Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

  Pe 19.09.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Indiedisco Pitkät kalsarit Kellarissa 19.9.

Pitkät Kalsarit Indiedisko

Kellarin uusi indiedisco Pitkät Kalsarit starttaa perjantaina! Kerran kuussa järjestettävä klubi vie syvälle indierockin, -popin, punkin ja rytmisen sekoilun merille. Klubin isäntänä toimii DJ This Charming Man.

Lautasella pyörivät mm. seuraavat orkesterit: 22-pistepirkko, alt-j, arcade fire, beck, blur, bombay bicycle club, chromatics, cults, django django, dum dum girls, editors, eliza & the bear, empire of the sun, felt, phantogram, florence + the machine, future islands, generationals, girls, the 1975, grouplove, haim, hidden cameras, interpol, juan maclean, k-x-p, kings of convenience la roux, lcd soundsystem, m83, modest mouse, mumford & sons, my bloody valentine, of montreal, passion pit, phoenix, raveonettes, saint pepsi, satellite stories, sin cos tan, st. vincent, sun club, teksti-tv 666, the cure, the drums, the killers, the national, the smiths, the undertones, the vaccines, the walkmen, tune-yards, twin shadow, two door cinema club, vampire weekend ja aika sikana paljon muuta!

Liput 5€. Kantiskortilla ilmaiseksi sisään klo 23-24 ja loppuillan lippu 4€.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 20.09.2014 • Sali(K18) Liput 14e

Kauko Röyhkä & The Boots

22:00Kauko Röyhkä & The BootsSali
Jarmo Heikkinen perusti The Bootsin erottuaan Kauko Röyhkä & Nartusta 80-luvun lopulla. The Boots on levyttänyt useita albumeja, omaa, etupäässä englanninkielistä rock'n'rolliaan. Kauko Röyhkän yhteistyö The Bootsien kanssa sai alkunsa Erotica Night -showsta.

Musiikillisesti liikutaan tutussa, kaukoröyhkämäisen räävittömässä ympäristössä. "-Teemana on useissa biiseissä seksi ja bailaaminen. Looppeja ja syntetisaattoreita on käytetty enemmän kuin ennen, mutta perustana on kuitenkin svengaava, perinteinen bändisoitto", Kauko Röyhkä kertoo.

Kauko Röyhkä & The Boots kokoonpano on Kauko Röyhkä (laulu), Jarmo Heikkinen (kitara), Pete Heikkinen (basso), Rape Raappana (rummut), Jesse Heikkinen (kitara), Dimitra Salo (laulu, koskettimet).
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia, opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myös Tiketistä ja Levy-Eskoilta.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 20.09.2014 • Kellari(K18) Liput 5e
Lauantaidisco Kellarissa 20.9.

Lauantaidisco

Kaupungin isoimmat indietanssit joka lauantai Kerubissa! Lauantaidiscon musiikkilinja ulottuu ajankohtaisesta indiemusiikista popin, rockin ja vaihtoehtoisemman tanssimusan kautta räppiin klassikoita unohtamatta. Tiskin takana ainoa oikea DJ Crosolli. Jos kaipaat vaihtelua valtavirtayökerhojen muovisiin hittiputkiin, niin Lauantaidiscossa pääset huttua karkuun.

Lauantaidisco joka lauantai klo 23–04. Liput 5 euroa + narikka. Kerubin kantiskortin haltijoille 4€.

Lauantaidisco Facebookissa.

 
  Ke 24.09.2014 • Sali(K18) Vapaa pääsy
Keru-B-Movies 14.9.

Keru-B-Movies: Monty Python's The Meaning of Life

19:00Monty Python's The Meaning of LifeSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Terry Jones, Terry Gillian:
Monty Python's The Meaning of Life
UK * 1983 * 107 min.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Pe 26.09.2014 • Sali(K18) Liput 12e
Korvaboosti Live pe 26.9. Kerubin Salissa.

Korvaboosti Live: DJ Hitboogie, Raappana, Chebeleba, Jodarokin freestyle-sessiot, Pietarin Spektaakkeli

21:00DJ HitboogieSali
22:00RaappanaSali
23:00ChebelebaSali
00:00Jodarokin freestyle-sessiotSali
01:00Pietarin SpektaakkeliSali
Lemppariräppivideosi todennäköisesti tuottanut Chebaleba ei tule enää kellekään puun takaa. Sen verran vahvaa näyttöä ovat miehen levyt ja keikat olleet. Kesä meni jo, mutta aina sitä voi fiilistellä. Lunkisti.

