Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  To 27.11.2014 • Sali(K18)

Distress of Ruin, Mansana, Sparzanza (SWE)

21:00Distress of RuinSali
21:45MansanaSali
22:30Sparzanza (SWE)Sali
Ruotsalaiset hardrokkaaja ja modernin metallin lähettiläs Sparzanza saapuu Kerubiin marraskuussa! Bändillä löytyy takataskusta uuden Circle-albumin rullaavat kappaleet ja toki aiemmat Sparzanza-hitit. Bändi on pyörinyt Suomessa sen verran useasti, että härmän yleisö tietää mitä odottaa: superenergistä ja väkisin mukaan tempaavaa keikkaa tietenkin!
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia, opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
sparzanza.comfacebook.com/sparzanza
 
  To 27.11.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Yliopiston pikkujoulut Kellarissa 27.11.

Yliopiston pikkujoulut

Praxis ry:n järjestämät ainoat ja oikeat Yliopiston pikkujoulut valtaavat jälleen Kerubin Kellarin. Tänä vuonna viihteestä vastaavat kovan luokan ammattilaiset: aina yhtä ihanat Ylioppilasteatterin Improstaatit sekä uudenkarhea rytmiorkesteri Luokaton! DJ tanssittaa pikkujoulukansaa illan viimeisinä tunteina. Saattaapa pukkikin vilahtaa Kellarin yössä! Esitykset alkavat klo 22 ja juhlat jatkuvat nollaneljään.

Kannattaa vetää tonttulakit päähän ja pikkumustat ylle, sillä paras asu palkitaan Kerubin lahjakortilla!

Liput: 5€ ja 200:lle nopeimmalle luvassa hulvaton haalarimerkki! Ennakkolipunmyynti Carelian aulassa 26.11. klo 10-14 sekä 27.11. klo 10-14. Varaathan käteistä lipunostoon!

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 28.11.2014 • Sali(K18) Liput 12e
Ilta olohuoneessa -klubilla M.A. Numminen ja Pedro Hietanen

Ilta olohuoneessa: M.A. Numminen & Pedro Hietanen

21:00M.A. Numminen & Pedro Hietanen
Suosittu Ilta olohuoneessa -konserttisarja saa marraskuussa kunniavieraita. Kerubin lavalle nousevat suomalaisen musiikin suurmiehet M. A. Numminen ja Pedro Hietanen. Ilta alkaa kello 21 kaksikon haastattelulla elävän yleisön edessä. Haastattelija toimii Janne Sivonen. Konsertti alkaa kello 22. Tervetuloa kuuntelemaan tarinoita ja biisejä vuosien varrelta.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

 
  Pe 28.11.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Rytmikellari pe 28.11.

Rytmikellari: Black Bear Sound & RSR

Kellarissa soi perjantaina Jamaika! Rytmikellarin vieraaksi saapuvat Suomen aktiivisempiin DJ-ryhmiin kuuluva Black Bear Sound sekä Joensuun oma Riverside Rockers. Tarjolla on dancehallia, socaa hip hop -vaikuttein, reggaeta ja karibiavaikutteista rytmimusiikkia, joka tanssittaa taatusti!

Liput 4/5€. Alennus Kerubin kantiskortilla. Tanssit kestää klo 23-04.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 29.11.2014 • Sali(K18) Liput 14e

Nopsajalka

22:00NopsajalkaSali
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia, opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

nopsajalka.comfacebook.com/NopsajalkaOfficial
 
  La 29.11.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Lauantaidisco Kellarissa 29.11.

Lauantaidisco: DJ Kid Lo

Kaupungin isoimmat indietanssit joka lauantai Kerubissa! Discon talvikauden avajaisiin saapuu vieraaksi naistalenttia. Kellarissa vierailee yksi Suomen ajankohtaisimmista levynpyörittäjistä, DJ Kid Lo. Kid Lo on soittanut merkittävimmissä klubeissa ja tapahtumissa Adamsista Fredan Tivoliin ja Summer upiin asti. Kid Lo:n ja Hannan järjestämä ja suosittu Digital Love -klubi on pyörinyt Helsingissä kuukausittain. Kid Lo tulee tarjoamaan meille energisen ja laajan kattauksen raikasta juhlamusiikkia aina indiestä electroniseen tanssimeininkiin. Tuu fiilistelee!

Lauantaidisco klo 23–04. Liput 5 euroa + narikka. Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

Lauantaidisco Facebookissa.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 03.12.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 3.12.

Keru-B-Movies: A Scanner Darkly

19:00A Scanner DarklySali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Richard Linklater:
A Scanner Darkly / Hämärän vartija (2006 USA)
English. Suomenkieliset tekstitykset.

Elokuvan jälkeen Susiraja Metal Clubin isännöimä Guitar Hero -turnaus.

Tapahtuma Facebookissa
 
  To 04.12.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Joonatan Pitkänen Kerubin stand up -klubilla 4.12.

Kerubin stand up: Joonatan Pitkänen

20:00Joonatan PitkänenKellari
Kerubin stand up on ravintola Kerubissa pyörivä, komiikan nouseville nimille ja harrastelijoille suunnattu stand up -klubi. Open Mic -hengessä syntynyt ja hurjaan suosioon kohonnut klubi saa syksyllä pääesiintyjiksi ammattikoomikoita.

Joulukuun klubin pääesiintyjä on Joonatan Pitkänen. Lisäksi lavalle nousee suuri joukko harrastelijoita ja nousevia tähtiä. Showtime klo 20.

Kerubin stand up Facebookissa.

 
  Pe 05.12.2014 • Sali(K18) Liput 15e
Jukka Poika Kerubissa 5.12.

Jukka Poika

Reggaesuosikki Jukka Pojan keikka Kerubissa on osa Veikkauksen Kaveri mukaan -kampanjaa. Veikkauksen kortilla keikalle saa ostettua kaksi lippua yhden hinnalla! Kaveri mukaan -lippuja on myynnissä rajoitettu erä, joten ole nopea.

Kaveri mukaan -lipun ostat täältä. Tsekkaa samalla myös muiden kaupunkien Kaveri mukaan -keikat!

--
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ti 09.12.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen syksyllä! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat joka ilta uuden shown, täysin improvisoiden. Luvassa on hykerryttäviä hetkiä ja luokattomia laineja. Tule ja ylläty! Ei maksa mitään.

Klubi starttaa kello 20:00. Kesto noin 1,5 tuntia, väliaika. Vapaa pääsy.

 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Perjantaityylit klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18