Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

Kerubin kevätmenu on täällä

Ti 24.02.2015 15:44

Talven selkä on taittunut ja Kerubissa tämä tarkoittaa ravintolan à la carte -listan vaihtumista. Kerubin kevätmenu sisältää vanhojen tuttujen lisäksi mielenkiintoisia uutuuksia. Kerubin keittiömestari Mikko Härkönen kertoo ravintolan uuden listan jatkavan vahvaa panostusta luomu- ja lähiruokaan.

– Lautasilta löytyvät villiyrtit saamme maakunnasta, luomuhapankaali saapuu Pikkunupun luomutilalta Vaiviosta, luomunauta Karhisen tilalta Polvijärveltä ja juusto on tuttuun tapaan Lipan pienjuustotilalta niin ikään Polvijärveltä, Mikko Härkönen kertoo.

– Kerubissa pyrimme myös valmistamaan laadukkaista raaka-aineista tuotteita mahdollisimman pitkälle itse. Mesiangervo-luomujugurttijäätelö valmistuu Kerubin keittiössä, kuten myös tuhti olutmakkara, Härkönen jatkaa.

Entä mitkä ovat keittiömestarin tärpit uudelta menulta?

– Edellä mainittua itse tehtyä portteri-olutmakkaraa löytyy mm. uudesta Pyykkönen-burgerista ja tapas-valikoimasta. Tätä kannattaa maistaa. Karhisen luomuhärkää valmistamme kevään ajan päivän tapaan ja vaihtuvaan hintaan, päivän tarjonnasta voi kysyä keittiön henkilökunnalta. Täysin vegaanisena vaihtoehtona menulta löytyy maistuva mustapapu-tofupihvi kera kukkakaali-couscousin, avokadon ja herukanlehti-pähkinävinaigretten.

Kerubin menusta voi nauttia tiistaista perjantaihin klo 15–22, lauantaisin klo 14–22 ja sunnuntaisin klo 12–18. Tutustu uuteen menuun: www.kerubi.fi/menu


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18