Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–19
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    La 30.07.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Lauantaidisco: Dj Nästi

Kerubin Lauantaidisco tanssittaa myös kesällä! Soitossa on sitä viileintä kesämusaa aina räpin ja popin kautta discoon, rokimpaan ja elektronisempaan tanssisoundiin! Lauantaina 30.7. dekkien takana häärii DJ Nästi.

Lauantaidisco joka kesälauantai klo 00–04 Kerubin Kellarissa. Liput 5€, Kerubin kantiskortilla 4€.
 
    Pe 05.08.2016 • Sali(K18) Liput 10e

Radiopuhelimet

22:00RadiopuhelimetSali
"Moni voi rokata, mutta vain yksi voi olla kuningas, kirjoitti musiikkilehti Rumba aikoinaan Radiopuhelimista. Lausepari osuu maaliinsa, sillä tuskin kukaan uskaltaa kyseenalaistaa yhtyeen arvostettua asemaa kotimaisessa musiikkikentässä". Näin kirjoitimme Radiopuhelimien esittelytekstissä Ilosaarirockin verkkosivuilla tasan kymmenen vuotta sitten. Tämä pitää edelleen paikkansa. Radiopuhelimet saapuu funkkaavan melurockinsa kera Kerubille suoraan Suomen Oulusta perjantaina 5.8.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» radiopuhelimet.netfacebook.com/radiopuhelimet 
    Pe 05.08.2016 • Kellari(K18) Liput 8e

Club Nightshift #2: Blastromen LIVE + Fykth & Yei-T

Viime helmikuussa menestyksekkäästi järjestetty Club Nightshift tekee paluun perjantaina 5.8. Kerubin Kellariin! Kyseessä on retrofuturistinen klubikokokemus asianmukaisen musiikin ja visuaalisen elämyksen kohdatessa toisensa. Illan aikana kuullaan pääasiassa kasarihenkistä- ja vaikutteista elektronista musiikkia, joka toiminee muillekin kuin kyseisten musiikkityylien vannoutuneille kuulijoille.

Blastromen esiintyy nyt ensimmäistä kertaa livenä Joensuussa. Blastromen on Sami Koskivaaran ja Mika Rosenbergin vuonna 2003 perustettu projekti, joka sekoittaa musiikissaan vanhan koulun electroa, syntikoita ja modernia technoa Blastromenin musiikissa liikutaan tieteisfaktojen ja -fiktioiden kyllästämien teemojen äärellä, sekä tarttuvat melodiat ja vokooderilaualanta tekevät siitä mukaasentempaavaa ja ainutlaatuista.

Blastromenin live-esiintymisistä on vuosien saatossa kehittynyt todella ainutlaatuinen show, johon kuuluu musiikin mukaan ohjelmoidut valopuvut ledivaloineen. Harvinaista herkkua siis luvassa!

Tapahtumassa soittavat ainakin myös paikalliset Dj:t Fykth & Yei-T ja loput Dj:t varmistuvat lähiaikoina!

Liput 6/8€. Narikka 2,50€. Alennettu hinta myös ovelta Kerubin kantiskortilla tai Joensuun Popmuusikot ry:n ja Fiktio ry:n jäsenkortilla.

blastromen.comsoundcloud.com/blastromenyoutube.com/Blastromenblastromen.bandcamp.comfacebook.com/Blastromen
 
  Pe 12.08.2016 • Kellari(-S-) Liput 10e

Gospel-klubi: BluesTown Lights & Mikko Vaismaa

Gospel-klubi tarjoaa tänä vuonna laadukasta bluesia ja komiikkaa perjantaina 12.8. klo 20 alkaen. Gospel-klubille ei ole ikärajaa. Ennakkoliput (10€) myy holvi.com.

BluesTown Lights edustaa suomalaisittain harvinasta juurimusiikin genreä gospelin avaralla kentällä. Juureva kokonaisuus sopii erityisen hyvin Joensuun Kerubiin. Mikko Vaismaa puolestaan heittää Joensuun tunnetuimmalla standup-lavalla festivaalien hersyvimmän keikan. Tule nauramaan itsesi tärviölle.

gospelfestarit.fifacebook.com/bluestownlightsk-mikko.fi
 
    Pe 12.08.2016 • Sali(K18) Liput 15e

Turmion Kätilöt

22:00Turmion KätilötSali
Turmion Kätilöt on viime vuosina ennättänyt käydä muutamaankin otteeseen ilahduttamassa meitä joensuulaisia Kerubin keikoilla. Meno on aina taattua discojunttausta ja yhtyeen kuopiolainen industrial-metalli saa takuulla vipinää kinttuihin, saattaa hikikin tulla. Kätilöt Kerubin Salissa perjantaina 12.8.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» turmionkatilot.comfacebook.com/turmionkatilot 
    Pe 19.08.2016 • Sali(K18) Liput 17e

Dumari & Spuget

22:00Dumari & SpugetSali
Tuomari Nurmio tuo Dumari & Spuget -kokoonpanonsa Kerubille perjantaina 19.8. Nurmiosta ei oikein voi muuta todeta kuin että legendahan hän on jo eläessään.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 15€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» tuomarinurmio.fifb.com/Tuomari-Nurmio-248007190492 
    Pe 26.08.2016 • Sali(K18) Liput 14e

Martti Servo & Napander

22:00Martti Servo & NapanderSali
Miltäpä kuulostaa sellaiset kappaleet, kuin Maailman sinisin taivas, Mikä on kun ei taidot riitä tai vaikkapa Lätkän ihmemaa. Meistä ne kuulostaa siltä, että Joen Yön kuumimmat tanssit pidetään tänä vuonna Kerubin Salissa. Martti Servo tuo Napander-yhtyeensä tuolloin Kerubille. Keikka alkaa klo 22, joten ennätätte hyvin seikkailemaan läpi muun samaan aikaan vietettävän Joen Yön tarjonnan.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» marttiservo.comfacebook.com/marttiservojanapander 
    Pe 26.08.2016 • Kellari(K18) Liput 6e

Dimensio - Drum'n'Bass: Random Heroes, MC Cypha, Hitdogi

Drum'n'bass -illassa Joen Yössä klo 22–04 esiintymässä Random Heroes (Burma / HKI Jungle Mafia & Dj Abraham L.A.O.S), Mc Cypha (HKI Jungle Mafia) ja Hitdogi (Fiktio). Liput 6€, Fiktio ry:n jäsenille 5€.

facebook.com/randomheroesdnbsoundcloud.com/hitdogi
 
    Pe 09.09.2016 • Sali(K18) Liput 12e

Yona, Ihana Leijona

22:00Ihana LeijonaSali
 YonaSali
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» facebook.com/ihanaleijonayona.fi 
    La 17.09.2016 • Sali(K18) Liput 18e

Mokoma

22:00MokomaSali
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» mokoma.comfacebook.com/mokomamusic 

1 2 3 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 14–03(04), su 14–19