Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Ke 01.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 1.4.

Keru-B-Movies: Batman Returns

19:00Batman ReturnsSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Tim Burton:
Batman Returns (USA, 1992)
126 min. English. Suomenkielinen tekstitys.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 03.04.2015 • Sali(K18) Liput 12e

22-Pistepirkko, Crooked Coil

22:00Crooked CoilSali
 22-PistepirkkoSali
22-Pistepirkko esiintyy pitkästä aikaa Joensuussa. Asko, Espe ja PK kiertävät huhtikuussa Suomea ilman sen erikoisempaa syytä, jollei soittamisen riemua ja yleisön pyyntöjä sellaisiksi lasketa. Yksi tämän maan kokeneimmista ja takuuvarmimmista yhtyeistä Kerubin Salin lauteilla perjantaina 3.4. Illan aloittaa joensuulainen, rosoisen säröistä psykedeliabluesia vääntävä Crooked Coil.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
crookedcoil.comsoundcloud.com/crooked-coil
22-pistepirkko.netfacebook.com/22pistepirkko
 
  Pe 03.04.2015 • Kellari(K18) Liput 10e
Gracias (kuva: Maria Moulud)

Korvaboostin pitkäperjantain bailut: Gracias, DJ Esgrove (Ruff Cut DJ's), DJ Nästi

Gracias on ehkäpä tämän maan suvereenein englanniksi räppäävä artisti. Grade on julkaissut kaksi kokopitkää albumia, yhden EP:n ja mixtapen. Uusin, kiitollisen vastaanoton saanut, Elengi-albumi ilmestyi toukokuussa 2014 ja sen kaikki biitit ja räpit ovat omaa tuotantoa.

Keikan jälkeen (klo 01 alkaen) pitkäperjantain bailuista vastaa Bassoradiosta ja helsinkiläisestä Ruff Cut DJ's -kollektiivista tunnettu DJ Esgrove. Luvassa monipuolista ja rytmikästä meininkiä aina räpistä funkybreaksiin ja discosta autenttiseen houseen ja erikoisremixeihin. Mies on itsekkin pitkänlinjan b-boy, joten tietää miten tanssilattialla joraavat saadaan viihtymään!

Liput: Kerubin kantiskortilla 5€, muutoin 10€. Graciasin keikan jälkeen liput 4/5€. Korvaboostin pitkäperjantain bailut Kerubin Kellarissa klo 23–04.

www.facebook.com/graciasmusic
www.facebook.com/djesgrovesoundcloud.com/dj-esgrove

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 04.04.2015 • Sali(-S-) Liput 5e
Indo Dream surf & travel -dokumentti Kerubin Salissa lauantaina 4.4. klo 19 alkaen.

Indo Dream

19:00Indo DreamSali
Indo Dream on Suomen ensimmäinen surf & travel -dokumentti. Se vie meidät suomalaisten surffaajien matkaan Indonesian aalloille avaten samalla myös ikkunan maan turismiin. Dokumentissa matkataan suosittuun turistikohteeseen Balille, ammattilaissurffaajien suosimaan kohteeseen Sumbawalle sekä kauemmas alkeellisempiin oloihin Sumballe ruuhkattomien aaltojen toivossa.

Dokumentti on myynyt kaksi näytöstä loppuun Helsingissä ja nyt joensuusta kotoisin oleva ohjaaja Jussi Korkeela tuo sen näytille Kerubiin. Salin ovet avataan klo 19 ja esitys alkaa klo 19:15.

Näytösliput 5 euroa, liput ovat ennakkomyynnissä Kerubin tiskillä ja mikäli lippuja jää niitä myydään ennen näytöstä myös Salin lämpiöstä. Lippuja on rajoitetusti, hanki omasi ennen kuin ne loppuvat. Näytös on ikärajaton.

Klo 23–04 jatkot Kerubin Lauantaidiscossa! Liput 4/5€. Indo Dream -leimalla/lipulla ilmainen narikka.

Tapahtuma Facebookissa
vimeo.com/105863919facebook.com/pages/Indodream/363861230439593
 
  La 04.04.2015 • Sali(K18) Liput 15e

Disco Ensemble

22:00Disco EnsembleSali
Disco Ensemble suuntaa huhtikuussa läpimurtoalbumi First Aid Kitin 10-vuotisjuhlan kunniaksi Suomen suurimmat kaupungit kattavalle klubikiertueelle. Juhlakiertueella Disco Ensemble soittaa First Aid Kit -albumin kokonaisuudessaan, sekä valikoituja kappaleita yhtyeen muilta levyiltä.

