Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Ke 23.04.2014 • Kellari(K18) Vapaa pääsy

Keikkamyynti ja talous -seminaari

Huhtikuun Pumppu-seminaarissa keskitytään keikkamyyntiin ja keikkojen talouteen. Puhumassa ovat keikkamyyjät Feniks Willamo Fullsteam-yhtiöstä, Mikko Varjamo My Music Agencylta sekä Juha Lassila Piikkikasvilta. Seminaarissa keskitytään siihen miten keikkamyyjän saa, mitä keikkamyyjä tekee on ja miten niistä keikoista voisi saada rahaa. Lisäksi seminaarissa avataan kiertueiden budjettia.

Seminaari klo 12, vapaa pääsy. Ilmoittautuminen täällä.

 
  Ke 23.04.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Hyvä jätkät -klubi 23.4. klo 18 alkaen.

Hyvä Jätkät! -klubi: Verkkosukkahousu, OJJ, Väinö Rinne & Max Beans

18:00VerkkosukkahousuSali
 OJJSali
 Väinö Rinne & Max BeansSali
Huhtikuun Hyvä Jätkät tarjoaa erittäin mielenkiintoisen kattauksen nousevaa, paikallista musiikkia. Verkkosukkahousu soittaa kiivasta tyttöpunkkia hieman uuden aallon hengessä, Chipmusic-artisti OJJ tykittää kasibittistä elektroa omaperäisellä staililla ja Väinö Rinne & Max Beans soittaa energistä akustisen hip hopin ja reggaen yhdistelmää. Klubi on ilmainen ja ikärajaton.

Tuoreille yhtyeille suunnatulla Hyvä Jätkät -klubilla syksyn 2013 ja kevään 2014 aikana esiintyneistä bändeistä valitaan 3-8 osallistujaa 2.5. järjestettävään finaaliin, jonka voittaja pääsee esiintymään kesän 2014 Ilosaarirockiin.

soundcloud.com/verkkosukkahousu
odjj.bandcamp.com/album/retro-future-pulse
https://soundcloud.com/rinnejabeans
 
  To 24.04.2014 • Sali(K18) Liput 4e
Näin unta elämästä Kerubissa 24.4.

Doc Lounge Joensuu: Näin unta elämästä

19:00Näin unta elämästäSali
Huhtikuun elokuvana nähdään Kovasikajuttu-ohjaaja Jukka Kärkkäisen ja Sini Liimataisen itsemurhaa käsittelevä dokumenttielokuva Näin unta elämästä. Elokuva raottaa hiljaisuuden verhoa, joka liittyy suomalaisiin itsemurhiin. Dokumentissa itsemurhan kokeneet läheiset sekä itsemurhaa yrittäneet puhuvat vaikeasta aiheesta henkilökohtaisesti ja avoimesti.

Näytöksessä on paikalla elokuvassa esiintyvä joensuulainen Antti.

Kerubin oma elokuvaklubi Doc Lounge Joensuu tuo näytille parhaimmat tuoreet dokumenttielokuvat maailmalta. Kerubin Salissa leffanäytöksiin voi napata mukaan vaikkapa herkullisen burgerin tai kylmän juoman. Elokuvan jälkeen Keittiössä ainoa ja oikea Kerubin musavisa.

Jukka Kärkkäinen, Sini Liimatainen
NÄIN UNTA ELÄMÄSTÄ (Suomi 2014)
77 min - Suomi

Doc Lounge Joensuu Facebookissa

Tapahtuma Facebookissa
 
  To 24.04.2014 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy
Kerubin musavisa to 24.4.

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on ilmainen sisäänpääsy, hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu ja loistavat palkinnot (keikkalippuja ja kylmiä juomia). Visan vetää ainut ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa klo 21. Vapaa pääsy.

Musavisa Facebookissa.

 
  To 24.04.2014 • Sali/Kellari/Keittiö(K18) Liput 8e
Solonen ja Kosola Kerubissa 24.4.

8-appro: Solonen & Kosola

00:30Solonen & KosolaSali
Legendaarinen vapun aloittaja 8-appro tuo Kerubiin Suomen kovimman rapduon Solonen & Kosola. Räpin suomenmestarit jos eivät yleisöä kuumaksi, niin ei sitten kukaan. Homma on todettu niin Ilosaarirockissa kuin Kerubin loppuunmyydyllä Rokumentti-klubilla viime vuonna, Solonen & Kosola hoitaa! Vaikka vihaisit hop hopia, niin näistä veijareista et voi olla pitämättä!