Jodarokin freestyle-sessiot ovat muodostuneet Helsingissä jo käsitteeksi, oli kyseessä sitten ”Carrolsin kulma” tai FreeRap klubi Mascotissa. Tai Tavastia. Korvaboostissa nähdään festarille räätälöity sessio, jossa kaikki osallistujat ovat oman kylän poikia. Nimet ilmoitetaan myöhemmin!

Raappana on yksi Suomen parhaista ja karismaattisimmista reggae-laulajista. Miehen musiikki on vuosikausia lähentynyt hoppia, joka tekee hänestä Suomen funkeimman saarnamiehen ja positiivisen muutoksen airuen.

Pietari on Suomen kaurismäkiläisin räppäri. Spektaakkeli on nyt sitä mitä Melrose oli vuonna 1987. Räppi lähtee tanssimaan – saarilavalle, bluesluolaan ja kivikorttelibaariin, jossa on vanhan koulun portsari sekä valkoiset pöytäliinat.

Korvaboostin verkkosivut täällä.

Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/raappanaman
facebook.com/Chebalebamusic
facebook.com/jodarok
soundcloud.com/pietarinspektaakkeli
 
  Pe 26.09.2014 • Kellari(K18) Liput 6e
Korvaboostien Reggae Disco pe 26.9. Kerubin Kellarissa.

Reggae Disco

Kellarissa tanssitaan! Paikallisten ykkös-soundien Riverside Rockersin ja DJ KerOnen lämmittäessä kiukaan, dj-koppiin astelee vastaavasti kotimaan kovimmat bilerokkaajat eikä kukaan enää ole turvassa. Nuoremman polven Ceejay ja legendaarinen Poutasound. Eikä musiikkilinjaus rajoitu pelkästään jamaikalaiseen tanssimusiikkiin, vaan kajareista saattaa kajahtaa ulos myös muutakin musiikkia. Kuten räppiä. Ehkäpä välissä tanssi-tunnelmaa nostatetaan myös muutamilla klassikoilla. Kaupungin menevimmät tanssijat tottakai kutsutaan paikalle! Parhaimmat palkitaan. KorvaBoostien disco Kerubin Kellarissa klo 23–04.

Korvaboostin verkkosivut täällä.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 27.09.2014 • Sali(-S-) Vapaa pääsy
Joensuu Get Down 2014 Kerubissa

Joensuu Get Down jamit

Joensuu Get Down 2014 tarjoaa jälleen Suomen parhaimmat musiikit, kuumimmat ringit sekä kovimmat 2vs2-battlet. Viime vuosi oli kuin hiottu timantti, joten tänä vuonna on aika asettaa timantti pehmustetulle silkkityynylle. Kuka voittaa Joensuu Get Down jamien himotuimmat mestaruustittelit tänä vuonna? Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ja sisäänpääsy on 0 euroa! Tapahtuma Kerubin Salissa lauantaina 27.9. klo 12:30 alkaen.

BATTLET: 2vs2 Hip Hop & 2vs2 Breaking

DJ's: R2ISDJ2 (Free Down Crew, JKL), I-SPIN (Keskimaa)

Joensuu Get Down -tapahtumaa tukemassa: Taiteen edistämiskeskus, Joensuun kaupunki, Kerubi, Tykkituotanto ja Flowwi-katutanssikulttuurin verkkolehti.

Korvaboostin verkkosivut täällä.

Tapahtuma Facebookissa
 
  La 27.09.2014 • Sali(K18) Liput 12e
Korvaboosti Live la 27.9. Kerubin Salissa.

Korvaboosti Live: Jasa & I'mmeinen, MNTTT (Eevil Stöö & Aztra), Tuuttimörkö, SMC Lähiörotat

22:00Jasa & I'mmeinenSali
23:00MNTTT (Eevil Stöö & Aztra)Sali
00:00TuuttimörköSali
01:00SMC LähiörotatSali
Kuopiolainen Jasa & I'mmeinen venyttää räpin rajoja vahvasti Savoon päin, eli vastuu siirtyy kuulijalle. Ja kuulija voi tämän ysärihenkisen släkkeriräpin myötä siirtyä sujuvasti vappaalle. Tai jopa viihteelle.