"Kuuntelin eilen First Aid Kitin, ja näin vuosien tauon jälkeen se kuulosti edelleen aika hyvältä. Siinä on sellaista sinisilmäisyyttä ja suoraviivaisuutta, jota ei ehkä enää pystyisi saavuttamaan. Levyä on helppo ja hauska soittaa livenä, sen verran paahtoa se on alusta loppuun. Pitänee kaivaa vanha kunnon ruskea lelusynakin jostain esille", Disco Ensemblen Miikka Koivisto kertoo.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
discoensemble.comfacebook.com/discoensemble
 
  La 04.04.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Kerubin Lauantaidisco 4.4. klo 23-04.

Lauantaidisco

Kerubin Lauantaidisco juhlitaan viikoittain Kerubin Kellarissa. Residenttinä toimii DJ Crosolli ja kuukausittain on luvassa myös erikoisvieraita. Musiikkilinja ulottuu tanssittavasta indiemusiikista popin ja rockin kautta räppiin. Pääasiassa soitamme musiikkia, mitä et muissa yökerhoissa tavallisesti kuule!

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 5€ + narikka (2,50€). Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

 
  Su 05.04.2015 • Sali(K18) Liput 20e

Neljä Ruusua

21:00Neljä RuusuaSali
Se näytti pitkään epätodennäköiseltä, mutta se tapahtui sittenkin. Neljä Ruusua palasi telakalta takaisin sorvin ääreen ja uuden Euforia -nimisen albumin helmikuussa. Yhtye kiertää ankaraa tahtia pitkin Suomea kevään aikana ja kotikenttäedun painoarvo testataan Joensuun Kerubissa sunnuntaina 5.4.

Huom! Koska keikkapäivä on sunnuntai, alkaa konsertti jo klo 21.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
neljaruusua.fifacebook.com/NELJARUUSUA
 
  Ti 07.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen keväällä! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat joka ilta uuden shown, täysin improvisoiden. Luvassa on hykerryttäviä hetkiä ja luokattomia laineja. Tule ja ylläty! Ei maksa mitään.

Klubi starttaa kello 20. Kesto noin 1,5 tuntia, väliaika. Vapaa pääsy.

 
  Ke 08.04.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Seminaari: Musa-alan tulevaisuus

12:00Musa-alan tulevaisuusSali
Millaisia ovat tulevaisuuden kuluttajat? Mitkä trendit ja ilmiöt tulevat vaikuttamaan musiikkialaan? 15/30 Researchin Pauli Komonen on sosiologi ja trendianalyytikko, jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat mm. nuoriso- ja alakulttuurit sekä populaarikulttuurin ilmiöt. Luennolla hän keskittyy tulevaisuuden kuluttajuuteen: elämäntapavalintoihin, viestinnän tapoihin, kulutuspreferensseihin, erilaisiin kohderyhmiin. Lisäksi tutustutaan uusiin ilmiöihin, jotka vaikuttavat musa-alan tulevaisuuteen.

Seminaari on ilmainen. Ilmoittautumiset täällä.

 
  Ke 08.04.2015 • Sali(K18)  
RajaSpeksi Kerubissa 8.4. klo 19–21.

RajaSpeksi

Tanssia, musiikkia ja improvisaatiota sisällään pitävä RajaSpeksi 2015 Kerubissa! Speksi on kokoillan interaktiivinen musiikkinäytelmä, jossa yleisö saa osallistua näytelmän kulkuun. Spekseissä yhdistyvät populaarikulttuuri, sketsiviihde ja improvisaatio aina ajankohtaishuumorista puujalkavitseihin.

Esitys alkaa klo 19, kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan. Ennakkoliput (käteisellä) myynissä Kerubin tiskillä, Levy-Eskoilla ja ISYY:n toimistolla. Liput 10€/12€/15€ (korkeakouluopiskelija / opiskelija, varusmies, eläkeläinen ym. / normaali hinta). Lisää speksistä: rajaspeksi.wordpress.com

Tapahtuma Facebookissa
 

1 2 3 4 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18