo ensimmäisen setin jälkeen Grand Old Rockers of Joensuu -yhdistys varasi sen seuraavan kesän Ilovaarirockiin. Ja se on nyt.

Yli kolme tuntia musiikkia sisältävässä Neil Young -illassa Kerubin salin lavalle nousevat pohjoiskarjalaisen country rockin sanansaattaja Huojuva lato, laulajansa Suonna Kononen soolona, Eläin-yhtyeen ja Sointulan Lulu-klubien vokalisti Laura Kaljunen ja musiikintekijäpariskunta Marko & Heli Sillanpää. Neil Youngin pitkän uran varrelta kuullaan hittejä ja harvinaisuuksia mies- ja naisäänin, akustisesti ja sähköisesti.

Kun Suomen heinäkuuhun mahtuu vielä ilmielävän, edelleen luomistyönsä huipulla olevan Neil Youngin Helsingin-konsertti, voidaan todeta, että nyt faneilla on hyvä mahdollisuus kuulla Niilon parhaita lauluja elävänä.

"I've been a miner for a heart of gold and I'm getting old..." (Neil Young)

Illan ohjelma:
Klo 20 Suonna Kononen & Laura Kaljunen, Ladon basisti Ykä & steel-mies/banjoisti Ilkka vierailee
Klo 21 Marko & Heli Sillanpää, Ladon steel-mies Ilkka vierailee stilikassa/banjossa
Klo 22 Huojuva lato, vahvistukseksi tulevat myös Marko Sillanpää (voc, el gt), Laura Kaljunen (voc) ja Heli Sillanpää (voc, acc)

www.huojuvalato.netwww.facebook.com/huojuvalatowww.laurakaljunen.net
www.fb.com/Marko-Sillanp%C3%A4%C3%A4-ja-Uusi-Aamu-772870526141524
 

1 2 3 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 14–03(04), su 14–19