8-approa vietetään Kerubissa koko talon bileissä klo 22-04. Solonen & Kosola esiintyy Salissa ja Kellarissa Kerubin DJ:t tanssittavat approkansaa. Elä jätä väliin!

Liput 8e. Lippuja saa ovelta. Ennakkomyynti Carelialla:

17.04. klo 11-13
22.04. klo 11-13
23.04. klo 10-14

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 25.04.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Kellopeliappelsiini Kerubin leffaklubilla 25.4.

Keru-B-movies: Kellopeliappelsiini

18:00KellopeliappelsiiniSali
Kerubin leffaklubi Keru-B-movies esittää maailman kenties hienoimman ohjaajan Stanley Kubrickin mestariteoksen Kellopeliappelsiini perjantaina 25.4. Elokuva herätti graafisella väkivallallaan ilmestyessään valtavan kohun ja se jopa vedettiin elokuvateattereista. Sittemmin elokuva on kohonnut yhdeksi elokuvahistorian suurimmista teoksista, joka on vaikuttanut populaarikulttuurin kuvastoon voimakkaasti.

Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Stanley Kubrick:
Kellopeliappelsiini (1971 UK/USA)
K18 * 138 min * English, suomenkielinen tekstitys

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 25.04.2014 • Sali(K18) Liput 12e

Ilta olohuoneessa: Kauko Röyhkä

21:00Kauko RöyhkäSali
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 25.04.2014 • Kellari(K18) Liput 4e
PerjntaiTyylit Kerubin Kellarissa 25.4.

PerjantaiTyylit

Kerubin Kellarin jokaperjantainen klubi PerjantaiTyylit tarjoaa kiihkeää rytmimusiikkia hip hopista discoon, indiepopista rockiin ja jamaikarytmeistä funkkaaviin tanssibiitteihin. Uutta ja vanhaa bilemusaa yllättävin kääntein ja kaikilla mausteilla ilman soittolistoja. Perjantaina 25.4. rytmeistä vastaa DJ Nästi

PerjantaiTyylit klo 23-04. Klo 23-24 pelkällä narikalla sisään!

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 26.04.2014 • Kellari(K18) Liput 4e
Lauantaidisco Kellarissa 16.4.

Lauantaidisco

Kaupungin isoimmat indietanssit joka lauantai Kerubissa! Lauantaidiscon musiikkilinja ulottuu ajankohtaisesta indiemusiikista popin, rockin ja vaihtoehtoisemman tanssimusan kautta räppiin klassikoita unohtamatta. Tiskin takana ainoa oikea DJ Crosolli. Jos kaipaat vaihtelua valtavirtayökerhojen muovisiin hittiputkiin, niin Lauantaidiscossa pääset huttua karkuun.

Voit vaikuttaa illan sisältöön linkkaamalla toivebiisejä Lauantaidiscon Facebook-sivulle tai -eventtiin. Viisi osuvinta toivetta palkitaan viikottain vaparilla (+avec).

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 4 euroa + narikka.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 30.04.2014 • Sali(K18) Liput 4e
Kerubin Wapputanssit 30.4.

Kerubin Wapputanssit

Vappuaattona Kerubissa tanssataan suomiswingin tahdissa. Kerubin Salissa järjestetään kylän komeimmat iskelmätanssit 50-luvun hengessä. Slipoverit ja pallomekot päälle, liukkarit jalkaan ja parketille pyörähtelemään!

Tansseista vastaavat mm. We Love Helsingin -iskelmätansseista, Lavatanssit-klubilta, Radio Helsingin Iskelmäiltama-ohjelmasta tutut Vesa Yli-Pelkonen ja Mikko Matlar.

Kaksikko kaivaa levylaukuistaan tanssittavimmat suomalaiset levytykset jazziskelmän, rock'n'rollin, twistin, lattarin ja ehkä disconkin puolelta. Suomessa ei 50-, 60- tai 70-luvuilla ole tehty montaakaan hyvää tanssi-iskelmää, jota jompikumpi näistä dj:stä ei omistaisi levyllä, joten Kerubin Wapputanssit tarjoaa unohtumattoman matkan laadukkaan ja harvinaisen Suomi-iskelmän maailmaan.

Liput ennakkoon 4 euroa ja ovelta 6 euroa. Viime vuonna Wapputanssit myytiin ennakosta loppuun, joten suosittelemme hankkimaan piletit ennakkoon. Tanssit kestävät klo 21-04.

 

1 2 3 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen koodit toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Perjantaityylit klo 23-04, liput 4€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 4€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04)