Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–19
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    To 26.05.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Kevätkauden viimeinen musavisa Kerubin keittiössä klo 21. Vapaa pääsy.
 
    Pe 27.05.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Kerubin stand up: Mikko Vaismaa

Kerubin stand up on ravintola Kerubissa vuodesta 2013 lähtien pyörinyt, kovaan maineeseen ja suosioon noussut stand up -klubi.

Helmikuun klubin pääesiintyjä on Mikko Vaismaa. Mikko on vuoden 2007 stand up -koomikko tulokas. Hän on jyväskyläläinen koomikko, jolle komedia on elämää ja elämä on sellaista kuin kolmen lapsen isällä usein on. Mikon komiikka on ilmeikästä, rytmikästä ja joskus ajatuksia herättävää. Mikolle komiikka on kokonaisvaltainen kokemus, joka tuntuu ja näkyy sormenpäissä asti.

Pääesiintyjän lisäksi Kerubin Kellarin lavalle nousee joukko muita koomikoita. Showtime klo 20, ovet avataan klo 19.30. Liput 5€.

k-mikko.fifacebook.com/StandUpKoomikkoMikkoVaismaa
 
    Pe 27.05.2016 • Sali(K18) Liput 10e

Amoral, Inkvisitor

22:00InkvisitorSali
 AmoralSali
Kuusimiehiseksi orkesteriksi kasvanut Amoral julkaisi seitsemännen albuminsa In Sequence helmikuussa. Kolmen kitaristin ja kahden laulajan voimin yhtyeen soundi onkin paisunut massiiviseksi keitokseksi, jossa riittää nyasseja ihasteltavaksi. Kuunnelkaapa kuusiminuuttinen jyräys Rude Awakening.

Illan aloittaa klo 22 jyväskyläläinen thrash metal-yhtye Inkvisitor, joka julkaisi Dark Arts of Sanguine Rituals -albuminsa helmikuussa. Inkvisitorilla tapporiffit raapii ja meno on hurjaa!
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» inkvisitor.comfacebook.com/inkvisitorband
» amoralweb.comfacebook.com/amoralweb 
    Pe 27.05.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Pitkät kalsarit -indiedisco

Pitkät kalsarit -indiedisco tarjoilee indiepopin ja -rockin kiinnostavimmat uutuudet sekä tunnetut ja unohdetut indieklassikot. DJ This Charming Manin isännöimä klubi ottaa suojelukseensa nämä musiikillisesti tärkeät strategiset alueet. Kalsareissa, hipstereissä tai ilman. Come as you are. Pitkät kalsarit – se nynnyin disco.

Styles: indiepop / indierock / electropop / new wave.

Pitkät kalsarit -indiedisco klo 23–04, liput 4/5€ + narikka. Salin keikkalipulla ilmainen sisäänpääsy.
 
    La 28.05.2016 • Kellari(K18) Liput 5e

Lauantaidisco: DJ:t Nästi & Hazy Daze

Astetta vaihtoehtoisempaan juhlamusiikkiin painottuva Kerubin Lauantaidisco pidetään Kerubin Kellarissa myös keväällä, joka lauantai klo 23–04. Lauantaina 28. toukokuuta Lauantaidiscon dekkien takana häärivät DJ:t Nästi & Hazy Daze.

Liput 5€, Kerubin kantiskortin haltijoille 4€. Narikka 2,50€.
 
    Pe 03.06.2016 • Kellari(K18) Liput 8e

Kesäkauden startti: Lord Est

00:00Lord EstKellari
Koulut juhlistetaan päättyneiksi ja Kellarin kesäkausi alkaneeksi kovilla tanssibailuilla perjantaina 3.6., jolloin lavalla nähdään Lord Est, jonka jälkeen DJ KerOne ottaa meiningit ja kesämusat haltuun!

Lord Est on Tampereelta kotoisin oleva pitkänlinjan rytmimusiikkiartisti, jonka tunnistettava oma persoonallinen soundi ammentaa vaikutteita pääosin Karibian dancehall, soca- ja reggaerytmeistä. Mielenkiintoisen vivahteen kappaleisiin tuo Lord Estin vahva suomalainen näkökulma ja oivaltavat sanoitukset. Lord Estin uusin single Ralleissa feat. Peris julkaistiin maaliskuussa.

Liput keikalle 6/8€ ja keikan jälkeen bileisiin saapuville noin klo 01 liput 4/5€.

» lordest.comfacebook.com/lordest.lesti 
    La 04.06.2016 • Saari(K18) Peruttu

Joensuu Hop Pop -festivaali

Tapahtuma on peruttu: tiedote

Lippunsa ennakkomyynnistä lunastaneille palautamme lipun hinnan täysimääräisenä. Ostohinta palautetaan lippua vastaan siitä paikasta, josta lippu on hankittu.

Lisätietoja www.facebook.com/JoensuuHopPop
 
  To 09.06.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: Tappava Ase

19:00Tappava AseSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Richard Donner:
Tappava Ase (USA, 1987)
110 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
  To 09.06.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin leffavisa

Kerubin leffavisa tulee mukanaan kinkkisimmät kysymykset elokuvamaailman ytimestä. Visa järjestetään Kerubin keittiössä n. klo 21 alkaen, heti Keru-B-Movies -näytöksen jälkeen. Palkintoina on mm. ruokalahjakortteja. Visamestarina toimii Kerubin oma Van Helsing, Sami Nousiainen.
 
    Pe 10.06.2016 • Sali(K18) Liput 10e

Tanssiorkesteri Lossimies

23:00Tanssiorkesteri LossimiesSali
Parasta suomalaista discoa jo vuodesta 1993. The best Finnish disco since 1993. Näin kuvailee Tanssiorkesteri Lossimies itseään Facebook-sivuillaan, ja tuohan on täysin totta! Lossimies saapuu Kerubin Saliin tanssittamaan perjantaina 10.6. Keikka alkaa kesäajan mukaisesti klo 23, joten ennätätte paikalle kauempaakin terassikierrokseltanne.

Samaisena iltana tapahtuu Kerubilla muutoinkin. Kerubin yläkerran Sortavala-kabinetin puolelle rakentuu baarimme 5-vuotissynttäreillä keväällä kansaa hullaannuttanut Entisten nuorten Lauantaidisco. Levysoittimen takana hääräävät DJ Petri Varis, DJ Salama ja Mc Salis. Entisten nuorten Lauantaidisco soi klo 22 alkaen aina klo 02 saakka.

Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» facebook.com/Lossimies 

1 2 3 4 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 14–03(04), su 14–19