Avoinna ma 11–14, ti–to 11–22, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi
1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ohjelmakalenteri

    Ke 17.02.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: The Wild Bunch

19:00The Wild BunchSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15 e), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

Sam Peckinpah:
The Wild Bunch (USA, 1969)
145 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
    Pe 19.02.2016 • Sali(K18) Liput 15e

Saimaa

22:00SaimaaSali
Emma-gaalassa vuoden 2015 tuottajaksi valitun Matti Mikkolan Saimaa-yhtye julkaisi lokakuussa albumin Matka mielen ytimeen. Mikkolan suuruudenhulluksi paisuttama Saimaa-projekti tuli yleisölle tutuksi vuonna 2014 kaikki yllättäneellä albumilla Pepe & Saimaa. Uudella levyllä meno on – jos mahdollista – vieläkin huuruisempaa ja mahtipontisempaa. Albumi koostuu pelkästään lainakappaleista, joiden sovitukset Mikkola on laittanut isolla kädellä uusiksi. Kerubin konsertti perjantaina 19. helmikuuta on osa yhtyeen ensimmäistä Suomen kiertuetta.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» facebook.com/saimaaband 
    Pe 19.02.2016 • Kellari(K18) Liput 8e

Rytmikellari: View live! + DJs Ana Nihkee, J-Mud & KerOne

View on viime vuoden lahjakkain englanninkielellä räppäävä kotimainen tulokas. View on ajankohtaista ja tyylikkään kansainvälistä materiaalia. Mies on tehnyt ja kehittänyt musiikkiaan jo kymmenen vuotta, mutta ensimmäinen virallinen single julkaistiin vasta vuosi sitten. Viewin soundimaailman hypnoottisuus ja mystisyys yhdistettynä karismaattiseen ääneen ja maanläheisiin lyriikoihin ei ole voinut jääda huomaamatta myöskään kansainväliseltä medialta; keikkapyyntöjä on pukannut viime aikoina Lontoosta saakka.

Alkulämmöistä vastaa klo 23 alkaen Erirytmi-kollektiivista tutut DJ:t Ana Nihkee ja J-Mud, sekä loppuillan tanssibailut toimittaa DJ KerOne!

Liput keikalle 6/8€ ja keikan jälkeen tansseihin saapuville 4/5€. Ennakkolippu alennettuun hintaan Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» facebook.com/viewhkisoundcloud.com/view_official
 
    La 20.02.2016 • Sali(K18) Liput 12e

Santa Cruz, Block Buster

22:00Block BusterSali
 Santa CruzSali
Keväällä 2015 kakkosalbuminsa julkaissut Santa Cruz on viettänyt viime kuukaudet kiertäen ahkerasti Pohjoismaita, mutta alkuvuodesta on luvassa myös laaja Suomen kiertue. Riehakasta rockia soittava yhtye kiertää Suomen kaupunkeja tammi- ja helmikuun aikana. Kotimaan keikkojen jälkeen bändi suuntaa Eurooppaan ja Iso-Britanniaan yhteiskiertueelle Reckless Loven kanssa. Kerubissa Santa Cruz esiintyy lauantaina 20. helmikuuta. Illan aloittaa klo 22 Kuopion kovin Block Buster.
_____
Tälle keikalle ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot ja Tiketti.

» facebook.com/blockbusterrocks
» santacruzbandofficial.comfacebook.com/santacruzband 
    Ke 24.02.2016(-S-) Vapaa pääsy

Keikkamyynnin salat: Mikko Varjamo

Poppareiden Joensuu Rock Academy- ja Pumppu Pro -hankeiden yhteistyössä järjestämät seminaarit jatkuvat. Seminaari on ilmainen ja ikärajaton, voit ilmoittautua seminaariin Poppareiden sivuilla. Seminaari järjestetään Kerubissa keskiviikkona 24.2. klo 18 alkaen.

Mitä ihmettä tarkoittaa keikkamyyjä? Milloin semmoinen on ajankohtainen, miten semmoisen saa ja mitä se oikein tekee? Luennossaan näihin kysymyksiin vastauksia valottaa vantaalaistunut Pohjois-Karjalan herra Mikko Varjamo.

