Avoinna ma 11–14, ti–to 11–22, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–21
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    La 28.11.2015 • Sali(K18) Liput 23e

Michael Monroe

22:00Michael MonroeSali
Michael Monroe nähdään lokakuussa julkaistun Blackout States -albumin myötä pitkästä aikaa klubikeikoilla Suomessa ja Kerubissa Monroe yhtyeineen esiintyy lauantaina 28.11.

“Minä ja bändin pojat odotamme innolla tulevaa Suomen-kiertuetta. On hienoa päästä vihdoin soittamaan uudistettua livesettiä Blackout States -albumin biisien kera. Bändin kemia on sen kun parantunut ja yhteissoittomme on hitsautunut melkein pelottavan tiukaksi. On ilo lähteä rundaamaan niin vahvaa uutta albumia bändin kanssa, joka on nyt livenä kovempi kuin koskaan”, Michael Monroe intoilee.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 21€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

» michaelmonroe.comfacebook.com/michaelmonroeofficial 
    La 28.11.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Kerubin Lauantaidisco 28.11. klo 23-04.

Lauantaidisco

Älä kuihdu, sillä tanssiminen on terveellistä! Astetta vaihtoehtoisempaan juhlamusiikkiin painottuva Kerubin Lauantaidisco pidetään Kerubin Kellarissa tottakai myös talvella – joka lauantai. Residenttinä DJ Crosolli ja satunnaiset vierailijat. Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04.

Liput 5€, Kerubin kantiskortin haltijoille 4€. Narikka 2,50€. Salin keikkalipun ostaneet pääsevät veloituksetta myös Kellarin discoihin, niin kauan kuin tilaa riittää.

Spotify: bit.ly/lauantaidiscospotify • MixCloud: mixcloud.com/djcrosolli
 
    Ke 02.12.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 2.12. klo 19.

Keru-B-Movies: Mystic River

19:00Mystic RiverSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Clint Eastwood:
Mystic River (USA, 2003)
137 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
  Ke 02.12.2015 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy
Kerubin leffavisa keskiviikkona 2.12. klo 21 alkaen.

Kerubin leffavisa

Kerubin leffavisa tulee mukanaan kinkkisimmät kysymykset elokuvamaailman ytimestä. Visa järjestetään Kerubin keittiössä noin klo 21 alkaen, heti Keru-B-Movies -näytöksen jälkeen. Palkintoina on mm. ruokalahjakortteja. Visamestarina toimii Kerubin oma Van Helsing, Sami Nousiainen.
 
    To 03.12.2015 • Sali(K18) Loppuunmyyty

Juha Tapio

20:00Juha TapioSali
Juha Tapion konsertti on loppuunmyyty, ovelta ei myydä konserttiin lippuja. Huomaa konsertin alkamisaika: Juha Tapio esiintyy jo klo 20 alkaen.

Suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi sujahtanut Sinun vuorosi loistaa on Juha Tapion peräti kymmenes studioalbumi. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu nimikappale on ollut Suomen radioiden soitetuin kappale jo kuukauden päivät. Levyjulkaisun myötä Juha yhtyeineen kiertää ahkerasti Suomea, esiintyen Kerubin Salissa torstaina 3. joulukuuta.

Kerubi kattaa maittavan pikkujoulumenun Juha Tapion keikan yhteyteen klo 17–20. Lue lisää täältä.

» juhatapio.comfacebook.com/juhatapio 
    Pe 04.12.2015 • Sali(K18) Liput 20e

Turisas, Barren Earth

22:00Barren EarthSali
 TurisasSali
Suomalaisen vientimetallin kärkiyhtye Turisas saapuu loppuvuodesta pitkästä aikaa kotimaan kiertueelle. Pääasiassa ulkomailla esiintyvän yhtyeen tähänastisen uran kattavin Suomen kiertue käsittää 11 viikonloppukeikkaa marras-joulukuussa 2015 ja Joensuun Kerubissa yhtye esiintyy perjantaina 4. joulukuuta. Vahvistuksena kiertueella nähdään progressiivisen death metalin kirkkain kotimainen tähti Barren Earth.

Turisas-lippukisa Radio Rockin sivuilla, voita liput keikalle!
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

» barrenearth.comfacebook.com/BarrenEarth
» turisas.comfacebook.com/turisas 
    La 05.12.2015 • Sali(K18) Liput 12e

Satellite Stories, Sonic Visions

22:00Sonic VisionsSali
 Satellite StoriesSali
Oululainen pop-ihme Satellite Stories päättää Yhdysvaltoihin saakka ulottuneen kiertueensa Joensuun Kerubiin joulukuun 5. päivä. Yhtyeellä on riittänyt vientiä helmikuussa julkaistun Vagabonds-albuminsa tiimoilta, bändi on kuluneen yhdeksän kuukauden aikana esiintynyt kahdessatoista maassa ja Kerubin konsertti on yhtyeen 45. keikka tälle vuodelle – näin Kerubilla tilastotietoja ynnäiltiin.

Tarttuvan kauniit melodiat, laulaja-kitaristi Esa Mankisen genretietoinen vokalisointi ja leikkisä ote musiikkiin ovat tehneet Satellite Storiesista kovan vietiartikkelin maailman musiikkimarkkinoille. Tule keikalle ja totea itse! Illan aloittaa helsinkiläinen Sonic Visions.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

» sonicvisions.bandcamp.comfacebook.com/SonicVisions
» satellitestories.comfacebook.com/satellitestories 
  Ti 08.12.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat joka ilta uuden shown, täysin improvisoiden. Luvassa on hykerryttäviä hetkiä ja luokattomia laineja. Tule ja ylläty! Eikä maksa mitään. Klubi starttaa Kerubin Salissa klo 20.
 
    Ke 09.12.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 9.12. klo 19.

Keru-B-Movies: Mies ja alaston ase 3

19:00Mies ja alaston ase 3Sali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

David Zucker:
Mies ja alaston ase 3 (USA, 1991)
85 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
    To 10.12.2015 • Sali(K18) Liput 4e
Doc Lounge Joensuu: Kylmää kiveä – suomikiipeilyn tarina to 10.12. klo 19.

Doc Lounge Joensuu: Kylmää kiveä – suomikiipeilyn tarina

Kylmää kiveä on dokumenttielokuva suomalaisesta kiipeilystä. Lajista, jolla on pitkät juuret, mutta joka on vasta viime vuosina noussut suuren yleisön tietoisuuteen. Dokumenttissa historia kohtaa nykypäivän paljastaen suomikiipeilyn 60-vuotiaat kasvot. Miten kiipeilystä on tullut niin suosittua maassa, jossa ei ole ensimmäistäkään vuorta ja millaisia tarinoita ja henkilöitä matkalle mahtuu?

Esitys alkaa klo 19, liput 4€.

Traileri: vimeo.com/51588143
 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 14-21