Eevil Stöön ja Aztran konklaavi meni rysäyksellä ykköseksi, ilman radiosoittoa tai muutakaan mediahuomiota. Väkevää kamaa ja mukana parikin ilmiselvää klassikkoa. Haussa: Bram Stokerin krapula.

Tuuttimörkö kulkee omia teitään sekä tuottajana että solistina ja onnistuu tekemään hauskaa kamaa sortumatta huumorimusiikkiin. Todella kova temppu näillä pizzaperjantain leveysasteilla.

Jos Mailmille perustettaisiin brändityöryhmä miettimään miten kaupunginosan tunnettavuutta parhaiten edistettäisiin muualla Suomessa, työryhmän olisi keksittävä SMC Lähiörotat. Kuinka paljon Domino-keksejä ja vatsan kuralle vetävää suodatinkahvia pitäisi palaverissa vetää ennen kuin voisi keksiä Erä-Koiran? Hieno homma tämä pohjoishelsinkiläinen folklore ja upeeta, että siitä saadaan kulttuurivaihdon kautta nauttia vihdoin Pohjois-Karjalassakin!

Korvaboostin verkkosivut täällä.

Tapahtuma Facebookissa
facebook.com/jasaimmeinen
facebook.com/EevilStoofacebook.com/4ZTR4
facebook.com/Tuuttimorko
facebook.com/skatemaniacs
 
  La 27.09.2014 • Kellari(K18) Liput 8e
Krafty Kuts (UK)

Korvaboosti Club: Krafty Kuts (UK)

Kellarissa nautitaan Korvaboostin ja Joensuu Get Downin päätöstä klo 23-04. Tällä kertaa voisit yhtä hyvin luulla olevasi ihan jossain muualla kuin Lauantaidiscossa tai edes Suomessa, sillä DJ:t, audiovisuaalinen kokemus ja tanssijat ympäri maata eivät tule jättämään ketään kylmäksi.

Hyvä tuottaja ei aina ole hyvä keikka-dj, mutta Krafty Kuts on loistava sellainen. 1990-luvulta lähtien elektron, breikkien ja hiphopin ristivedossa kerta toisensa jälkeen vilustunut mies on takuuvarma tajunnanräjäyttäjä. Äitinsä Martin Reevesinä tuntema tuottaja on tehnyt töitä mm. Kurtis Blow'n, Fatboy Slimin, sekä Scratch Pervertsin ja esiintynyt mm. The Prodigyn ja Rolling Stonesin kanssa. Krafty Kuts on voittanut arvostetun Breakspoll Awards vuoden DJ–palkinnon kahdeksan kertaa.

+ DJ Lovroc + DJ Ristinolla + DJ Olladin + VJ Mmake + Joensuu B-boys

Liput 10€, ennakkoliput 8€ (ennakkolippuja on rajoitettu määrä)

www.kraftykuts.comwww.facebook.com/KraftyKutsOfficial

Korvaboostin verkkosivut täällä.

Tapahtuma Facebookissa
 
  Ke 01.10.2014 • Sali(-S-) Vapaa pääsy
Viscult-festivaali Kerubissa 1.10.

Viscult-festivaali

Visuaalisen kulttuurin festivaali Viscult saapuu Kerubiin keskiviikkona 1.10. Tarjolla Jouko Aaltosen yleisöluento sekä ilmaisia elokuvaesityksiä.

12.15 Avaus ja yleisöluento
Jouko Aaltonen: ”Näkökulmia ja ääniaaltoja: äänet dokumenttielokuvassa”

14.15-18.00 Elokuvaesityksiä:

Jari Kupiainen:
Kastom Twelve
(2014, 54 min. Suomi/ Salomonsaaret)
Ensiesitys!

Edwin Trommelen & Paul Enkelaar:
Voices from the Tundra: The Last of the Yukagirs
(2013, 66 min. Saksa/Venäjä)

Nicholas Sherman:
Soundtracker – A Portrait of Gordon Hempton
(2010, 82 min. USA)

Tapahtuma Facebookissa
 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Tapahtuman ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen koodit toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Perjantaityylit klo 23-04, liput 4€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 4€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04)