Mikko Varjamo on Fried Live oy:n yksi perustajista ja omistajista. Varjamon kautta kulkee mm. Olavi Uusivirran, Pyhimyksen, Lyömättömien ja Scandinavian Music Groupin keikat. Varjamo toimii myös Fried Liven markkinointipäällikkönä.
 
    Ke 24.02.2016 • Sali(K18) Vapaa pääsy

Keru-B-Movies: Seven

19:00SevenSali
Keru-B-movies on Kerubin ja Pohjois-Karjalan alueellisen elokuvayhdistyksen yhteinen leffaklubi, jossa esitetään hyvällä maulla valittuja elokuvia. Kaikki klubin näytökset ovat pääsymaksuttomia.

Näytöspäivinä Kerubi tarjoaa leffaburgeraterian (15€), joka pitää sisällään liha/kasvishampurilaisen, ranskalaiset sekä hanajuoman. Kerubin teatterissa saa syödä ja juoda elokuvia katsellessa.

David Fincher:
Seven (USA, 1995)
127 min. English. Suomenkielinen tekstitys.
 
    To 25.02.2016 • Sali(-S-) Vapaa pääsy

Tuottaja persoonallisen soundin takana: Matti Mikkola

Poppareiden Joensuu Rock Academy- ja Pumppu Pro -hankeiden yhteistyössä järjestämät seminaarit jatkuvat. Seminaari on ilmainen ja ikärajaton, voit ilmoittautua seminaariin Poppareiden sivuilla. Seminaari järjestetään Kerubin Salissa torstaina 25.2. klo 16 alkaen.

Tuottajan vastuulla on haastaa artistia ja saada tuotua lisää sisältöä äänityksiin. Taiteellisen näkemyksen lisäksi tuottajalta vaaditaan kykyä pysyä aikataulussa, budjetissa ja väleissä kaikkien äänitysprosessiin kuuluvien ihmisten kanssa. Matti Mikkolan kanssa käydään läpi kuinka hän on löytänyt oman tapansa toimia tuottajana, mitä lisäarvoa hänen palkkaamisensa tuo artistille, miten hän hinnoittelee työnsä, kuinka on mahdollista pysyä kartalla muuttuvista tyylisuunnista ja pitää itsensä ajankohtaisena tekijänä vuosi toisensa jälkeen?

Matti Mikkola voitti vuonna 2014 ansaitusti vuoden parhaan tuottajan Emma-palkinnon. Palkinto tuli Pepe ja Saimaa -albumista, joka palkittiin samassa gaalassa vuoden parhaana rock-albumina sekä kriitikoiden suosikkina. Mikkola on tuottanut viime vuosina Saimaan lisäksi levyjä mm. Tehosekoittimelle, Stigille, Jesse Kaikurannalle ja Laura Närhelle.
 
    To 25.02.2016 • Sali(K18) Liput 4e

Doc Lounge Joensuu: The Wolfpack

Kuvittele asuvasi New Yorkin Lower East Sidella, keskellä vilkasta Manhattania. Olet asunut koko elämäsi ajan metropolissa, jossa ihmismassoilta ei voi välttyä. Entä jos et olisi kuitenkaan koko tänä aikana poistunut asunnostasi?

Angulon veljekset ovat kokeneet juuri tämän. Suurkaupunkiin sijoittuvan Tarzan-tarinan tähdet ovat viettäneet suurimman osan elämästään neljän seinän sisällä äidin kotiopetuksessa elokuvien ollessa ainoa ikkuna ulkomaailmaan. Ja elokuvia he rakastavat: sosiaalisten kokemusten puutteessa veljekset ovat näytelleet ja kuvanneet kohtauksia lempielokuvistaan tuoden muun maailman manhattanilaisasunnon seinien sisälle.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun yksi veljistä päättää astua New Yorkin kaduille omin päin. Veljesten vuosia kestäneen eristyksen jälkeen uteliaisuus ottaa vallan, ja kaupunki osoittautuu urbaaniksi viidakoksi.

