Joensuun PopmuusikotIlosaariKerubi

RajaSpeksi Kerubissa huhtikuussa

Ti 24.03.2015 12:20

Tanssia, musiikkia ja improvisaatiota sisällään pitävä RajaSpeksi 2015 rantautuu Joensuuhun!

Nyt sataa lihaksia, suudelmia ja pepperonia! Miehellä on ongelma: huolimatta siitä, että hän on komein, taitavin ja seksikkäin yksityisetsivä, toimeksiannot ja ratkottavat rikokset kiertävät hänet kaukaa. Yhtäkkiä hänen yksityisetsivätoimistoonsa ilmestyy keskellä yötä nuori salaperäinen nainen, joka pyytää häneltä palvelusta. Tomaattikastikkeen roiskeilta ei säästytä, kun yksityisetsivämme lähtee yhdessä aisaparinsa McGuffinin kanssa selvittämään rikosmysteereistä katalinta.

Ai että mikä speksi? Speksi on opiskelijatapahtuma, kokoillan interaktiivinen musiikkinäytelmä, jossa yleisö saa Spekseissä osallistua näytelmän kulkuun huutamalla minä tahansa hetkenä ”omstart”, jolloin lavalla äsken nähty toistetaan uudelleen joko vapaasti tai yleisön määrittelemällä tavalla: esimerkiksi ”omstart ruotsiksi” tai ”omstart action-kohtauksena”. Vain yleisön mielikuvitus on rajana on kuin 30-päinen näyttelijöistä, bändistä ja tanssijoista koostuva joukko astelee valmiin käsikirjoituksen kanssa lavalle valmiina taipumaan omstartin tahtoon!

Spekseissä yhdistyvät populaarikulttuuri, sketsiviihde ja improvisaatio aina ajankohtaishuumorista puujalkavitseihin. Jos yhden esityksen käyt katsomassa tämän kevään aikana, katso tämä.

Esityksen oheen suositellaan ravintola Kerubin herkkuja: lippua näyttämällä voimassa ravintolan burgeritarjous joka pitää sisällään hanajuoman, burgerin ja ranskalaiset hintaan 15€. Myös baari on auki koko illan!

RajaSpeksin esitykset Ravintola Kerubissa:
ke 8.4. klo 19
to 9.4. klo 19
ti 14.4. klo 19
ke 15.4. klo 19
to 16.4. klo 19
ke 29.4. klo 19

Kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Liput myynnissä Kerubin tiskillä, Levy-Eskoilla ja ISYY:n toimistolla. Huomioithan, että vain käteismaksu kelpaa!

Lippujen hinnat:
10€ (korkeakouluopiskelijat)
12€ (opiskelija/varusmies/eläkeläinen)
15€ (normaali hinta)

Katso lisää speksistä: rajaspeksi.wordpress.com
RajaSpeksi Facebookissa


Ravintola Kerubi • Siltakatu 1, Joensuu • puh. 013 129 377 • avoinna ma 11-14, ti-to 11-22, pe 11-03(04), la 14-03(04), su 12-18