Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Pe 27.02.2015 • Sali(K18) Liput 13e
Moonsorrow, Sotajumala ja Inthraced Kerubissa perjantaina 27.2. klo 22 alkaen.

Metelliä Ilosaaressa: Inthraced, Moonsorrow, Sotajumala

22:00InthracedSali
 MoonsorrowSali
 SotajumalaSali
Pakanametallin ikihonka Moonsorrow kirjoittaa parhaillaan materiaalia myöhemmin tänä vuonna ilmestyvälle albumilleen. Kirjoitusinspiraatiota haetaan helmikuun aikana muutaman keikan verran Suomessa ja Kerubissa jytisee perjantaina 27. helmikuuta.

Sotajumala palasi pitkäksi vierähtäneeltä levytystauolta tammikuussa, julkaisten Raunioissa-pitkäsoiton ja yllättäen kaikki nousemalla albumilistalla peräti neljänneksi. Harvoin death metallilla synkistellään näin korkealla myyntilistoilla, mutta Sotajumalan tapauksessa kaikki kehut ja levymyynnit ovat täysin ansaittuja.

Illan aloittaa melodista äärimetallia soittava joensuulainen Inthraced, jonka keväällä 2014 ilmestynyt The Rising Chaos -EP keräsi runsaasti kehuja ympäri metallimediaa.

Kerubi järjestää burgeripuffetin keikkailtana klo 19–21. Burgeripuffet on seisova pöytä, johon on katettu Kerubin kuuluja burgereita ja asiaankuuluvia lisukkeita. Voit itse kasata burgerisi ja syödä niitä niin monta kuin mahaan mahtuu! Lue lisää täältä.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 11€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
sotajumala.commoonsorrow.com
facebook.com/Inthraced
 
  Pe 27.02.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Rytmikellari perjantaina 27.2. klo 23–04 Kerubin Kellarissa.

Rytmikellari: Selecta Andor, Riverside Rockers

Selecta Andorin ansiolista reggaemusiikin parissa on pitkä. Mies on toiminut MPV Soundin jäsenenä, Blaka Blaka Show -radio-ohjelman ja Reggae Stomp -klubien isäntänä, aktiivisena ja haluttuna keikkailijana ja myös suomireggaen uranuurtajan, Jukka Pojan, keikkakumppanina. Andorin vierailut Jamaikalla ja pitkä keikkailuhistoria takaavat asiantuntijuuden autenttiseen toimintaan. Andorin keikat ovat erittäin energisiä ja saumattoman dj-toiminnan lisäksi mies liekittää mikrofonillaan tanssikansan seuraavan tason hurmioon!

Selecta Andorin ohella iltaa vauhdittaa Joensuun ikioma Riverside Rockers – tuo kaupungin mainioin DJ-porukka. Levylautasilta tulee soljumaan Karibian ja Jamaikan rytmejä sellaisella tunteella, ettei tanssilattialla tarvitse möllöttää yksin.

Liput 5€, Kerubin kantiskortilla klo 23–00 ilmainen, tämän jälkeen 4€. Narikka 2,50€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 28.02.2015 • Sali/Keittiö(K18) Vapaa pääsy
Cinemare goes Kerubi lauantaina 28.2. klo 18:30 alkaen.

Cinemare goes Kerubi III

Cinemare suuntaa jälleen Kerubiin! Illan ohjelmassa on kaksi tanakkaa elokuvaa, Keittiön puolella Cinemaren DJ:t ja DJ Kuk Norris (HKI) soittavat asiaan kuuluvaa musiikkia vinyyleiltä. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Klo 18:30 Joël Séria: DON'T DELIVER US FROM EVIL
Ranska 1971 • 102 min • 16mm

The evil that young Catholic girls do!

Kahta luostarikoulua käyvää varhaisteinityttöä alkaa kiinnostaa enemmän alakerran ukon palvonta. Ja teini-ikähän on tunnetusti julmaa aikaa, varsinkin saatanan tyttärenä. Aikoinaan paljon paheksuntaa aiheuttanut harvinainen ja tunnelmallinen kauhudraama nähdään alkuperäisenä 16mm-filmikopiona! Katolinen kirkko saa sen verran paskaa niskaansa, että elokuva kiellettiin aikoinaan tekomaassaan Ranskassa jumalanpilkan vuoksi.

Klo 21:00 Franck Khalfoun: MANIAC
Ranska/USA 2012 • 89 min • Bluray

Cinemaressa vuonna 2006 näytetty William Lustigin Slasher-klassikko Maniac (1980) on parasta ikinä, mutta hieman yllättäen vuonna 2012 valmistunut remake on myös parasta ikinä! Yleensä hieman leppoisammista rooleistaan tunnettu Elijah Wood astuu alkuperäisversiossa Joe Spinellin esittämän Frankin verisiin saappaisiin. Katsoja pakotetaan Frankin pään sisään – koko elokuva nimittäin nähdään tappajan silmien kautta.

"Alkuperäisnimeä kantava Franck Khalfounin ohjaus on yksi parhaista ikinä tehdyistä uusintaversioista, ellei jopa paras."
— Sakari Määttä / Elitisti

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 28.02.2015 • Kellari(K18) Liput 5e
Kerubin Lauantaidisco 28.2. klo 23-04.

Lauantaidisco

Kerubin Lauantaidisco juhlitaan viikoittain Kerubin Kellarissa. Residenttinä toimii DJ Crosolli ja kuukausittain on luvassa myös erikoisvieraita. Musiikkilinja ulottuu tanssittavasta indiemusiikista popin ja rockin kautta räppiin. Pääasiassa soitamme musiikkia, mitä et muissa yökerhoissa tavallisesti kuule!

