Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Kerubin Keittiön talvimenu on täällä

Su 19.02.2017 14:57

Keittiön uusi talvimenu tarjoaa tapakset, puuhiiligrillin herkut, burgerit ja maukkaat jälkkärit. Hiiligrillissä paistuu maalaiskanaa ja falavelpihvit. Uutta ovat herkullinen tagliata-pihvi sekä tuhdin tulinen Dimmu Burger III. Vegaaneille kokkailemme mm. härkisburgereita, falafelpihvejä ja punajuuri-carpacciota.

Kevään uutuus Italian bowl on kulhollinen Italiaa: parmesaanirisottoa, grillattua paprikaa, kesäkurpitsaa ja fenkolia, paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaanikeksiä ja pestoa.

Kerubin omalla reseptillä valmistetaan lehtikaalilla tuunattu falafel sekä karitsafetamakkara, jonka liha saapuu Sirolan tilalta Tohmajärveltä. Pihvien raaka-aineena käytetään kotimaista pihvikarjan ulkofileetä.

Huippusuosittuihin burgereihin kuuluu uudistettu kolmas painos tulisesta Dimmu Burgerista, sisältäen 120 gramman luomuhärkäpihvin, salami picantea, Kerubin tulista habanerosalsaa, polttelevaa chiliaiolia, grillattua chiliä ja salaattia. Punajuurivuohenjuustoburger on täyttävä kasvishampurilainen keittiön omalla punajuuripihvillä ja pariloidulla vuohenjuustolla. Uusi Härkisburger on saatavilla myös vegaanisena vaihtoehtona.

Jälkiruokauutuus on Kerubin rommisuklaakakku, sisältäen nimensä mukaisesti makoisaa rommilla maustettua suklaakakkua, suklaakastiketta ja marinoituja appelsiinilohkoja.

Tutustu uuteen menuun: www.kerubi.fi/menu. Kerubin menu on tarjolla tiistaista torstaihin klo 15–22, perjantaisin klo 15–22, lauantaisin klo 12–22 ja sunnuntaisin klo 14–18.

Jos nälkä yllättättää viikonloppuiltaisin vaikkapa keikkojen jälkeen, tarjoaa Keittiö purtavaa perjantaisin ja lauantaisin klo 22–01 yömenulta. Yömenulta löytyvät pieneen nälkään mm. bataattiranskalaiset ja kana- tai makkarakori.

Käytämme Kerubin ruuassa aitoja raaka-aineita. Suosimme luomua ja lähiruokaa. Hampurilaispihvit ovat luomua, burgerisämpylät leipoo Poronkylän leipomo ja kastikkeet ja omat makkarat sekoitellaan keittiömestarin salaisissa kammioissa. Emme käytä keinotekoisia makuaineita emmekä suosi valmisteita.

Haluamme että ruoka maistuu ruualta. Koska hyvä ruoka nyt vaan on ihan ykköstä!


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18