The Wolfpack on kerännyt useita palkintoja elokuvafestivaaleilla ympäri maailmaa. Yhdysvaltojen suurimmalla independent-elokuvafestivaalilla Sundancessa sille myönnettiin Grand Jury Price.

— Arttu Manninen / Docpoint

Ohjaus: Crystal Moselle
Kesto 1h 30min
www.thewolfpackfilm.com
Traileri: vimeo.com/127823073

The Wolfpack Doc Lounge Joensuun esityksessä torstaina 25. helmikuuta klo 19. Liput 4€. Lipunmyynti Kerubissa alkaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua.
 
    To 25.02.2016 • Keittiö(K18) Vapaa pääsy

Kerubin musavisa

Kerubin musavisa ou jee! Homman nimi on hämmentävän tajunnanvirtainen kisailu populaarimusiikin pähkinöiden parissa ja loistavat palkinnot (keikkalippuja, kylmiä juomia, mainetta ja kunniaa). Visan vetää ainoa ja oikea Paavo Raappana.

Visa alkaa Kerubin keittiössä klo 21. Vapaa pääsy. Kevätkauden muut musavisat järjestetään 9.3., 24.3., 5.5. ja 19.5.
 
    Pe 26.02.2016 • Sali(K18) Liput 5e

Kerubin stand up: Ida Grönlund

Kerubin stand up on ravintola Kerubissa vuodesta 2013 lähtien pyörinyt, kovaan maineeseen ja suosioon noussut stand up -klubi.

Helmikuun klubin pääesiintyjä on Ida Grönlund. Ida on suomalaisen stand up-komiikan voimakkaimpia naispioneereja.Hän erottuu koomikkojuokosta upealla pianomusiikkisäestyksellään ja eteerisellä olemuksellaan. Idan omaperäinen ja älykäs huumori koskettaa yleisöä monitasoisesti. Mustan huumorin värittämä herkän pianistitytön ajatusmaailma aukeaa katsojalle absurdin hauskalla tavalla. Kymmenvuotisella urallaan Ida on saanut tunnustusta komediennen taidoistaan Suomen valtakunnan rajojen ulkopuolellakin.

Pääesiintyjän lisäksi Kerubin Salin lavalle nousee joukko muita koomikoita. Showtime klo 20, ovet avataan klo 19.30. Liput 5€.
 

1 2 3 4 5 Näytä kaikki

Ikäraja Kerubin iltatapahtumiin on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

Narikkamaksu Kerubin Saliin ja Kerubin Kellariin on 2,50€.

Keikat alkavat klo 22, ellei ohjelmalistauksessa toisin mainita.

Ennakkolippuja tapahtumiin voi näiden sivujen lisäksi ostaa Kerubin Keittiön tiskiltä sekä levykauppa Levy-Eskoilta.

Mikäli tapahtumaa ei myydä ennakosta loppuun, ennakkomyynti päättyy näiden sivujen kautta tapahtumapäivän aamuna klo 7. Levy-Eskoilla ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivän iltana klo 18 (lauantaisin klo 15). Kerubin Keittiön tiskiltä lippuja saa tapahtuman alkuun saakka, tämän jälkeen myynti jatkuu ovella.

Ostorajoitus näiden sivujen kautta ostettaviin pääsylippuihin on kuusi lippua per tapahtuma, mutta voit ostaa kerralla lippuja useampiin tapahtumiin. Ostamiesi e-lippujen numerot toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupasta tehtyihin lipputilauksiin lisätään käsittelykuluja 1 euro per tilaus. Lipputilauksen voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa ja Visa Electron. Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä.

Lipputilauksiin liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse: if.iburek@tupil.

Aukioloajat viikonloppuisin:

Kerubi Keittiö
Avoinna perjantaisin klo 11 alkaen, lauantaisin klo 12 alkaen ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Klo 21-03 ei pääsymaksua, sisään narikan maksamalla.

Kerubin Sali
Keikkailtoina ovet auki yleisölle klo 21-03, bändien soitto klo 22 alkaen.

Kerubin Kellari
Kerubin Kellari klo 23-04, liput 5€ + narikka, Lauantaidisco klo 23-04, liput 5€ + narikka.

Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–22, pe 11–03(04), la 14–03(04), su 14–18