Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Ke 22.10.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 22.10.

Keru-B-Movies: Beetlejuice

19:00BeetlejuiceSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Ke 22.10. Vuorossa on Tim Burtonin hervoton kauhukomedia!

Tim Burton:
Beetlejuice (1988 USA)
92min. English

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 24.10.2014 • Sali(K18) Liput 12e
Ilta olohuoneessa -klubilla Phil Baker & Trevor Hensley

Ilta olohuoneessa: Phil Baker & Trevor Hensley

21:00Phil Baker & Trevor HensleySali
Ilovaarirock Special

Suosittu Ilta olohuoneessa -konserttisarja saa ensimmäiset kansainväliset vieraansa lokakuussa. Kerubin Saliin saapuvat Phil Baker ja Trevor Hensley. Baker tunnetaan Uriah Heep Legends -kokoonpanosta. Trevor on veljensä Ken Hensleyn kanssa esiintynyt useasti Suomessa ja saapuu nyt Kerubiin.

Ilta alkaa kello 21 Trevorin ja Philin haastattelulla. Haastattelija toimii Janne Sivonen. Konsertti alkaa kello 22. Tervetuloa kuuntelemaan tarinoita ja biisejä vuosien varrelta.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

philbaker.org.uktrevorhensley.co.uk
 
  Pe 24.10.2014 • Kellari(K18) Liput 9e
Dimensio-klubilla Milla Lehto pe 24.10.

Dimensio: Milla Lehto

Keväällä startannut Dimensio-klubi jatkaa uusissa ulottuvuuksissa lokakuussa, kun Fiktio ry ja Futuristics laittavat hynttyyn yhteen ja tuovat Kerubiin Suomen ehdottomasti kuumimman tech-house dj:n: MILLA LEHDON!

Kerubin kellarissa kuulemme illan aikana muutenkin laadukkaan kattauksen housesoundia! Millaa lämmittämässä ovat Fiktion timanttiset housemiehet Francis23, Curry ja Hitboogie, joten odotettavissa on ehdottomasti syksyn maukkaimmat bileet!

Lämpimästi tervetuloa!

Kerubin Kellari klo 22-04. Ennakkoliput 6€ (liput myy Cafe, Bar & Nightclub Muru) ja ovelta 9€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 25.10.2014 • Sali(K18) Liput 15e

Irina

22:00IrinaSali
Emma-palkittu ja hurjan suosittu Irina julkaisi viidennen albuminsa vuonna 2013 ja palasi yleisön riemuksi keikkalavoille. Irina tunnetaan vetävistä hiteistään kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään ja Kuurupiiloa. Keikoilla ei vauhti ja energia lopu!

Irinan keikan yhteydessä järjestetään Kerubin Kellarissa huippusuosittu burgeripuffa! Varaa paikkasi ja syö burgereita niin paljon kuin kykenet. Burgeripuffa ei edellytä keikkalippua.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia, opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
irinansivut.comfacebook.com/irinansivut
 
  La 25.10.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Lauantaidisco Kellarissa 25.10.

Lauantaidisco

Kaupungin isoimmat indietanssit joka lauantai Kerubissa! Lauantaidiscon musiikkilinja ulottuu ajankohtaisesta indiemusiikista popin, rockin ja vaihtoehtoisemman tanssimusan kautta räppiin klassikoita unohtamatta. Tiskin takana ainoa oikea DJ Crosolli. Jos kaipaat vaihtelua valtavirtayökerhojen muovisiin hittiputkiin, niin Lauantaidiscossa pääset huttua karkuun.

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 5 euroa + narikka. Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

Lauantaidisco Facebookissa.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 29.10.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 29.10.

Keru-B-Movies: Fisher King

19:00Fisher KingSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Lokakuun viimeinen elokuva on omistettu Robin Williamsin muistolle.

Terry Gilliam:
Fisher King (1991 USA)
137 min. English

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 29.10.2014 • Kellari(K18) Liput 3e
Night of Horror -bileet ke 29.10.

Night of Horror

Loikka ry järjestää Kerubin Kellarissa Night of Horror Halloween -bileet keskiviikkona 29.10. Kauhudiscossa paras asu palkitaan. Biiseistä vastaa Lauantaidiscon DJ Crosolli.

Bileet klo 22-04. Liput ennakkoon 2€ (Carelialta) ja ovelta 3€.

Let's Zombie!

Tapahtuma Facebookissa
 
  To 30.10.2014 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on ilmainen sisäänpääsy, hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu ja loistavat palkinnot (keikkalippuja ja kylmiä juomia). Visan vetää ainut ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa klo 21. Vapaa pääsy.

Musavisa Facebookissa.

 
  Pe 31.10.2014 • Sali(K18) Liput 20e

Amorphis

22:00AmorphisSali
Metallisuuruus Amorphis kunnioittaa Kerubia konsertillaan lokakuun viimeisenä päivänä. Bändi elää tällä hetkellä uransa vahvinta kautta. Albumit ovat loistavia ja suosiota riittää ympäri maailman.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia, opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
amorphis.netfacebook.com/amorphis
 
  Pe 31.10.2014 • Kellari(K18) Liput 6e
Caribbean Zombie Disco pe 31.10.

Caribbean Zombie Disco: DJ Polarsoul

Halloween-viikonloppuna Kerubissa bailataan kahtena iltana aivan zombiena! Perjantaina kauhutanssit tarjoaa yksi Suomen kovimmista levynpyörittäjistä DJ Polarsoul, sekä Joensuun oma DJ KerOne.

Luvassa on niin hyvä tanssishow, etteivät vainajatkaan malta pysyä haudoissaan. Karibiaa, mash-upeja, hittejä, tämä mixshow pakottaa lattialle.

Kerubin [www.kerubi.fi/kantis]kantiskortilla[/url] ilmainen sisäänpääsy klo 23-24, muuten liput 5/6e. Zombiedisco klo 23-04.

Tapahtuma Facebookissa
 

1 2 3 4 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen koodit toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Perjantaityylit klo 23-04, liput 4€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 4€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18