Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Ke 01.03.2017(-S-) Vapaa pääsy

Kiertuemanagerina ympäri Suomea: Janne "Pööki" Hallenberg

Pööki on se tyyppi jolle soitetaan kun Rammstein on tulossa Suomeen ja tarvitaan ihminen bändin ja järjestäjän välille. Viime kesän Pööki kiersi Cheekin kanssa pitkin Suomea, sillä suomalaisten bändien tuotannot ovat kasvaneet niin isoiksi että kiertuemanageri tarvitaan mukaan. Mitä työ ylipäätään on ja miksi kiertuemanu tarvitaan? Mitä vinkkejä on tarttunut hihaan nuorille bändille?

Pööki Hallenberg Kerubin Rajakapteenin pirtissa keskiviikkona 1.3. klo 18 alkaen. Tilaisuus on osa Joensuun Popmuusikot ry:n Pumppu Pro- ja Joensuu Rock Academy –hankkeiden koulutustilaisuuksia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ennakkoilmoittaudu täällä.
 
    Ke 01.03.2017 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: Dirty Harry

19:00Dirty HarrySali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Don Siegel:
Dirty Harry (USA, 1971)
102 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
  Ke 01.03.2017 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin leffavisa

Kerubin leffavisa tulee mukanaan kinkkisimmät kysymykset elokuvamaailman ytimestä. Visa järjestetään Kerubin keittiössä noin klo 21 alkaen, heti Keru-B-Movies -näytöksen jälkeen. Palkintoina on mm. ruokalahjakortteja. Visamestarina toimii Kerubin oma Van Helsing, Sami Nousiainen.
 
    To 02.03.2017 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Musavisa alkaa Kerubin Keittiössä klo 21. Vapaa pääsy!
 
    Pe 03.03.2017 • Sali(K18) Liput 15e

Kauko Röyhkä Trio

22:00Kauko Röyhkä TrioSali
Kauko Röyhkä julkaisi joulukuussa albumin Aamuöiseen sateeseen, joka sisältää uusien kappaleiden lisäksi uusia sovituksia Röyhkän aikaisemmasta tuotannosta. Kokoonpanona levyllä ja tämän kevään keikoilla on Kauko Röyhkä Trio: Kauko Röyhkä (laulu ja kitara) Janne Riisiö (perkussiot) ja Mikko Hellström (kontrabasso). Kerubissa Röyhkä trioineen esiintyy perjantaina 3. maaliskuuta klo 22 alkaen.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.
 
    Pe 03.03.2017 • Kellari(K18) Liput 8e

Dimensio trance: Taival, Symon & Jay, akizEh

Fiktion vuoden 2017 ensimmäinen Dimensio-klubi Kerubissa vietetään trance-musiikin tahdissa ja ISOSTI, kun Joensuuhun saapuu maaliskuussa todella kovassa nosteessa olevat suomalaiset trance-tuottajat Taival sekä Symon & Jay.

Trancen suurilta nimiltä Armin Van Buurenilta ja Paul Van Dykilta maailmanlaajuista huomiota ja radiosoittoa saanut yhteistuotanto Aava on viimeisin luku näiden poikkeuksellisen lahjakkaiden suomalaisten musiikintuottajien tarinassa. Ja heidän musiikillista näkemystä meillä on etuoikeus todistaa maaliskuussa Joensuussa!

Tuottaja-gurujen lisäksi vieraaksemme saapuu Heinolasta dj akizEh. Trance Family Finland -yhteisön perustajajäsen, jonka ensikeikka oli kesällä 2013 Joensuussa Teatteriklubilla järjestetyissä Breath of Summer -bileissä. Bileissä, josta nykymuotoinen Fiktio sai alkunsa.

Dimension ilta Kerubin Kellarissa perjantaina 3.3. klo 23–04. Liput 6€ (ennakkoon Kerubin tiskiltä ja Fiktion jäsenille) / 8€ ovelta.
 
    La 04.03.2017 • Sali(K18) Liput 15e

Moonsorrow, Draugnim

22:00DraugnimSali
 MoonsorrowSali
Harvakseltaan kotimaassaan keikkaileva Moonsorrow kiertää maaliskuussa Suomea Jumalten aika Finland Tour 2017 -kiertueen merkeissä.

— Tässä sitä nyt ollaan, tuomassa Jumalten aikaa kuudelle eri paikkakunnalle kotimaassamme, joka on meille se kaikkein tärkein ja rakkain keikkakenttä. Valmistautukaa mahtipontisiin, kovaäänisiin sekä tunnelmaisiin iltoihin – Death to false folk metal!, yhtyeen Marko Tarvonen kommentoi.

Moonsorrowia lämmittelee synkkää pakanametallia esittävä ja kolme albumia julkaissut Draugnim.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

» draugnim.fifacebook.com/draugnim.official
» moonsorrow.comfacebook.com/moonsorrowofficial 
  La 04.03.2017 • Kellari(K18) Liput 5e

Lauantaidisco: DJ Panic

Kerubin Lauantaidisco ei hyydy talvellakaan. Musalinja on indiestä, popista ja rockista räppiin ja elektroniseen tanssimusaan saakka, astetta vaihtoehtoisemmalla otteella. Lauantaina 4. maaliskuuta dekkien takana häärii DJ Panic kavereineen.

Edukkaammat hinnat Kerubin kantiskortilla tarjolla klo 23–01 välillä, joten kannattaa saapua ajoissa! Ikäraja Lauantaidiscoon on 18 vuotta ja liput 4/5€ (alennettu hinta kantiskortilla). Kemmurun keikkaleimalla on discoon ilmainen sisäänpääsy! Kellarin ovet aukeavat klo 23 ja discot jatkuvat aamu neljään saakka.
 
    To 09.03.2017 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat kerran kuukaudessa uuden shown, täysin improvisoiden. Maaliskuun improilut järjestetään Kerubin Salissa torstaina 9.3. klo 20 alkaen. Tule ja tuo ystäväsikin torstai-illan improhupailuun. Eikä maksa mitään.
 
    Pe 10.03.2017 • Sali(K18) Liput 12e

Stepa, Laineen Kasperi

22:00Laineen KasperiSali
 StepaSali
Kotimaisen räpin ja hiphopin ystäviä hemmotellaan Kerubissa perjantaina 10. maaliskuuta, jolloin vieraaksemme saapuvat Stepa ja Laineen Kasperi. Laineen Kasperi on uransa pituuden puolesta jo skenen veteraaniosastoa, mutta mistään pappaosaston kehäraakista ei hänen kohdallaan todellakaan ole kyse. Kasperi julkaisi itsenäisyyspäivänä kiukkuista sanomaa sylkevän videon No Panik. Stepa puolestaan julkaisee uuden albumin Henget 24. helmikuuta. Esimakua albumilta on jo kuultu Kaunista ja hyvää -videon muodossa.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

» facebook.com/laineenkasperifacebook.com/Stepapalupa 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18