Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18
Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Tykki tykitti Tykki-burgerin

Pe 15.06.2012 15:41

Happoradion laulaja Aki Tykki suunnitteli Kerubille hampurilaisen. Tykki-burgeria on tarjolla ravintolassa rajoitetun ajan. Tuhtien makujen ystävänä tunnetun Tykin suunnittelemassa hampurilaisessa ylimääräisen potkun antavat reilu kourallinen fetajuustoa, pekoni ja tulinen jalapeno. Liha- tai kanaversiona saatavan hampurilaisen hinta on 15,90 euroa.

Tykki valaisi Kerubille suhdettaan ruokaan ja hampurilaisiin.

Miksi juuri feta ja jalapeno?

– Ja pekoni. Ne tuovat ruokaan kuin ruokaan täydellisen pehmeyden ja terävyyden kombinaation. Lisäksi burger on pizzan ohella mitä mainioin krapularuoka, eli suolaisuus tulee tarpeeseen. Ei suositella nautittavaksi ennen valokuvausta tahi muuta julkista esiintymistä.

Happoradio reissaa pitkin maata julmetusti, mistä päin Suomea saa bändin mielestä parhaat burgerit?

– Joensuun Kerubista saa semmosta Tykki-burgeria, se on tietenkin paras ja kaunein!

Mitä ruoka merkitsee sinulle?

– Se riippuu päivästä. Yhtenä päivänä se on välttämätön paha, ihan vaan että pysyisi tajuissaan ja hengissä. Toisena päivänä se on päivän kohokohta ja syy elää.

Kuka Happoradiosta on kovin syömään?

– On pakko vastata tähän että bändimme ns. viides jäsen, eli koko uramme meitä miksannut Ville Kulju. Hän mm. voitti orkesterin sisäisen lihapiirakkakilpailun täysin ylivoimaisesti ja on ylivoimaisesti porukkamme suurin ruoan ystävä.

Valitse yksi joukosta ruoka, rilluttelu, rööki tai rakastelu. Perustelut.

– Rakastelu, sillä sen jälkeen kaikki nuo muut toimivat erityisen hyvin. Ruoka ja rööki maistuu, ja rilluttelukin on jotenkin mukavampaa.

Oletko valmis Hongiston haasteeseen?

– Mikä on Hongiston haaste?

Terveiset Kerubin asiakkaille, jotka tahtovat tykkiä suuhunsa?

– Nautinnollista ruokahetkeä, ja toivottavasti krapulanne helpottaa nopeasti.


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18