Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    To 08.12.2016 • Sali(K18) Liput 4e

Doc Lounge Joensuu: Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist

Huikeita maisemia, vauhdin huumaa ja vaarallisia tilanteita.

Jokainen hyppy, exit, voi olla viimeinen. Uskaltaisitko sinä hypätä kallion kielekkeeltä kohti tuntematonta: nauttia upeissa maisemissa tuulenviima hiuksissa ja vapauden tunne mielessä, mutta kuitenkin samaan aikaan tiedostaen, että jokainen hyppy on riski?

Dokumenttielokuvassa tutustutaan Ellen Brennaniin, yhteen maailman parhaista base-hyppääjistä. Vaarallisessa lajissa harrastajat heittäytyvät alas jyrkänteiltä laskuvarjo selässään. Brennan käyttää hypyissään myös liito-oravaa jäljittelevää pukua, jonka avulla hän kiitää Ranskan Alpeilla jopa 240:n kilometrin tuntivauhtia.

Dokumentti kuvaa rohkean naisen elämäntapaa henkeäsalpaavissa maisemissa. Brennan pohtii kameran edessä normaalin elämän mahdottomuutta ja suhdetta kuolemaan. Hypyissä on kauneutta, mutta kolikon kääntöpuolena on säännöllinen ystävien menettäminen. Kypärään kiinnitetyn kameran kuva syöksystä solien halki saa katsojankin pulssin kiihtymään ja herättää kysymyksen: Mikä saa ihmisen hyppäämään alas jyrkänteeltä tuulen armoille?

— Doc Lounge Helsinki

Näytöksessä on vieraana Anna Maria Pekkanen, joka toimii Finnish BASE Association ry:n puheenjohtajana.

Pekkanen aloitti kiipeilyharrastuksen veljiensä kanssa vähän alle parikymppisenä, ja on siitä lähtien kiivennyt hyvin aktiivisesti ympäri maailmaa. Vuonna 2012 hän aloitti laskuvarjourheilun Kuopion Laskuvarjourheilijoissa ja huomasi pian mahdollisuudet yhdistää kiipeilyä sekä hyppäämistä, joten eteneminen BASE-hyppäämiseen oli luonnollinen valinta. Vuonna 2014 hän aloitti BASE-hyppäämisen Sveitsissä ja jäi myös asumaan sinne.

Ohjaus: Kristoffer Hegnsvad
Kesto: 62 min
Kieli: englanti, ei suomenkielistä tekstitystä
Tanska / Ranska 2015
Traileri: www.vimeo.com/141158360

Liput 4€, Kerubin kantiskortilla ilmainen! Lipunmyynti Kerubissa alkaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Näytös alkaa klo 18.
 
    Pe 09.12.2016 • Sali(K18) Liput 25e

Amorphis Eclipse 10th Anniversary

22:00Amorphis Eclipse 10th AnniversarySali
Amorphis kiertää syksyn aikana Eurooppaa Eclipse-albumin kymmenvuotismerkkipäivän johdosta. Konsertissa yhtye esittää albumin kokonaisuudessaan, lisäksi settiin lupaillaan kappaleita myös Silent Waters ja Skyforger -albumeilta.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 23€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» amorphis.netfacebook.com/amorphis 
    Pe 09.12.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

International Christmas Party

Free entrance with the Kerubi regulars' card and ESN membership card! The party starts at 11PM and lasts all night until closing time at 4AM. Coat room fee 2,50 €
 
    La 10.12.2016 • Sali(-S-) Liput 12e

Musta Jooga goes Kerubi

Tule tervehtimään pimeää puoltasi toiselle kuukausittaiselle jooga-tunnille Kerubin salissa. Luvassa on ohjattu rauhalliseen tahtiin etenevä joogatunti synkemmän musiikin parissa. Jooga-asennot avaavat kehoa ja syvä hengitys rauhoittaa mielen. Tummansävyinen musiikki siivittää harjoituksen ja auttaa huomion kääntymään omaa voimaa kohti.

Tämä joogaharjoitus sopii kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen tummemmissa puitteissa. Tunti sopii erinomaisesti ensikertalaisille, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Olet tervetullut paikalle omana itsenäsi, olipa tyylisi mikä tahansa joogista, gootista hevariin tai punkkariin. Rautakanget ovat oikein tervetulleita.

Mukaan tarvitset rennot vaatteet ja alustan, esim. jumppamaton. Muutama extramatto löytyy lainaksi, varaa matto jooga@sunahonlaita.fi

Ei ennakkoilmoittautumista. Ovet avautuvat puoli tuntia ennen harjoitusta. Olethan ajoissa, ovi sulkeutuu tasan klo 13.

Hinta on 10/12€. Alennushinta opiskelijoille, työttömille, Kerubin Kantislaisille ja Popmuusikoiden jäsen. Maksu käteisellä ohjaajalle ennen tunnin alkua. Tunnin ohjaa Satu Malinen.

Musta Joogaa harjoitetaan läpi talven Kerubilla lauantaisin kerran kuukaudessa. Tuntien teema ja musiikki vaihtelee joka kerta. Musatoiveita voit laittaa eventin seinälle! Tulevat päivämäärät: 14.1., 18.2., 11.3., 8.4. ja 13.5.