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 5€ + narikka (2,50€). Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ti 03.03.2015 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Kerubin Improklubi

Kerubin Improklubi hauskuuttaa jälleen keväällä! Joensuun Ylioppilasteatterin Improstaatit luovat joka ilta uuden shown, täysin improvisoiden. Luvassa on hykerryttäviä hetkiä ja luokattomia laineja. Tule ja ylläty! Ei maksa mitään.

Klubi starttaa kello 20:00. Kesto noin 1,5 tuntia, väliaika. Vapaa pääsy.

 
  To 05.03.2015 • Kellari(K18) Liput 12e

Kaarle Viikate & Marko Haavisto

21:00Kaarle Viikate & Marko HaavistoKellari
Marko Haaviston ja Kaarle Viikatteen yhteinen albumi oli asia, joka vain odotti toteutumistaan. Sen verran samoilla aaltopituuksilla artistien musiikki on tahoillaan liikkunut. Laulu tuohikorteista on 6.2. ilmestynyt miesten yhteisalbumi, tyylilajina luonnollisesti kitaravetoinen härmäiskelmä.

Huom! Keikka järjestetään Kerubin Kellarissa ja se alkaa jo klo 21.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/KaarleViikateOfficial
 
  Pe 06.03.2015 • Sali(K18) Liput 16e

Stam1na, Morbid Evils

22:00Morbid EvilsSali
 Stam1naSali
Maaliskussa tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Stam1na julkaisi omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa. Kymmentä kulunutta vuotta muistellaan kevään aikana Con Amore -kiertueella – luonnollisesti myös Kerubi kuuluu kevätkiertueen pysäkkeihin.

Illan aloittaa mm. Rotten Soundista tutun Keijo Niinimaan luotsaama Morbid Evils, jonka ensimmäinen täyspitkä In Hate With The Burning World ilmestyy sopivasti Kerubin keikkapäivänä. Nähtäväksi jää, tapaammeko Morbid Evilsin 10-vuotissynttäreillä Kerubissa vuonna 2025.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
morbidevils.bandcamp.comfacebook.com/MorbidEvils
stam1na.comfacebook.com/Stam1naOfficial
 
  Pe 06.03.2015 • Kellari(K18) Liput 10e
Korvaboosti-klubi 6.3.: Tuuttimörkö, DJ R1, DJ:t Hazy Daze & Alpha Awon

Korvaboosti-klubi: Tuuttimörkö, DJ R1, DJ:t Hazy Daze & Alpha Awon

Perjantaina 6. maaliskuuta Korvaboosti tarjoaa koko illan pirskeet! Lavan ottaa puoliltaöin haltuun Tuuttimörkö ja keikan jälkeen tansseista vastaa aina mahtava DJ R1 (aka Righterous) (Sfäär, ROI). Alkuillan räbät tarjoaa DJ:t Hazy Daze ja Alpha Awon. Korvaboosti-klubi Kerubin Kellarissa 6.3. klo 23–04.

Liput Kerubin kantiskortilla 5€. Ilman kantiskorttia 10€. Keikan jälkeen liput 4/5€. Narikka 2,5€. Liput ennakkoon Levy-Eskoilta ja Kerubin tiskiltä.

www.facebook.com/Tuuttimorko
www.facebook.com/DJR1officialsoundcloud.com/righteousounds

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 07.03.2015 • Sali(K18) Liput 12e

Ilja Teppo, Eva & Manu

22:00Ilja TeppoSali
 Eva & ManuSali
Pitkä matka on kuljettu siitä, kun Eva Louhivuori ja Emmanuel ''Manu'' Laudic pakkasivat instrumentit matkailuautoon ja lähtivät kiertämään Eurooppaa musiikkia tehden. Syksyllä ilmestynyt Cinnamon Hearts -albumi on ollut niin arvostelu- kuin myyntimenestys. Evan ja Manun edellinen konsertti Joensuun Teatteriravintolassa myytiin loppuun sen verran pikaisesti, että kehotamme kaikkia tälle keikalle suuntaavia ostamaan ennakkoliput ajoissa.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
evamanu.comfacebook.com/evamanumusic
 
  To 12.03.2015 • Sali(K18) Liput 18e

Ismo Alanko

21:00Ismo AlankoSali
Ismo Alanko yhtyeineen tekee keväällä 2015 kymmenen konserttia sisältävän kiertueen, jolla tulemme kuulemaan vanhojen hittien ja harvinaisuuksien lisäksi myös uusia kappaleita syksyllä ilmestyvältä albumilta. “Soitamme ensi kertaa uusia kappaleita livenä, ja suuntaamme suoraan keikoilta studioon. Fiilis on kertakaikkiaan erinomainen”, kommentoi Alanko tulevia keikkoja.

Yhtyeen kokoonpano: Ismo Alanko (laulu, kitara, koskettimet), Joakim Berghäll (puhaltimet, laulu), Jussi Jaakonaho (kitara, laulu), Mikko Mäkelä (basso, laulu), Juho Viljanen (puhaltimet, koskettimet, lyömäsoittimet, laulu) ja Niko Votkin (rummut, lyömäsoittimet, laulu).

Huom! Konsertti Kerubin Salissa alkaa jo klo 21.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
ismoalanko.comfacebook.com/ismoalanko
 

1 2 3 4 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18