Liity mukaan #mustajooga yhteisöön Facebookissa.
 
    La 10.12.2016 • Sali(K18) Liput 20e

CMX

22:00CMXSali
CMX tekee joulukuussa kymmenen keikan kiertueen. Kuljettuja teitä, harvemmin kuultuja lauluja 2016 -kiertue pysähtyy Kerubissa lauantaina 10. joulukuuta.

Viime vuoden joulukuussa CMX teki minikiertueen, jossa yhtye esitti laajasta tuotannostaan harvemmin livenä kuultuja lauluja. Kaikki keikat myytiin ennakkoon loppuun. Tänä vuonna yhtye laajentaa konseptia kahdeksaan kaupunkiin. Yllätyksiä, harvinaisuuksia ja tuskin ikinä livenä toteutettua materiaalia on luvassa runsaasti koko uran varrelta.

Kiertueella yhtye juhlistaa marraskuussa ilmestyvän Cloaca Maxima III -kokoelman julkaisua. Kokoelmalla on mukana mm. ennen julkaisematonta materiaalia kuluneen vuosikymmenen ajalta, sekä neljä uutta raitaa.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» cmx.fifacebook.com/cmx.virallinen 
    La 10.12.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Lauantaidisco: DJ Hazy Daze

Kerubin Lauantaidisco ei hyydy talvellakaan. Musalinja on indiestä, popista ja rockista räppiin ja elektroniseen tanssimusaan saakka, astetta vaihtoehtoisemmalla otteella. Lauantaina 10. joulukuuta dekkien takana häärii DJ Hazy Daze.

Edukkaammat hinnat Kerubin kantiskortilla tarjolla klo 23–01 välillä, joten kannattaa saapua ajoissa! Ikäraja Lauantaidiscoon on 18 vuotta ja liput 4/5€ (alennettu hinta kantiskortilla). Illan Salin keikkalipulla jatkossakin discoon ilmainen sisäänpääsy! Kellarin ovet aukeavat klo 23 ja discot jatkuvat aamu neljään saakka.
 
    Ti 13.12.2016 • Sali(-S-) Vapaa pääsy

Some-markkinointikoulutus: Valtteri Lindholm / Varusteleka

Joensuun Popmuusikot ry:n Pumppu Pro- ja Joensuu Rock Academy -hankkeet tuovat taas Suomen huippunimiä kouluttamaan pohjoiskarjalaisia muusikoita ja alan yrityksiä.

Varustelekan markkinointi on rohkeaa ja se erottuu joukosta. Sosiaalisen median hyödyntäminen on tärkeä osa heidän liiketoimintaansa ja he osaavat sen hyvin. Valtteri Lindholm on Varustelekan perustaja ja omistaja. Hän käy koulutuksessaan läpi yritysten mahdollisuuksia hyödyntää sosiaalista media ja Varustelekan tapaa toteuttaa mm. Facebook-markkinointia. Aiheita käydään läpi käytännön vinkkien ja hyvien esimerkkien kautta, rahasummia tai käyttäjämääriä salaamatta. Koulutus käy niin konkareille kuin alkutaipaleella oleville; tarjolla oikeita, hyödyllisiä neuvoja some-markkinoinnin maailmasta!

Valtteri Lindhom Kerubin Salissa tiistaina 13. joulukuuta klo 15. Tilaisuus on ilmainen ja ikärajaton, ilmoittaudu täällä.
 
  Ke 14.12.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: Trading Places

19:00Trading PlacesSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

John Landis:
Trading Places (USA, 1983)
116 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
    To 15.12.2016 • Sali(-S-) Vapaa pääsy

Anssi Nykänen: Rumpuklinikka

Joensuun Popmuusikot ry:n Joensuu Rock Academy –hanke aloittaa soittoklinikoiden sarjan. Ensimmäisenä Joensuuhun saapuu rumpali Anssi Nykänen. Koulutus on ilmainen ja ikärajaton. Koulutukseen voit ilmoittautua täällä.

Anssi Nykänen on yksi maamme työllistetyimmistä rumpaleista, tyylikäs joka paikan rytmihöylä sekä arvostettu soittaja. Nykäsen skaala ulottuu iskelmästä, popin, rockin ja rhythm & bluesin kautta improvisoivaan rytmimusiikkiin, varsinkin riuskaa otetta vaativaan funk- ja beatjazziin. Hän lienee suomalaisista nykymuusikoista käytetyin sessiorumpali, ja levyttänyt kaikista muusikoista viidenneksi eniten soittaen Gramexin mukaan yli 5 000 kappaleella. Lavoilla Nykänen on näyty kokoonpanoissa Nylon Beatista Kummeliin, Pekka Pohjolan bändistä Paula Koivuniemen orkesteriin ja Wöyh! -yhtyeestä.

Nykänen on tunnettu myös musiikillisesta tietämyksestä, positiivisuudesta ja puheliaisuudesta. Tämä rumpukliniikka tulee siis varmasti pitämään sisällään myös paljon tarinaa musiikin maailmasta!

Anssi Nykäsen rumpuklinikka Kerubin Salissa torstaina 15. joulukuuta klo 18. Tilaisuus on ilmainen ja ikärajaton.
 
    To 15.12.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa Kerubin keittiössä klo 21. Vapaa pääsy!
 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18